- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- czy to antybiotyk czy nie?
czy to antybiotyk czy nie?
- dominikaa65
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
11 lata 1 tydzień temu #812786 przez dominikaa65
Witam, mam pytanie... ostatni okres miałam 27.11, 24.11 zaczęłam brać antybiotyk (Duomox). W tym czasie kochałam sie 2 razy 24 i 25 grudnia. (zabezpieczaliśmy sie)
Okresu nie dostałam do tej pory a zwykle cykl trwa 30 dni.
26-27 miałam brązowe plamienia takie obfitsze i okresu dalej brak. Czy tak moze działaś antybiotyk czy to ciąża?
Okresu nie dostałam do tej pory a zwykle cykl trwa 30 dni.
26-27 miałam brązowe plamienia takie obfitsze i okresu dalej brak. Czy tak moze działaś antybiotyk czy to ciąża?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- carmen12345
- Wylogowany
- gaworzenie
- Czekamy na Ciebie nasze słoneczko
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 2
11 lata 1 tydzień temu #812836 przez carmen12345
Witaj Dominikaa65
miałam podobną sytuację ponad rok temu, gdy dostałam na recepcie ten sam lek.
Zwykły okres się nie pojawił natomiast 3 dni właśnie plamiłam na brązowo. Moja pani doktor wyjaśniła, że tak się może zdarzyć jako efekt uboczny. A szans na ciążę wtedy zwyczajnie nie miałam, więc zdaje mi się, że i w Twoim przypadku to nie ciąża.. no ale nigdy nie zaszkodzi poczekać chwilkę i zrobić test )
miałam podobną sytuację ponad rok temu, gdy dostałam na recepcie ten sam lek.
Zwykły okres się nie pojawił natomiast 3 dni właśnie plamiłam na brązowo. Moja pani doktor wyjaśniła, że tak się może zdarzyć jako efekt uboczny. A szans na ciążę wtedy zwyczajnie nie miałam, więc zdaje mi się, że i w Twoim przypadku to nie ciąża.. no ale nigdy nie zaszkodzi poczekać chwilkę i zrobić test )
- dominikaa65
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
11 lata 1 tydzień temu #812853 przez dominikaa65
Hej, dzięki za odpowiedź.
U mnie własnie 3 dzień to plamienie sie utrzymuje plus to, że boli mnie brzuch jak zawsze kiedy mam okres.
Troche sie wystraszyłam, że coś sie dzieje, bo nie dość, że tak późno to jeszcze tak skapo
U mnie własnie 3 dzień to plamienie sie utrzymuje plus to, że boli mnie brzuch jak zawsze kiedy mam okres.
Troche sie wystraszyłam, że coś sie dzieje, bo nie dość, że tak późno to jeszcze tak skapo