- Otrzymane podziękowania: 31
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne - stosujecie?
Testy owulacyjne - stosujecie?
- Cornick
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Cornick
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- weronia89
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 4
Podczytuje was w miarę możliwości, jak młoda jest w szkole do 13, to dużo obowiązków w domu bo ja na 14 idę do pracy i tak czasami nie mam czasu aby przysiąść aby Wam wszystkim pozadnie odpisać

Ja mam bóle podbrzusza od kilku dni, ale dzisiaj to masakra, a jajnik prawy mnie tak kół jakby ktoś szpilkę tak wbijał, @ powinna pojawić sie w środę albo i nie

- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74
A ja tak dzisiaj myslam o tych naszych staraniach i w sumie to nawet nie dziwie sie, ze w ciazy jeszcze nie jestem

Pierwszy cykl, to w ogole, pekla nam gumka

Drugi cykl juz z testami, ale jestem taka zdolna, ze sie zgapilam i przytulanki byly dopiero po owu

Trzeci cykl juz w terminie, ale uzywalismy zeli, a wczoraj wyczytalam ze one nie sprzyjaja poczeciu

Teraz czwarty cykl, ale tak wlasciwie to chyba musze zaczac liczyc od nowa

- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 354

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
joanna kochana 28 to książkowy cykl !

cornick jeśli list jest polecony to jest zarejestrowany i można go 'znaleźć' a jeśli się nie znajdzie to wtedy można odszkodowanie żądać

Pati mi lekarz mówił że brązowe plamiene to stara krew i się nie martwić. Najlepiej skonsultuj się z lekarzem jeśli nie przestaniesz plamić. Ja plamiłam na różowo i wtedy dostałam duphaston na podtrzymanie.
niagara my od stycznia się staramy z testami owu ale 'na luzie' więc nie zawsze przytulanka były w te najlepsze dni itd

- Cornick
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- majka1987gnoWlkp
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 105
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Cornick
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Chudzinka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 165

Zancik - bardzo dobrze znoszę ciążę, wcale mi się do porodu nie spieszy

Aklim... a jak wygląda odchodzący czop? Ja też bez przerwy do toalety biegam, ale mam nadzieję, że to jeszcze nie na poród... A Ty jak tam dzisiaj?
Miśka, mi na szkole rodzenia mówili, że czasem drobne panie szybciej i łatwiej rodzą niż "duże" i wysokie, więc nie martw się. Ponoć tu najważniejsze jest, jak się ma proporcja miednicy do wymiarów dziecka, a nie ogólna "wielkość" mamy

Patikiert, ja brałam cały pierwszy trymestr luteinę dopochwowo, cały miesiąc jakoś tak od 7 do11 tygodnia miałam takie raz różowsze, raz bardziej brązowe plamienia, też się nerwów najadłam, nieraz aż się popłakałam z bezradności, bo lekarz wciąż powtarzał, że to od luteiny, bo ona brana jakiś czas często podrażnia wewnątrz i to plamienie z pochwy/szyjki jest, nie z macicy. Ale wiadomo, że nigdy nie wiesz na pewno i do każdej kolejnej wizyty byłam cała a nerwach. Lekarz mówił, że tylko jak prawdziwe krwawienie czystą krwia się zacznie, to mam się martwić. Także bardzo dobrze Cię rozumiem, postaraj się myśleć pozytywnie, w razie czego idź na kontrolę, to Cię powinno uspokoić.
Cornick - trzymam kciuki!
- Sandruska1995
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mamy siebie, mamy wszystko
- Otrzymane podziękowania: 77

chudzinka O a tu już końcówki

O! Nadrobiłam. Nie miałam czasu na nic, wczoraj wyprawialiśmy urodziny, gotowanie, goście . Ale było udanie

Dostał duże auto, ciuchy , i tablice dwustronną z jednej strony na magnez a z drugiej na kredę - tak będę miała co sprzątać

O 8 rano dziś już wstaliśmy i poszliśmy na spacer

Pokaże Wam mojego jutrzejszego w sumie 3 latka

- aklim88
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 60
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
poszperaj w necie, to wujek google Ci podpowie jak to moze wyglądać. Biegasz cześciej do toalety, bo brzuch sie obniża. Mi obwód biustonosza spadł z 80 na 75 w ostatnim tygodnia a to właśnie przez obniżenie dna macicy
Oprócz tego cisza. Żadnych skurczy. Nawet mój maz juz sie nie moze doczekac kiedy urodzę i ciagle sie dopytuje co i jak. A mi w zasadzie teraz dobrze, bo jak ten brzuch spadł, to lepiej sie chodzi i oddycha.
Obawiam sie tylko porodu pod tym względem - dowiedziałam sie od koleżanki, ze oni odeszli tu od podawania antybiotyku podczas porodu na GBS i bedą trzymać nas na obserwacji przez 48h. Myslalam, ze wyjdę po kilku godzinach... Nie wiem tylko jak Ala na to zareaguje. Maz ma mi ja przywozić po szkole do szpitala w odwiedziny....
Cornick - trzymam kciuki
- Cornick
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- weronia89
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 4
- aggi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

chudzinka nie ukrywajmy że u ciebie już bliżej niż dalej

sandra no no super ten Twój 3latek:-) wszystkiego dobrego dla niego

aklim Ala napewno da sobie radę