BezpiecznaCiaza112023

Testy owulacyjne - stosujecie?

11 lata 6 miesiąc temu #667455 przez Agnilla
trzymam :kiss:
ale chyba powroce do mniejszej dawki, trudno bede go dluzej brala, a jesli bedzie mnie czekalo kolejne opakowanie to biore zamiennik

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #667469 przez issska1986
Agi z tego co Julka pisała to zamiennik też trochę tam zatyka, ale moze mniej niż ten co łykasz... Ciesz się,że tylko nos Ci zatyka ;)

Tak zmien branże na bransoletki płodności, kurdę ale to mógl by byc biznes :laugh:

Kurka nie zrobiłam foto bo na tym moim zajebistym aparacie to nie byłoby widać... i teraz nie wiem czy to w pon to była owu czy nie?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a apropo tej prolaktyny
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #667472 przez Agnilla

a co do naszych mam, moja ma 3 dzieci i kurna mlodego rodzila jak miala 37 lat. i tak jak mowisz, swiatlo zgaslo i zachodzila :D ale to inne zycie bylo, mniej smieci w jedzeniu, w powietrzu.

11 lata 6 miesiąc temu #667476 przez Kaś_O
Issska to kwestia zmiany odżywiania i klimatu i w ogóle postępu cywilizacji. Więcej chemii i niestety organizmy szwankują.

Więc niestety geny genami a tak to idzie inaczej..

Isska to wy ostro działacie :D hehe oby bąbelek sie pojawił a jak nie to zeby chociaż Twoja zołza w terminie przychodziła..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 6 miesiąc temu #667519 przez moofka
Iss to Ty jesteś seksualny terminator :P

a ja kurka znowu muszę coś zjeść bo mnie nosi, słone słodkie kwaśne wszystko zjem :blush:

11 lata 6 miesiąc temu #667528 przez Agnilla
dziewczyny, moge zapytac o Wasza wage?
w sensie, mocno Wam poszla do gory przez te tygodnie?

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #667533 przez Kaś_O
ja tez dlatego wlasnie szamam grzanki z chorizo i duza iloscia sera :) na to musztra i keczup :D a na koniec kromka z miodem :D

jesli chodzi o wage to ja nie mam pojecia bo juz dawno sie nie ważyłam. Tutaj żadko są wizyty i jakoś nie wiem nawet czy ważą mnie ostatnio nie ważyli. W polsce na pierwszej też mnie jakoś nie zważyła. A ja wagi nie mam więc żyję w niewiedzy. Ale brzuch już mam wydęty, przez to że trochę tłuszczu na nim było to wydaje się większy niż powinien. I trochę spuchłam ogólnie.. Ale co zrobić.. Staram się o tym w ogóle nie myśleć i po prostu wbijać sobie do głowy ze po porodzie bedzie ostre cięcie kg..

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=64867http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=54914

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #667539 przez moofka
a ja mam wagę w domu ale boję się na nią wejść :P jak mam ochotę coś zjeść to po prostu jem i wiem, że będą konsekwencje ale wolę ich nie monitorować na bieżąco....

wczoraj mierzyłam sukienkę w moim rozmiarze 36 i nie dopięłam się w cyckach :ohmy: a tak to dobrze leżała, więc tragedii jeszcze nie ma :woohoo: a jeszcze dodam że zrobiłam drugie podejście bez stanika i też nie dopięłam....

11 lata 6 miesiąc temu #667547 przez Agnilla
no to Wam zazdroszcze, ja mam niestety tendencje do tycia i bede sie musiala pilnowac :/

11 lata 6 miesiąc temu #667655 przez moofka
Agi to się chyba nie da pilnować :) ja jem dużo ale staram się zapychać owocami itp. żeby zdrowo było. ale jak mnie mdli to jem co podleci :P

11 lata 6 miesiąc temu #667658 przez issska1986
Tia terminator, jeszcze ja jak ja ale mój M. :lol: ale dobrze, ostatnio też nie było czasu, żeby sobą się zająć, ogólnie to zawsze go brak, ale w nocy ... ;)

Oj ja 36 to nosiłam w liceum :)

od razu mówię,że piątek mam wolny, a przez to, że
nie mam netu to odezwać się mge w poniedzialek dopiero.... :angry: więc się nie zdziwcie...

To miłego weekendu :kiss:

11 lata 6 miesiąc temu #667683 przez Kaś_O
Aga tak jak Moofka napisała nie da się niestety pilnować. A kilogramy jak mają lecieć to i tak polecą. Niestety ja mam tendencję do tycia i nie dało się, trochę też sie zapuściłam jedzeniem wieczornym i słodyczami o 2 w nocy ale jak przyjdzie ochota np to nie ma mowy żebyś powiedziała nie. W sumie moim zdaniem najważniejsze ja popełniłam ten błąd to uważać po ciąży po porodzie. Kiedy nawet karmimy ograniczyć słodycze i zdrowo się odżywiać dużo chodzić na spacery itp. Ja to zaniedbałam bo mieliśmy ogródek i na spacery nie chciało mi się zawsze chodzić, Czarek nie miał uczulenia na czekoladę więc jadłam jak szalona.. Więc po ciąży trzeba uważać!!!!

Issska dobrej zabawy, a co Ci się dzieje z tym internetem?

11 lata 6 miesiąc temu #667753 przez Agnilla
No ja wiem ze u mnie niewiele potrzeba, zeby waga poszla w gore wiec jesli nie w ciazy to po niej maz bedzie musial z batem stac :P wlasnie glownie w kwestii slodyczy. Ja mieszkam na 3 pietrze bez windy wiec kazdy spacer to bedzie wyprawaa. Juz wiem, ze w razie co bede wozek trzymala w bagazniku, jak maz naszym nie bedzie jezdzil. Kurde, chcialabym juz byc w ciazy :) nastepny okres przewidywany na 23 czerwca, lojezusie ile to jeszcze dni. Chcialabym chociaz owu testowac, ale to od nast srody. W ciazy nie jestem ale przywileje kazdemu sie naleza, wiec ide spac, a potem sprzatam weekendowo za ten co byl I za ten co bedzie :P

11 lata 6 miesiąc temu #668069 przez Dagnes
Hej dziewczyny! Zaniedbałam was ostatnio, ale normalnie urwanie głowy mam. Remont ciągle trwa ale już chociaż koniec widać. Wczoraj byłam na wizycie u gina z wynikami badań. Mam już założoną kartę ciąży. A bejbuś ma już 3 cm i widoczne rączki i nóżki :) Ja przytyłam kilogram póki co. Patrząc na siebie to chyba pół poszło w cycki a drugie pół w bębuszek.

Wiktoria

11 lata 6 miesiąc temu #668179 przez Asia K
hej Kobitki :)
Ja zamówilam priorytetem testy ale do dzisiaj nie przyszły :( Jak nie przyjda jutro - w piątek to na bank przegapie owu :(
Ach , a pisalam im ze zalezy mi na czasie ...

Agi trzymaj sie i walcz dzielnie z tymi lekami az do skutku - fasolki :)

Jesli chodzi o przytycie w ciązy to rzeczywiscie uwazam ze w ciazy to cialo podpowiada czego mu brakuje i wtedy to sie je :):):)
A po ciazy to najwiecej zrzuca sie kilogramów jak dziecko zaczyna chodzic - biegajac za nim hehehe :):):):)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka