- Otrzymane podziękowania: 0
JESTEM!!!!!!
- Grzyb
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
- Mając serce pod własnym sercem
Mniej Więcej
10 lata 11 miesiąc temu #820308 przez Grzyb
Noszę serce pod własnym sercem..
Czuję się za nie odpowiedzialna..
To znów ja!
Od poprzedniego postu, kiedy pisałam, minęło trochę czasu...i trochę się zmieniło
Wczoraj powinnam dostać okresu, ale nie dostałam. Poczekałam do dziś, zrobiłam test z rannego moczu i...... pojawiła się jedna kreska. Odczekałam ok 3 min i zarysował się cień drugiej kreski. Po upływie kolejnych 3 min, druga kreseczka nabrała wyrazistości i wyszedł test pozytywny W czwartek wykonam test z krwi, który potwierdzi wiarygodność pierwszego testu domowego Jesteśmy tacy szczęśliwi!!!!!! wiem, że na przód nie powinniśmy się tak cieszyć, ale razem z mężem mamy wielką nadzieję, że udało Nam się i test się potwierdzi <3 Już Kochamy Naszą "Fasoleczkę" :* <3
Od poprzedniego postu, kiedy pisałam, minęło trochę czasu...i trochę się zmieniło
Wczoraj powinnam dostać okresu, ale nie dostałam. Poczekałam do dziś, zrobiłam test z rannego moczu i...... pojawiła się jedna kreska. Odczekałam ok 3 min i zarysował się cień drugiej kreski. Po upływie kolejnych 3 min, druga kreseczka nabrała wyrazistości i wyszedł test pozytywny W czwartek wykonam test z krwi, który potwierdzi wiarygodność pierwszego testu domowego Jesteśmy tacy szczęśliwi!!!!!! wiem, że na przód nie powinniśmy się tak cieszyć, ale razem z mężem mamy wielką nadzieję, że udało Nam się i test się potwierdzi <3 Już Kochamy Naszą "Fasoleczkę" :* <3
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- [email protected]
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
10 lata 11 miesiąc temu #822702 przez [email protected]
Test jest wazny po 5 minutch po tym czasie zachodza reakcje chemiczne i zawsze pojawia sie druga kreska,jesli po 5 miutach nie ma grugiej kreski-brak ciazy.Taka informacja powinna byc na opakowaniu;/
- Grzyb
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
- Mając serce pod własnym sercem
Mniej Więcej
10 lata 11 miesiąc temu #822775 przez Grzyb
tak, jest taka informacja w instrukcji... ale nie mam powodów do zmartwień, że test wyszedł fałszywy, gdyż faktycznie jestem w ciąży-powtórzyłam test i wyszedł jak najbardziej pozytywny