- Otrzymane podziękowania: 30
- /
- /
- /
- /
- Testy owulacyjne 2
Testy owulacyjne 2
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
Ta z ryżem o której pisze stokrotka tez robię i jest spoko
Ja lubię z makaronem kokardkami,pomidorki koktajlowe,kapary, bazylia i odrobina majonezu - bardzo ja lubię
Albo seler naciowy, kurczak i groszek.
Jak sobie coś przypomnę jeszcze to napisze
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
- stOkrOtka91
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 63
Powiem tak, ja to byle sie czym zadowole (chodzi o jedzenie ) mi smakuje i czesto robię
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
Skalarek czyli byłaś na tym basenie?
Nowa widziałaś swój opis tygodnia ciąży :-P ? (Pouczający )
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
- Nowa...
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 50
- stOkrOtka91
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 63
magmus jak tam, już po imprezie?
nati w dwupaku jeszcze?
Brzuchatki jak tam samopoczucie?
nowa ja krwawiłam jakieś 2tyg, a później, w sumie do teraz wydzielina taka...
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
Nieby nie bardzo mam na co narzekać, bo objawów szczególnych brak, ale jednak zupełnie różowo nie jest.
Zaczęliśmy się rozglądać za wózkiem, wstępnie mi się podoba babdy design model husky, tylko ciężko go znaleźć używanego w dobrym stanie. Na początku sierpnia jedziemy do duuużego sklepu pooglądać wózki i inne bajery i zorientować się czy na pewno ten model jest taki fajny i warto go szukać. A może kóraś z Was go miała/widziała i ma zdanie na temat? Za duży jest wybór tego wszystkiego, ciężko się zdecydować
Stokrotka a jak Twoja mała księżniczka?
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 158
To już moje kolejne podejście z postem.
Stokrotka, no co Ty dopiero zbieram przepisy... ale nie powiem... cienko coś z tymi przepisami heheh. Ale... ja to sobie zapamiętam :PP
Dziękuję oczywiście za te przepisy, które dostałam.
Imprezkę mamy teraz przez weekend. W sobotę i niedzielę
Miśka? z serem? W sensie takim twarogiem? czy takim granulowanym z kubeczka? a nie umeisz załatwić przepisu? hehe bo ciekawie brzmi
Powiem Wam, ze nie wiem czy ja w ogóle przygotuję te urodziny heheh. Bartek wczoraj w ciągu dnia nie przespał ani minuty.... poszedł spać po 20 i co chwilę w nocy się budził... teraz też jego pora spania ale ani mu się śni... obstawiam skok. Oby długo nie trwał ehhehe.
Świeżo upieczone mamusie co u Was? Brzuchatki? Jak się czujecie?
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurcze, takie stresy są najgorsze. Ale ciesze się, ze z maleństwem wszytsko ok Co do kości nosowej... jeżeli na prenatalnych ok to napewno będzie wszystko ok! Ale wiadomo, lepiej skonsultować.
Co do wózka - no właśnie. Mogę poradzić tylko tyle... tak jak mówisz - lepiej sprawdzić osobiście. Pojeździć sobie trochę, pooglądać na żywo. Bo większość wózków wizualnie jest fajnych. Ale lepiej zobaczyć jak się prowadzi, z jakich materiałów jest zrobione, czy jest stabilny itp
Nowa - co do Twojej sałatki - to żadnego sosu się nie daje? w sensie olej lub majonez? A jakie przyprawy? A jak z proporcjami? Bo ja nie jem ryb więc muszę zrobić na ślepo ehehh
- miśka23
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
Magmus ta sałatka jest z zwykłym bialyM i naprawdę jest bardzo smaczna. Postaram się podzwonic i dowiedzieć jakie są składniki. DAm ci znać do wieczora. A gdybym zapomniała to mi przypomnij
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ta porowa z ogórkiem kiszonym? Weź no poszukaj przepis hahahha.
Bo dwie sałatki jż wiem jakie będę robić i one sa mięsne. Więc teraz wole coś bardziej lajtowego
- martyna_z
- Wylogowany
- gadatliwa
A mój mąż robił kiedyś z krewetkami, ale ponieważ byłam wtedy leżąca to kompletnie nie wiem co tam było w środku, ale jak będziesz zainteresowana to postaram się o przepis
idziemy do lekarza 1.08 i mam nadzieję że potwierdzi to co dowiedzieliśmy się na prenatalnych, a do tego czasu staram sie nie stresować
- ziaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 137
Wróciłam w nocy z gór, gdzie się szkoliłam, ale jakoś tak nie mam dużo do nadrabiania - poprawcie się!!
Niestety mój wyjazd nie należał do najprzyjemniejszych, bo rozhulały się na dobre :/ Byliśmy tam w licznym gronie znajomych spośród których tylko dwie osoby wiedziały co się u nas święci, więc to też nie ułatwiało sytuacji. Myślę, że po kolejnej wizycie przekażemy już wieści szerszemu gronu
Jutro idę na badania - te wszystkie ciążowe plus trzy na tarczyce, mam nadzieję, ze coś krwi mi zostawią . Znalazłam w necie pakiet badań dla ciężarnej w cenie 190zł. To chyba fajna cena co? Wypowie się jakaś mamuśka która tez wszytko ogarnia prywatnie? Stwierdziliśmy, ze nie idziemy do lekarza na NFZ specjalnie dla badań, bo jeszcze będzie wprowadzał niepotrzebny zamęt i nerwy. Także choć wkurza mnie to niemiłosiernie bo w końcu płacę sobie ten zussrus to trzeba bulić
Pytanie mam - teraz u gina będę w ostatnim dniu 10 tygodnia lub pierwszym dniu 11. To już jest czas kiedy może mi zrobić takie dokładne USG czy będę musiała przyjechać na nie w kolejnym tygodniu bo koniecznie musi to być 12?
Magmus! Ja uwielbiam sałatkę - lekko podgotowane różyczki brokuła + pokrojone jajko gotowane + pokrojone ogórki kiszone + feta + prażony słonecznik. Sosik z kilku łyżek jogurtu, pieprzy i czosnku PYCHA!
Oj Martyna, ze też znów coś się musi dziać ;/ Dobrze, że znasz dokładnie przyczynę to się nie stresuj o dzidzię Na konsultacji na pewno wszystko będzie bardzo dobrze
Ciekawe czy BRown umówiła się do lekarza?!
Oraz czy Nati jest juz całkowicie gotowa na przywitanie córeczki???
Innymi słowy - MELDOWAĆ SIĘ! WSZYSTKIE!