- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Witam Serdecznie Mamusie lub Przyszle Mamusie
Witam Serdecznie Mamusie lub Przyszle Mamusie
- Aneciaa
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
14 lata 9 miesiąc temu #5044 przez Aneciaa
hey
Moze nie pownnma tego tu pisac ale chcialam was powiadomic nie dawno tu weszlam z mysla o dzidzi i ciazy a tu okazuje sie ze ciaza obumarla jestem juz po zabiegi w miare sie czuje ale wam zycze wszystkiego dobrego :*
Moze nie pownnma tego tu pisac ale chcialam was powiadomic nie dawno tu weszlam z mysla o dzidzi i ciazy a tu okazuje sie ze ciaza obumarla jestem juz po zabiegi w miare sie czuje ale wam zycze wszystkiego dobrego :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Moniq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 9 miesiąc temu #5048 przez Moniq
Aneciaa napisał:
bardzo mi przykro, mam nadzieję, że czujesz się dobrze i że wszystko z Tobą w porządku. pozdrawiam
hey
bardzo mi przykro, mam nadzieję, że czujesz się dobrze i że wszystko z Tobą w porządku. pozdrawiam
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
14 lata 9 miesiąc temu #5065 przez Mirella
Aneciaa, my też życzymy Ci wszystkiego dobrego, szybkiego powrotu do zdrowia, żebyś się szybko znowu mogła starać. Odezwij się czasem do nas, nie odchodź z forum, dobrze? Tu jest miejsce dla wszystkich, nie tylko dla mam.
Moderatorzy: kasiora