BezpiecznaCiaza112023

Majówki 2014

11 lata 2 miesiąc temu #758511 przez moniaW
Dzień dobry:)zapowiada się piękny dzień:) dzisiaj lepie pierogi ruskie a wy co planujecie na obiad?:)
anusia nie martw się, mi też lekarz powiedział że widzi ciąże w 5 tygodniu a według mnie był początek siódmego.na dodatek powiedział że na tym etapie jeszcze nie wiadomo czy ciąża jest żywa,więc się załamałam...:( ale staram się myśleć pozytywnie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 miesiąc temu #758517 przez anuuuusia
Dzięki Dziewczyny :) Na to, co się teraz dzieje nie mam większego wpływu. Pozostaje wiara, że wszystko będzie dobrze....

11 lata 2 miesiąc temu #758520 przez Paradise1982
My jedziemy dzisiaj sobie na wycieczkę do Portsmouth i pewnie tam też zjemy rybę :) mam tylko nadzieję, że pogoda będzie ładna :)

11 lata 2 miesiąc temu #758527 przez biedroneczka39
Dzień dobry :kiss: Ach jak mi się nie chce z łóżka wyłazić. Mam lenia he. Co na obiad? Hmyyy jeszcze nie wymyśliłam.
moniaW co ty masz za lekarza? Jak można powiedzieć że nie wiadomo czy ciąża jest żywa. Aż mnie strach obleciał. Nie chviałabym przechodzić drugi raz tego samego :huh:
Wszystko będzie dobrze, wszystko będzie dobrze :silly:
Paradise1982 udanej wycieczki.
A ja remoncik o :laugh:

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 2 miesiąc temu #758541 przez Aguśka88
witam :)

monia wierzyć mi się nie chce że lekarz tak mógł powiedzieć, jakiś bezduszny człowiek.

Ja jak zwykle zbieram się żeby cokolwiek zrobić, muszę posprzątać....ale ten leń nie może mnie opuścić, ale będę od niego silniejsza i zaraz zabiorę się za robotę.

dziś na obiadek piersi z kurczaka, ale jeszcze nie wiem w jakiej postaci.

Życzę miłego dnia :)

11 lata 2 miesiąc temu #758547 przez karla2102
Dzień dobry;) u mnie super samopoczucie... Słoneczko pięknie świeci to aż żyć się chce;))) u mnie na obiad dzisiaj fasolka po bretońsku;)) :cheer:

11 lata 2 miesiąc temu - 11 lata 2 miesiąc temu #758619 przez danusia87
Hej dziewczynki,
chciałam się przywitać ja termin mam na 24.05.14r a więc o dopiero początki
:). Jak przechodzicie ten pierwszy trymestr? Ja jestem w 7tc a powinnam byc w 11 według ostatniej miesiączki(24.07.) także wychodzi że ovu przesunęła się o całyyyy miesiąc... Jak wygląda to u Was? Pozdrawiam i mam nadzieje do usłyszenia a raczej sklikania :)

Mama Aniołka Hannah [*] 3czerwiec 2013

11 lata 2 miesiąc temu #758640 przez Aguśka88
Witaj w naszym gronie Danusia :)

Ja się czuję raz lepiej raz gorzej, mdłości mijają, ale cały czas bym spała, no i pobolewa mnie dół brzucha jak jestem długo w pozycji siedzącej :)
A jak Ty się czujesz ?

11 lata 2 miesiąc temu #758643 przez Aguśka88
Jakoś zmusiłam się i posprzatałam, poodkurzałam , pościerałam kurze a nawet ugotowałam obiad :) Jeszcze czekają mnie zakupy....ale to juz może meza wyslę samego :silly:

11 lata 2 miesiąc temu #758644 przez joasia10015
Hejjj dziewczyny -kiedyś poruszyłyście temat podejscia starszych dzieci do tych w brzusiu i nowo narodzonych :) (wypowiadałam sie na ten temat bo sama byłam/jestem w tej sytuacji :blush: )Chciałam wam tylko napisac że w gazetce ,,Mam dziecko,,na listopad jest świetny artykuł ,,JAK BUDOWAC WIĘZ MIEDZY RODZENSTWEM ,,-na prawde polecam -moim zdaniem trafiony w 10 ;)
Pozdrawiam :)
Ps.jeśli dobrze poczytałam to któreś z was są podziębione ? Miałam to samo w ciązy -2 razy i POLECAM syrop PRENALEN dla kobiet w ciąży i karmiących piersią (dziś sama zaczęłam go pic bo coś czuje sie nie wyraznie :S )

11 lata 2 miesiąc temu #758700 przez biedroneczka39
A ja spałam dwie godzinki ...dopiero wstałam. Teraz bym coś zjadła I mogę dalej iść spać :laugh: Czy wy też jesteście takie śpiące ?
danusia witaj.
Dziewczyny które nie mają suwaczków...zróbcie sobie kochane :blink:

<3 Oliwia i Alicja <3

11 lata 2 miesiąc temu #758746 przez moniaW
wiem ten mój lekarz jest straszny, do tej pory myślę o tym co powiedział o mojej ciąży :(
ale nie mam wyjścia to jedyny lekarz w okolicy na NFZ więc muszę go przecierpieć,zobaczymy co powie w środę oby znowu nie wystrzelił z jakimś tekstem.
pierogi zjedzone to znaczy mnie męczą mdłości i zjadłam tylko kilka za to mąż chyba z piętnaście:)

witaj danusia87 :) jeśli 87 to twój rocznik to jesteśmy w tym samym wieku ;)

11 lata 2 miesiąc temu #758755 przez anuuuusia
danusia87 witaj :) Ja też z '87 B)

biedroneczka ja postanowiłam, że nie ma co zapeszać i zrobię suwaczek dopiero po 16 października, po drugiej wizycie u lekarza.

11 lata 2 miesiąc temu #758790 przez isia
Witam. No to może i ja. Mam na imię Justyna, mieszkam w UK a dokładnie w Walii i jestem w 8 tyg ciąży. To moja druga ciąża, mam już prawie trzyletniego synka.

11 lata 2 miesiąc temu #758996 przez nati.olsztyn
Witam Nowe Mamusie!!!:-)

U mnie wczoraj był koszmarny dzień! Od rana mnie mdlilo, a po obiedzie popoludniu dwa razy przytulałam się z kibelkiem...bleee

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka