- Otrzymane podziękowania: 4
- /
- /
- /
- /
- Mamusie LUTY 2017
Mamusie LUTY 2017
- Inezka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
www.superstyler.pl/dziecko/mamyplan-przeziebienie-w-ciazy/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- zubi
- Wylogowany
- budujemy zdania
inezka fajnie że wszystko ok
A moja mała dziś zasnęła o 17:00 i nie dało rady jej wybudzić ciekawe o której w nocy będzie pobudka
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 15
Świetny masz pomysł na pokoik, ja bym wybrała turkus, ale to dlatego że od jakiegoś czasu jest moim ulubionym kolorem .
Co do dawki paracetamolu mi lekarka powiedziała, że jak już biorę to dawkę która działa, żeby sobie nie dzielić bo nie zadziała a wyrzuty sumienia pozostaną.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Dziś młodego wysłałam w kurtce zimowej do przedszkola, u mnie wieje i leje, a termometr pokazuje 4 st.
Jak dziewczyny się czujecie? Ja mam dziś ogromną ochotę na czekoladę A tak to się grzeję pod kocykiem z kubeczkiem herbaty:)
Mulian, ciekawy ten sen nie powiem:) Turkus też mi się podoba, jak zobaczyłam tą farbę to od razu milion pomysłów, a miała być tylko u Piotra na jednej ścianie Pitowi nie wiem co wymyślić do pokoju. Koparki to on lubi jak Honki chłopaki, ale jeszcze 2 lata i do szkoły, żeby za prędko nie wyrósł.
Zubi ja miałam pomysł dla dziewczynki taki że też szare ściany, a na jednej przy łóżeczku symetrycznie naklejki serduszka, korony lub gwiazdki (złote lub róż pudrowy). Gwiadzki to już popularny wzór więc można w można dodatki dobrać, bez problemu.
Honka i tak zrobię Turkus będzie cudny. Do tego mebelki przemaluję na biało, będzie bajka
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
Ten turkus super!!! Moja siostra tez zrobiła synowi, ale cały pokój w turnusie. Trochę ciemno wyszło ale z szarym będzie idealnie! Też mi dałaś pomysł... Nawet zasłony mam w turkusie co by pasowały. Zaraz lecę do ogólnego. Ciekawe jak wyniki. Niestety głowa boli i mdłości doszły, apap wzięłam.
Miłego dnia!!
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 15
ja się słabo czuję w taką pogodę. Wczoraj świeciło słońce i od razu miałam więcej energii, a dziś znów siły brak i tylko bym leżała. Co śmieszniejsze kilka dni temu jak sobie myślałam o takiej jesieni to właśnie się cieszyłam, że to będzie taki czas na herbatkę lub gorącą czekoladę, kocyk i książkę bądź film . Katar mi się pojawił i kichanie i się zastanawiam czy to jesienny atak zarodników grzybów - alergia, czy przeziębienie chce się za mnie wziąć. Dla spokoju piję te moje imbirowe napary.
Ja dzieci jeszcze nie mam, ale mój mąż ( )też mówił, że dziś idzie w zimowej kurtce do pracy, ma być zimno i straszny wiatr.
- Joanna90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 12
Mówilam o tym twardnieniu brzucha, mówił że faktycznie mam twardy- gdzie wg mnie dzisiaj jest normalny-no i jak mi naciskał lekko na brzuchu to on twardnial i wtedy się szyjka rozwiera. Tak więc dostałam jakieś lekarstwa j mam dużo odpoczywać.
Ale macie fajne pomysły na pokoiki, podobają mi się My mamy wolny mały pokoik, ale póki co dziecko ulokujemy z nami w sypialni, a do swojego pokoiku go przeniesiemy jak skończy około pół roku.
- olcia1989a
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
Rano byłam zawieźć Piotrusia do przedszkola to nie padało,a teraz leje....
już przygotowałam deszczówkę dla małego z powrotem bo parasol to nam porwie
Jakiś czas temu przybłąkał sie do nas pies(szczeniak)przekonałam męża żeby u nas został...poniszczył już nam tyle rzeczy w ogrodzie,w trampolinie wygryzł zamek
wiec na wiosnę mam wydatek mąz to już taki zły na tego psa,ale przecież nie oddam go do schroniska...wyrośnie kiedyś na pewno mąż zrobił mu taka wypasioną budę a ten ani razu w niej nie spał,dzisiaj tak pada a on siedzi pod domem,schował się w miejscu gdzie na niego nie pada,wrzucałam mu do środka kiełbasę wejdzie zje i dalej idzie siedzieć pod dom
Czy któraś z Was ma też taką ochotę na kwaśne???kupiłam sobie takie kwaśne żelki,ale jeszcze mi nie przeszło
- olcia1989a
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Megi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 16
Olcia ja to tylko bym jadła kapuśniak A Ty chłopca, czy dziewczynkę masz mieć?
Honka jak się czujesz?
Joanna super wieści! Warto było zmienić
Sander córa będzie serce łamać chłopakom
Miłego dnia
- olcia1989a
- Wylogowany
- budujemy zdania
- olcia1989a
- Wylogowany
- budujemy zdania
- mavi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
A ja dzis strasznie zdenerwowana przed tym usg nie wiem czemu
Ogóle jakaś rozdygotana ciężka noc mało spałam
Ja pomysłu jeszcze na pokoik niemal może dziś będę się zastanawiać
Ja od początku ciazy miałam ochotę na twarde kwaśne jabłka i śliwki sok z jabłek teraz multiwitamina a na słodycze dopiero od kilku dni
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
Olcia brzuszki mamy podobne. Małe wywija w środku, mam nadzieje że na wizycie nie będzie spało...
To ja Wam się pokaże z brzuszkiem