- /
- /
- /
- /
- Mamusie CZERWIEC 2017
Mamusie CZERWIEC 2017
- kakasia20
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rano jeszcze się ok czułam Ale jak słońce zaczęło grzać to w momencie nie dawalam rady :/
Szłam po syna 4 razy droga stawalam trzymając się za krzyż i pod łopatka taki ból jak bym mogła bym szła pochylona do przodu ...jakoś doszłam do domu .
Pieczac biszkopt do ciasta dla dzieci ..z 10 razy stawalam zginalam się w pół z bólu by ulzylo mi ..aż sobie przeklnolam ...Szłam na posesję z małymi jak siedziałam to było ok Ale jak wstałam na chwilę dosłownie znów ten ból pod łopatka ..i tak aż do teraz w kółko. . Leżę na łóżku i myślę ile jeszcze dam razy z tym bólem ...
Ciągle szukam miejsca do spania ....Ale jak tu zasnąć:/:/
Dzwoniłam na szpital popytalam już o wszystko zwiazanne z cc. I mówiła mi ze jak będę mieć skończone 37 tyg mam wpadać nie czekać do 38 jak mam takie bóle ... I w pachwinach mnie bolało :/ .dam sobie już na luz .Nogi opuchnięte całe zaraz je włoże do wody
Macie jakiś sposób na to by te bóle krzyżowe i pod łopatka tak nie bolały:??
www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=74794
Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
kasia mowilam ci od dawna ze za dużo na siebie bierzesz i robisz no i wychodzi teraz przemeczenie organizm już nie pracuje na pelnych obrotach jak na początku teraz maluchy zjadają z nas energie!
ja wczoraj zrobiłam kotlety i zmeczylam się jak nie wiem co!
noc tez miałam koszmarna nie mogłam zasnąć goraco mi było ciagle chodziłam siku i pic tragedia!!!!
aleksia cos się odzywala?
ktoras może zawitala na porodowke?
- kakasia20
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziś tylko małych odprowadzilam do szkoły przedszkola i sobie z m.Leżę w łóżku . Choć mam ochotę umyć okna Ale m.je umyje puki co odpoczynek. Leniuchowanie .
Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+
- kakasia20
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+
- Joanna92
- Wylogowany
- gaworzenie
- pojawił się w pierwszy dzień lata
- Otrzymane podziękowania: 0
Gratulacje dla naszej pierwszej Mamy
Się nie odzywałam, bo złapałam depresję, po prostu się odcięłam od wszystkiego, ciężko było z łóżka wstać ehhh ale potem zaczęłam czytać co tu pisałyście i mąż pomógł i oto jestem, czekam na tego mojego Bąbla i się nie mogę już doczekać!
Dzięki za to że jesteście!!! :*
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a ja mam już dość bo kolejni sąsiedzi zaczeli remont (dopiero jeden się skonczyl 5-miesieczny) od rana wiertarki i mlot pneumatyczny bo chyba sciany jakies wyburzają porazka nie wiem jak tu ma male dziecko spac??????
aaa przyszedł mi dziś bujaczek:)
jeszcze opony i mamy wszystko kupione ale nie do końca naszykowane ale dopinać na ostatni guzik będzie chyba maz jak już urodze choć mnie zbiera żeby lozeczko w końcu poslac
- Joanna92
- Wylogowany
- gaworzenie
- pojawił się w pierwszy dzień lata
- Otrzymane podziękowania: 0
- Loq90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja właśnie się okropnie zestresowalam.. dzwoni mój M. i mówi że jego siostra będzie u nas 1.07, a już dawno rozmawialiśmy o tym,że moja mama przyjedzie na tydzień tuż po ślubie mojej siostry czyli od ok. 28.06 do 5.07. i wizyty konkretnie się na siebie nałożą. I nie wiem czy tylko ja tak mam, ale wolałabym być z moją mamą sama, tzn nie mieć w tym czasie innych odwiedzin. A mieszkając w Niemczech nikt raczej na godzinkę nie wpada... I teraz musimy to jakoś rozwiązać. Chodzę nabuzowana że hoho! A jeszcze traciłam niechcący dzbanek po kawie i spadł na ziemię wylewając resztki na moją biała ścianę! ;( O losie... Ile sprzatania.. no i teraz oczywiście malowanie ściany jeszcze mnie czeka:/
Też tak macie że wszystko spada Wam na ziemię?majtki, skarpetki, spinacze, widelce, jakieś papierki... Koszmar jakis.. chyba trzeba sobie zafundować jakieś lody z okazji dnia dziecka
- Loq90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
loq mi tez wszystko leci przed chwila wlasnie oblałam się sokiem...nie wspominając ze czasem nie widze co mam pod nogami przez wystający brzuch...
jejq slicznie wyglądasz!!!i massz chyba boskie kręcone wlosy
- Judyta1992
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
Pediatra kazala chodzic na spacery od pierszego dnia po wyjsciu wiec juz wczoraj bylismy. Malo tego ona kazala wychodzic na podworko ja caly dzien przy ladnej pogodzie.
Ignas jest bardzo grzeczny tylko martwi mnie ze robi bardzo czesto kupki praktycznie przed kazdym karmieniem ma malutka kupke taka niezbyt gesta ale tez nie bardzo rzadka nie wiem czy to nie za czesto jak myslicie?
Na bol krzyza mi pomagalo oczywiscie tylko na chwile ale zawsze ciepla kapiel lub prysznic.
Super Joasia ze jestes!
Ooo juz moj krzykacz glodny!!
- Loq90
- Wylogowany
- budujemy zdania
A włosy tak, są kręcone. Mam na głowie niezłego barana;)
- Loq90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MoNiaaa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a w co ubralas małego na wyjście ze szpitala?
karmisz piersią?przy kp kupki sa na pewno częściej u nas tez tak bylo
- Judyta1992
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 2
Mlodego ubralam jak na zdjeciu. Czyli dligi bodziak, spodenki dlugie ale cienkie i czaleczke bo byl wiatr straszny. Okazalo sie na podworku ze potrzebny tez jest kocyk.
Wiecie co tesknie za jedna rzecza w szpitalu czyli lozzko! Super bo bylo regulowane oparcie a w domu ciezko pozycje sobie znalezc.
A co do remontow tosie nie przejmujcie dzieci po wyjsciu ze szpitala przyzwyczajone sa do halasu to.my pozniej tak robimy ze trzeba na paluszkach chodzic. U mnie w domu jest zakaz mowienia szeptem.
Załącznik 20170531_152507.jpg nie został znaleziony