BezpiecznaCiaza112023

FOTOMONTAŻ ZE ZDJĘĆ - TANIO :)

14 lata 2 miesiąc temu #35535 przez Piotr
Normalnie tego typu reklamy usuwamy z forum, ale tutaj zrobimy wyjątek bo monami jest z nami długo i nie mam nic przeciwko aby zareklamowała swoje umiejętności:) Co innego jak ktoś zakłada sobie konto i jedyne co robi to pisze same posty reklamowe, tutaj sytuacja jest zupełnie inna.
Dlatego bardzo proszę aby temat pozostał otwarty, tym bardziej że wspomniane usługi cieszą się zainteresowaniem. Chętnie w ten sposób wesprę Twój monami talent :)
Pozdrawiam Was
Piotr
Temat został zablokowany.
14 lata 2 miesiąc temu - 14 lata 2 miesiąc temu #35547 przez monami
Bardzo dziękuję Piotrze.

Naprawdę ani przez chwilkę nie miałam na celu robić sobie reklamy. Zwyczajnie pomyślałam, że mogę wykorzystać swoje umiejętności, żeby zaoferować takie fotomontaże innym. Pomyślałam, że to, co robię na co dzień,moja praca może komuś sprawić radość i tu. Jestem już na forum dość długo, bardzo je lubię. Nie w głowie mi działania na jego niekorzyść, wręcz przeciwnie :)

Serdecznie pozdrawiam.
14 lata 2 miesiąc temu #35596 przez sylwus136
Piotrze cieszę się bardzo, że też jesteś tego zdania :) Monami zasługuje na to by pokazywać nam swój talent :)

Monami działaj dziewczyno bo masz talent i nie jedna mamusia chciałaby swego skarba zobaczyć w tak kolorowej i zabawnej scenerii na zdjęciach :)
14 lata 2 miesiąc temu #35615 przez Renia2108
Ja rownież jestem za tym żeby ten wątek został tak jak jest :)
Dużo osob napewno sie zgłosi i ja pewnie tez jak jakies cieawe zdjecie bede miala :d
14 lata 2 miesiąc temu #41070 przez MoNiaaa
monami chcialabym zapytac czy takie fotomontaze rowniez moglabys wykonac??
allegro.onet.pl/bajkowa-obrobka-fotomont...zja-i1327133806.html

http

]
14 lata 2 tygodni temu #50830 przez monami
można sie do mnie zgłaszac o fotomontaże ze znakami zodiaku, urodzinowe, wielkanocne ( jeszcze czas - ale będe robić) + oczywiście jestem zawsze otwarta na wasze pomysły :)
14 lata 1 tydzień temu #50841 przez Groszek
Monami mogłabyś jakieś próbki wrzucić :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557
14 lata 1 tydzień temu #50880 przez martela89
monami ja bym chciała jakiś ładny fotomontaż na dzień babci,ale nie mam pomysłu jak mógł by wyglądać. Może coś bym pomyślała :)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia