- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- monika63633
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 3 miesiąc temu #416774 przez monika63633
bo ogolnie to moj okres w tym miesiacu byl 5 a w zeszlym 10 tak wiec powiem wam ze nie wiem juz kiedy nastepny bedzie;/
według jakis kalendarzykow w necie wyszło ze jutro mam dostac ale nie czuje sie jak bym miala dostac;/
według jakis kalendarzykow w necie wyszło ze jutro mam dostac ale nie czuje sie jak bym miala dostac;/
Temat został zablokowany.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- monika63633
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 3 miesiąc temu #416785 przez monika63633
no wlasnie nie mam roznie bywa z moim okresem tak wiec wiesz nie wiem czy dalej robic czy dorabiac
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 3 miesiąc temu #416789 przez Lacrijka
Dorabiac zawsze warto, chocby dla sportu Tymbardziej ze masz nieregularne cykle wiec ciezko okreslic kiedy wystapi owulacja.. polecam samobserwacje.. Sluz, szyjka itd itp Mozna tez zagłebic sie w NPR to łatwiejsze i tansze niz latanie do gina na monit.
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 95
12 lata 3 miesiąc temu #416791 przez studentkaae
Dziewczynki mam pytanie o olej z wiesiołka np. Oeparol - czy któraś z Was go stosowała w swoich staraniach? myślicie, że rzeczywiście polepsza "sprawy śluzowe", bo u mnie z tym tak sobie i zastanawiam się czy nie zacząć stosować. hmm, sama nie wiem - doradźcie.
- monika63633
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 3 miesiąc temu #416794 przez monika63633
a bo sie czyta o tych objawach momentami az czlowiek warjuje;/ a no pewnie sport to zdrowie nie wiem kupilam test i czekam bo juz ponad tydzien sie staramy wiem ze krotko ale poczekam do @
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #416801 przez Lacrijka
studentkaae napisał:
kup sobie lepiej Linokomplex - to jest olej z siemienia lnianego. Tez działa dobrze na "śliskie sprawy" a w odróżnieniu od Wiesiołka mozna lykac cały cykl a Wiesiołka tylko do owulki a tu trzeba wiedziec kiedy owulka
Tydzien sie staracie i juz wymiekasz ?? daj spokój, ocipiejesz z takim podejsciem. Skoro @ miałas 5 lipca, pozniej 10 sierpien to na wrzesien wypada ok 15, wiec teraz mozesz w sumie miec dopiero dni płodne, wiec bierz starego w obroty
Dziewczynki mam pytanie o olej z wiesiołka np. Oeparol - czy któraś z Was go stosowała w swoich staraniach? myślicie, że rzeczywiście polepsza "sprawy śluzowe", bo u mnie z tym tak sobie i zastanawiam się czy nie zacząć stosować. hmm, sama nie wiem - doradźcie.
kup sobie lepiej Linokomplex - to jest olej z siemienia lnianego. Tez działa dobrze na "śliskie sprawy" a w odróżnieniu od Wiesiołka mozna lykac cały cykl a Wiesiołka tylko do owulki a tu trzeba wiedziec kiedy owulka
Tydzien sie staracie i juz wymiekasz ?? daj spokój, ocipiejesz z takim podejsciem. Skoro @ miałas 5 lipca, pozniej 10 sierpien to na wrzesien wypada ok 15, wiec teraz mozesz w sumie miec dopiero dni płodne, wiec bierz starego w obroty
Ostatnio zmieniany: 12 lata 3 miesiąc temu przez Lacrijka.
- monika63633
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 3 miesiąc temu #416807 przez monika63633
cały wekeend go meczyłam a on mnie ale wiesz praca gora i dlatego teraz przerwa
- monika63633
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 3 miesiąc temu #416810 przez monika63633
wiesz z moich obserwacji i wogole to jak mam dni nie plodne to nie mam sluzu(sucho)A teraz jest inaczej moze jest mniejszy ale mam go
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 3 miesiąc temu #416822 przez Lacrijka
monika63633 napisał:
No to tak jak pisze, mozesz teraz miec dni płodne.. Wiec test sobie daruj na jakies dwa tygodnie A jak wyliczyłas sobie kalendarzykiem @ jak masz nieregularne cykle i nie wiesz co ile dni ??
wiesz z moich obserwacji i wogole to jak mam dni nie plodne to nie mam sluzu(sucho)A teraz jest inaczej moze jest mniejszy ale mam go
No to tak jak pisze, mozesz teraz miec dni płodne.. Wiec test sobie daruj na jakies dwa tygodnie A jak wyliczyłas sobie kalendarzykiem @ jak masz nieregularne cykle i nie wiesz co ile dni ??
- monika63633
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 3 miesiąc temu #416826 przez monika63633
wzielam tamten i ten miesiac pod uwage i roznice dni ile minelo od jednego do drugiego nie wiem chyba dobrze liczylam nie wazne wazne jest to zeby udalo sie
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 3 miesiąc temu #416827 przez sylka
Lacra chodzi ci o
www.i-apteka.pl/product-pol-2776-LINOCom...-E-F-x-60-kaps-.html
Pomaga? Bo u mnie po porodzie pustynia i często otarcia po stosunku się zdarzają
Pomaga? Bo u mnie po porodzie pustynia i często otarcia po stosunku się zdarzają
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #416836 przez Lacrijka
sylka napisał:
Dokładnie to Sylcia. Mesy wyczaiła taki z kwasem fliowym, więc juz w ogóle luksus Szuknij sobie, albo Mesy da linka jak uwidzi Pomaga, pomaga.. Tylko trzeba systematycznie łykac a zamiast Sahary bedzie Niagara
Lacra chodzi ci o www.i-apteka.pl/product-pol-2776-LINOCom...-E-F-x-60-kaps-.html
Dokładnie to Sylcia. Mesy wyczaiła taki z kwasem fliowym, więc juz w ogóle luksus Szuknij sobie, albo Mesy da linka jak uwidzi Pomaga, pomaga.. Tylko trzeba systematycznie łykac a zamiast Sahary bedzie Niagara
Ostatnio zmieniany: 12 lata 3 miesiąc temu przez Lacrijka.
- monika63633
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
12 lata 3 miesiąc temu #416844 przez monika63633
dziekuje ci za pomoc bede dobrej mysli pa
- monika63633
- Wylogowany
- gaworzenie