- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- Martynka__89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥Mateuszek 6.10.2010 r ♥Daria 19.02.2016 r.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ona19
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
obecnie staramy sie z mezem o drugiego Skarba.
to nasz drugi cykl starań.
Mam strasznie nieregularne cykle i boję się ze będzie ciężko. Ostatnio mój cykl trwał 33dni. Dziś jest 36dzien okresu brak, a robiłam wczoraj wieczorem i dziś rano test były na obu jasne kreseczki. Nie chce sie nakręcić,bo wcześniej robiłam testy kupione na allegro i wszystkie były negatywne. Poczekam ze dwa dni i znów zatestuje.
Niby jaj jest nawet jasna kreska to oznacza ciaze,ale mam wątpliwości bo moja szyjka jest otwartaaa,a w ciąży powinna sie zamknąć. Co myślicie?
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Gosia Dzięki że pytasz Faktycznie mam cholestaze ciążową i się trochę strachu najadłam, bo lekarka mnie nastraszyła że trzeba szybko rozwiązać ciążę bo to jest niebezpieczne dla dziecka. Całę szczęście moje wyniki nie są aż takie złe, dostałam leki, odpowiednia dieta i muszę kontrolować wyniki badań i jest szansa że dotrwam do końca A jak Ty się czujesz?
Ona pochwal się zdjęciem testu, różnie może być, kiedyś też mi wyszedł pozytywny a nie byłam w ciąży
- ona19
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ona19
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Ona poczekaj moze kilka dni i zrob test jeszcze raz, albo idz na bete i zobacz jak przyrasta? Trzymam kciuki zeby jednak te kreseczki oznaczaly fasolke
Agnessa podczytuje Was czasami na styczniowkach dla tego wiedzialam o cholestazie dobrze, ze masz w miare szybko ja wykryta i te wyniki nie sa jeszcze takie zle i lekami moze sie je obnizy ja ostatnio tez zrobilam sobie na nia badania, ale cale szczescie wyszly dobrze chociaz jedno jest ok A ja czuje sie dobrze maly ma coraz wiecej sily hehe bo jego ruchy juz czasami sa troche bolesna, ale to mnie cieszy, bo wiem ze ma sie dobrze w czwartek wizyta to bede wiedziec wiecej
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
- ona19
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi. Taki mam właśnie zamiar poczekać kilka dni i powtórzyć test. Oby tylko @ nie przyszła. Znając mnie kupie dziś albo jutro jakiejś innej firmy i zrobię kolejny ☺ na betę nie pójdę bo u mnie laboratorium tyłki w szpitalu a tam sporo znajomych pracuje...pochodzę z małej miejscowości i zaraz by gadali...
Cieszę się ze napisałam na Waszym wątku i dziękuję ze przyjelyscie mnie do siebie ☺
- agnesssa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Gosia ja robiłam wyniki bo miałam objawy, i całe szczęście że poszłam od razu do lekarza. Drugi trymestr jest super, tez się czulam dobrze. Teraz trochę więcej dolegliwości ale nie jest źle Wiem coś o bolesnych kopniakach Marcelina to wierci pięta. Mało śpi, wiecznie się rusza, mój brzuch to na przemian trójkąt, kwadrat itp zwłaszcza jak usłyszy muzykę. Jak tak będzie po.porodzie to będzie wesolo
- ona19
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
- Madeline
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje skarby dwa :*
- Otrzymane podziękowania: 13
Melduje, ze na chwile obecna @ nie przylazla i oby tak zostalo Cycuchy dalej bola i sa ciezkie, mam bardzo wrazliwe sutki no i wczoraj na jodze troche mi sie w glowie zakrecilo Ale poki co z wielkim spokojem do tego podchodze, bo nie mam pewnosci ze ta wredota nie przyjdzie
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 18
- ona19
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mi się spóźnia okres okoli 3-4dni ciężko mi określić bo mam różnej długości cykle.
testowalam we wtorek i była słaba kreska ale nie cieszę się jeszcze. Dziś lub jutro zatestuje znów,oby była ciemniejsza.
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36