- Otrzymane podziękowania: 24
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIE O CIAZE cz.2
STARANIE O CIAZE cz.2
- pani_p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Odpowiem tylko na "bieżąco" bo mimo, że czytałam wczesniejsze posty to nie jestem w stanie ogarnąć.
Studentka Kochana nie łam się jesteś pod opieką lekarza, będzie monitoring i się uda. Ale też nie róbcie może tak że przytulaski tylko jak lekarz powie kiedy. A nuż widelec to będzie inny dzień? Nie wiem czy tak robicie, ale tak zrozumiałam ostatnim razem.
Gravity mój wczoraj też mnie wkurzał ostro, ale dzisiaj już kochany Misiu także jutro będzie lepiej
A u mnie leje praktycznie cały dzień, z procesji to uciekłam po trzeciej stacji bo byłam już przemoczona mimo posiadania parasola... Jutro na panieński się wybieram Jestem współorganizatorem, że tak powiem, i mam stresa żeby się udało wszystko, bo to mój pierwszy raz
Trzymajcie się cieplutko Kochane :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Panito sobie poszalejesz w babskim gronie Zazdroszczę
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ferritka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tam gdzie nie ma dzieci -brakuje nieba
- Otrzymane podziękowania: 120
szybki raport ode mnie:
pogoda raz jest ale częściej jej nie ma, ale nic to bo i tak w kuchni siedzę, nie kręce lodów , bo tak wyszło, że
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
więc teraz to ja Was na rybcie pipcie zapraszam do mnie, mamy już gdzie zlot zrobić moje drogie Panie
poza tym:
groszka brak, Fasolinki też, twarz mi wysypało jakbym miała 15lat i pierwsze pryszcze - chyba kurka rurka od wody, albo nie ,no sama nie wiem od czego, ale czuje się fatalnie dobrze, że siedzę w tej kuchni przynajmniej nikt mnie nie widzi
stopa wciąz mnie boli, dowiedziałam się, że jak halux rośnie to jednak boli i to mnie chyba dopadło właśnie- ale też pewna nie jestem, hmmm
cały czas boli mnie lewe jajko i w sumie nie wiem na co, mu chyba też ten morski klimat nie służy
Inso, kochana a Ty wiesz że ja odkąt tu siedzę to jeszcze piasku z plaży w butach nie miałam , jak teraz wychodzę z tej nowej K to mam widok na morze, ale plaży jeszcze nie widziałam
Sis, nie łam się, clo ma to do siebie ,że czasami zanim zacznie czynić cuda, musi minąc cykl lub dwa. dobrze że wciąz się monitorujesz zobaczysz, że wszystko będzie dobrze
Lacrunia, wypatruj kuriera coś do Cinek leci expresem bo jak mówisz że coś u lipcówek się ruszyło to ja 6 bieg wrzuciłam
- iwonta_kg
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek 27.08.2013 Krystianek 16.04.2012[*]
- Otrzymane podziękowania: 2
Co tu tak pusto?? Odsypiacie po Bożym Ciałku?? Ja zaczynam cierpieć na bezsenność... Pół nocy nie spałam!
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Otrzymane podziękowania: 43
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
ale impra wczoraj była kuleżanki co osiemnaste w trzydzieste urodziny obchodziła aż normalnie nie wiem co dziś ze sobą zrobić
studentka, nie smutaj, przy clo nieraz tak jest, mi to się raz torbiel zrobiła ale z końcem cyklu się wchłonęła. A w kolejnych pęcherzyki ładnie rosły. A Twoje jajo może jeszcze urosnąć, tylko owu będzie ciut później.
ferri no gratuluję przejęcia interesu
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
- NinaTulip
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Mam prośbe,mogłaby mi któras z koleżanek pomóc w interpretacji wyników cykl mam 29 dni. Ostatnia miesiączke miałam 03,05,2013, OWU miałam około 20,05,2013. Robiłam BETA HCG 29/05/2013 wynik 12,30 ( wartosci referencyjne 0,0-2,7) a PO 48H 31,05,2013 WYNIK 56,60 Miu/ML.
Wizyte u ginekologa mam dopiero za kilka dni, a bardzo chciałabym wiedziec czy wszystko ok:(
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
Nina - ja nie pomogę, ale wydaje mi się że wszystko ok. Poczytaj jak to jest z tymi przyrostami ile powinno podskoczyć na dobę.
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
Cieszę się ze podobała Wam się piosenka
Lacra TRzymam kciuki żebyś ponosiła jeszcze Cinki w brzuszku
MOnia Julka cudna!
Anoda
(b]Nina[/b] Witam Cię, beta powinna przynajmniej podwoić swoją wartość po 48 godzinach Wszystko OKI! Gratki!!!
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
Monia, Julka ślicznie wygląda...podobało jej się sypanie kwiatków? Widzę, że u Was piękna pogoda wczoraj była...u nas niestety non stop lało i burza przychodziłą i odchodziła...
Ja nie wiem jak to jest przy clo, ale studentka, gosia na pewno ma rację...główka do góry...
Nina, spokojnie, nie denerwuj się, beta pięknie przyrasta...a kiedy masz wizytę u ginka? Bo wiesz, teraz jeszcze nic nie będzie widać...najlepiej jak beta ma już koło 1000 jednostek
- NinaTulip
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Bardzo dziękuje za tak szybkie odpowiedzi!!!
Strasznie martwiłam sie czy wszysko ok, w poniedziałek robie jeszcze raz BETE i mam wizyte wieczorem w poniedziałek:)
- emka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
NIna Spokojnie, naprawdę pięknie rośnie betka Dlaczego jeszcze raz betkę robisz?
Czy dwa szczęścia to za wiele...?
- gosia28
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 32
Emka zapomniałam powiedzieć, że mnie też bardzo wzruszyła ta piosenka
Nina gratuluję według mnie wszystko jest ok. i Agusia ma racje- przy becie poniżej 1000 nie nastawiaj się, że na usg zobaczysz pęcherzyk.