- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Czy ktoś może mi pomuc????
Czy ktoś może mi pomuc????
- klaula1
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #105993 przez klaula1
Moja ciąża przebiegała ok nagle w 16-tym tyg. dostałam skurczy i plamienia:( po trzech dniach odeszły mi wody i ciąża obumarła (poroniłam)gdy poszłam z tymi objawami do szpitala to w szpitalu zrobili mi usg i powiedziano że z dzidzią jest ok tylko mam łożysko za nisko w nocy poroniłam.
Moje pytanie polega na tym czy mój ginekolog nie powinien tego wykryć wcześniej???
czy to wszystko mogło się stać z dnia na dzień czy już od początku było coś nie tak i znowu zawinił ginekolog????
bo ja już nic nie rozumiem straciłam dziecko i to z nie wiadomych powodów bo wszyscy zapewniali że wszystko ok a tu nagle skórcze plamienia i łożysko za nisko:(
Pomóżcie może jest jakaś instytucja co się tym zajmuje???
Moje pytanie polega na tym czy mój ginekolog nie powinien tego wykryć wcześniej???
czy to wszystko mogło się stać z dnia na dzień czy już od początku było coś nie tak i znowu zawinił ginekolog????
bo ja już nic nie rozumiem straciłam dziecko i to z nie wiadomych powodów bo wszyscy zapewniali że wszystko ok a tu nagle skórcze plamienia i łożysko za nisko:(
Pomóżcie może jest jakaś instytucja co się tym zajmuje???
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- bombel779
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jaś,nasz największy skarb!!
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 7 miesiąc temu #114151 przez bombel779
Klaula poszłaś do szpitala,zrobili Ci usg,stwierdzili że wsio jest ok i wypuścili Cię do domu??? I tego samego dnia,czy nocy poroniłaś??? Jak tak,to możesz walczyć z lekarzami,z racji że zbagatelizowali sprawę.Przy takich objawach powinni zatrzymać Cię w szpitalu na obserwacji!!!!
Tylko ja też nie bardzo rozumiem...dostałaś skurczy i plamień i wtedy już zgłosiłaś się do lekarza ?? Czy czekałaś i do szpitala udałaś się dopiero jak odeszły Ci wody??
Tylko ja też nie bardzo rozumiem...dostałaś skurczy i plamień i wtedy już zgłosiłaś się do lekarza ?? Czy czekałaś i do szpitala udałaś się dopiero jak odeszły Ci wody??
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.