- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- Płodowy Zespół Alkoholowy FAS
Płodowy Zespół Alkoholowy FAS
- Mirella
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
12 lata 7 miesiąc temu #411629 przez Mirella
Angela, to że Emme pociągnęla temat to nie bylo niekoleżeńskie, bez przesady. Ja tam się cieszę, bo o FAS słyszałam, o FAE nie, znowu się czegoś dowiedziałam.
Emme, dotknij w pierwszej kolejności, no dooobra, pól roku Ci daję, potem wrócę do staranek mam nadzieję, i chcę wszystko wiedzieć
Emme, dotknij w pierwszej kolejności, no dooobra, pól roku Ci daję, potem wrócę do staranek mam nadzieję, i chcę wszystko wiedzieć

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Emme
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
12 lata 7 miesiąc temu #411630 przez Emme
Mirella napisał:
eno jak planujesz na starankach być nie tylko jako czarodziejka
to obiecuję się zmieścić w terminie.
Angela to w żadnym stopniu nie dotyczy Ciebie (ubiegam), prowadzimy po prostu wspólny projekt- nazwijmy to tak- i to odnosi się jedynie do tego, a nie czyjejś niewiedzy, co próbuję udowodnić od jakiegoś czasu, że Ty ją posiadasz, jedynie nie dopisałaś pewnego szczegółu.
eno jak planujesz na starankach być nie tylko jako czarodziejka

Angela to w żadnym stopniu nie dotyczy Ciebie (ubiegam), prowadzimy po prostu wspólny projekt- nazwijmy to tak- i to odnosi się jedynie do tego, a nie czyjejś niewiedzy, co próbuję udowodnić od jakiegoś czasu, że Ty ją posiadasz, jedynie nie dopisałaś pewnego szczegółu.
- angela1904
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 7 miesiąc temu #411633 przez angela1904
No dobrze już. Ok, przyznaję trochę nerwowo zareagowałam. Wybaczcie