BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 1 miesiąc temu #457890 przez mgielka22
Pewnie Ola jej nei odstepuje na krok :)

Sliczny ten plaszczyk dla modnisi :D

A powiem Wam ze ostatnio Katy mi sie snila razem z Safim i Ineska :D heh jak to fajnie wygladalo jak z nim probowalam pogadac :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #457903 przez pati-m
mgiełka - Safi bardzo ładnie mówi po polsku i bez problemu można go zrozumieć. Dusza towarzystwa z niego i sypie dowcipami jak z rękawa :)

12 lata 1 miesiąc temu #457913 przez gosia2324
Marta sąsiad szczęściarz :P
JAk tak czujesz to mam nadzieje ze to ciaza ... mmmmmmmmmmmmm :***

Moja przyjaciółka Ma Toska z sierpnia i tez przeczuwa ciaze :P :) :*

Mgielka Kuba mial 2,3 r jak zaczął spac na fotelu rozkładanym, ale przez to przestal spac w dzien ;/
Z lozeczka nie wychodzil a z fotela .... nie bylo o czym mowic godzina zasypiania , pol godz spania, i tak skonczylo sie jego spanie, A jak Jagoda sie urodzila to spal w tyrystcznym, kupilismy jej tylko nowy materac.

Pati dziekuje, wiesz ja nie lubie miec niczego na środku pokoju zawsze meble stoja przy ścianach a dywan ma byc caly wolny i ot ta przestrzec :)

Emi :))

Pyska PULMIKORT to tez sterydy, a niestety musze je miec w domu i czasem kuba ma z nich inhalacje,choc nie dziala chyba "ubocznie" bo dzieci z astma musza zażywać go co dziennie

Franiulo, jaka skrytka :*

Angie sto lat :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu #457915 przez angie1713
Witam się dziewczynki :)

Nie mogłąm Was nadrobić bo była najpier u mnie moja mama a póżniej teściowa a naskrobałyście dzisiaj 200 postów :cheer:

Dziękuję Wam bardzo za życzenia :kiss: :kiss: :kiss:

nadrobiłam wszystko i wszystkie dzieciaczki super ale nie będe wymianiać bo pewnie ominę ;) :kiss: :kiss:
Jogo gratuluję chodzenia :kiss:
Maja golasek do wycałowania i Franio w prysznicu :)
Mgiełka super że jesteś :kiss: i zdajesz nam relacje co i Lili :) filmik na schodach ruchomych super:)
Zdrówka dla Mai i Moni :kiss: :kiss: :kiss:

A ja sobie sprawiłam dziś prezent tak jak Mała ostatnio i poszłam do ginekologa :lol: i okazało się że mam nadżerkę ;) a już kilka lat temu miałam wypalaną zrobił mi cytologię i czekam na wynik ;)

Pisałam Wam o przyjaciółce że po kilku latach starania się o dziecko zaciążyła a już trafiła do szpitala bo krwawiła ale na szczęście wszystko ok z dzieciaczkiem a jest w 8 tyg ciąży :)

Wszystkie kombinezony i czapy fajne ja nadii ostatnio kupiłam buciki w ccc więc już mamy wszystko :)

12 lata 1 miesiąc temu #457921 przez pati-m
Gosia - no ja też nie lubię noc na środku jeśli pokoik jest mały. A u ciebie po prostu zauważyłam tą fajnie pomalowaną ścianę z ciuchą i tak się zastanawiałam jak ty musiałaś meble rozstawić, że masz wolną scianę :) W Kacpra pokoiku też mam wolne, ale nie aż tyle.

Zresztą Kacpra łóżeczko stoi teraz w naszej sypialni i z tego powodu nasza szafa jest w jego pokoju. Póki co tak zostaje, a jak go wytransportuję do siebie do będę robić remont naszego pokoju i pomyślę o zmianach dla Kacpra.

12 lata 1 miesiąc temu #457932 przez pati-m
Mała odpisała. Pojechali odwieźć T. Postara się zajrzeć wieczorkiem.

12 lata 1 miesiąc temu #457939 przez mgielka22
No to super ze wszystko ok :D

Gosiu no ja tak mysle ze w przyszlym roku tak jak Monai moiwla ok wakacji trzeba bedzie pomyslec na lozkiem bo ja wiem ile urosnie ma 120dlg Lilka juz ma 80cm wiec nie wiem ile urosnie a tez nie chce zeby na styk spala wiadomo :)

Angie ale to po ciazy Ci sie zrobila?

12 lata 1 miesiąc temu #457940 przez angie1713
Powiedział że tak bo przed ciążą nie miałam tzn miałam ale kilka lat temu i miałam wypalana ;)

12 lata 1 miesiąc temu #457948 przez mgielka22
A mowia ze po leczeniu nie nawraca...

12 lata 1 miesiąc temu #457961 przez angie1713
Mgiełka ja też tak myślałam i byłam w szoku ;)

12 lata 1 miesiąc temu #458014 przez gosia2324
angie1713 napisał:

Mgiełka ja też tak myślałam i byłam w szoku ;)

Mi po zamrazanui znow sie pojawila (po ok 2 latach) a po porodzie zniknela i cytologia z 2 gr cofnela sie do 1 :woohoo: :woohoo: :woohoo: :blink:

12 lata 1 miesiąc temu #458017 przez gosia2324
pati-m napisał:

Gosia - no ja też nie lubię noc na środku jeśli pokoik jest mały. A u ciebie po prostu zauważyłam tą fajnie pomalowaną ścianę z ciuchą i tak się zastanawiałam jak ty musiałaś meble rozstawić, że masz wolną scianę :) W Kacpra pokoiku też mam wolne, ale nie aż tyle.

Zresztą Kacpra łóżeczko stoi teraz w naszej sypialni i z tego powodu nasza szafa jest w jego pokoju. Póki co tak zostaje, a jak go wytransportuję do siebie do będę robić remont naszego pokoju i pomyślę o zmianach dla Kacpra.

Pati ja mam w pokoju dzieci jak widac na jednej calej scianie szafe w zabudowie, poza tym Kuby fotel, łóżeczko,komode i stolik z krzeseleczkami dla dzieci, a wszystke zabawki sa w szafie we wnęce
(jest prawie do sufitu) i nic nie wystaje na pokoj, stad tyle miejsca .

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #458040 przez maja1982
Witam wieczornie :)

dobrze ze juz dzien sie konczy bo czuje sie jakbym 10 ton węgla przerzuciła :( :S ale brzuch mniej mnie boli!

a mi dzisiaj smaka tymi zapiekankami narobiłyscie :dry: a tu dzisiaj dieta!!

Franio - ślicznoto!!łap buziaka :kiss:

Lolek padł jak kawka o 19!a wiec pobudka około 5 murowana !

12 lata 1 miesiąc temu #458043 przez Marta M
Rodzinka jechała do mnie ponad 5 godzin, masakra...i już musieli jechać spowrotem, dobrze że męzuś już wrócił...

Franio :kiss: :kiss:

Pati dziękuje za link, ale 8 osób licytuje więc cena urośnie przez 4 dni, że ohoho...ale zapiszę do zakładek, a nóż ;)

12 lata 1 miesiąc temu #458046 przez iwonaNAVI
Jestem :) moje dziecko juz padlo na szczescie :)

Mala dobrze ze u was ok juz sie martwilam ze cos sie stalo

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka