BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 3 miesiąc temu #491433 przez maja1982
aloha :)

lolo śpinka :)

D jedzie z wawy :dry:

gosia - to super ze mikołajki udane :)

katy - jasne ze chcemy fotki tego co kupiłaś :)

pyska - wiesz co jest najlepsze na przeziębienie ;) K Ci jeszcze tego nie zaproponował?? :silly:

u nas tak ładnie biało :) poszłam z karolkiem na króciutki spacerek jeszcze wieczorkiem ale mu sie podobało :) dreptał po śniegu i zostawiał ślady :) jaka radocha :laugh: :blush:

karolek ma teraz manie i wszystkie auta sprawdza czy sie da drzwi otworzyć :) :dry: a w żadnym sie nie dało :( do dzisiaj bo moja mama kupiła mu samochód policyjny z otwieranymi drzwiami i już ludzik z lego nim jeździ :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #491451 przez mgielka22
Dziewczyny mamy mieszkanie w Zielonej :D cudne naprawde super :D 56m2 wypasiona kuchnia ogromny pokoj dla Lili i wielgachna lazienka ze tam to chyba nawet materac mozna wstawic i spac tyle miejsca :D

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #491452 przez Mała

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Mgiełka super, to kiedy przeprowadzka?

Gosia zdjęcia ze spotkania z Mikołajem poprosimy. Super, że dzieciaki zadowolone :)

Iwonka karnet na basen będzie na pewno :lol:
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #491455 przez maja1982
Olusia - ciocia całuje twoje słodkie polisie :kiss:

mgielka - super :) i sie układa jakoś !!i po co te nerwy??;)

12 lata 3 miesiąc temu #491461 przez Marta M
Witajcie :)

My w domu same, w końcu nie wybrałyśmy się z S. do tej Warszawy...już pojechał, my wykąpane i próbujemy spać..

Mała super że basen dał tyle radości Kamilkowi :woohoo: I Ola z prezentem przeurocza :) A na drugim jakbym Maję widziała, ona na polu zawsze taka minkę poważną ma :)

12 lata 3 miesiąc temu #491462 przez maja1982
marta - kombinezon kupiony ??

12 lata 3 miesiąc temu #491468 przez Marta M
A no i na basenie też nie byliśmy bo chodzenie za kombinezonem nam się mega wydłużyło...uwierzcie byłam w dwóch Smykach za tą kurtką w kółka i nigdzie jej nie ma..pani w Smyku sprawdziła i powiedziała że na terenie Krakowa już jej nie ma, najmniejszy rozmiar to 104 :(
Pojechaliśmy wiec do Decathlonu, ale bardziej mi się podobała ta ze Smyka wiec nic nie wybrałam...a i droższe niż w Smyku, bo ta w smyku była na promocji za 60zł...i tak od sklepu do sklepu i mam, ten wymarzony kombinezon dwuczęściowy..taki lekki, ciepły, miękki i wygodny z wszystkim co miał mieć, w INTER SPORT, potem patrzę na cene a sama kurtka 200 plus spodnie 110 :ohmy: I wyszliśmy z niczym....
w końcu stwierdziliśmy że mamy dość i poszliśmy na zupę pomidorową i pizze do Pizza Hut, tam Maja dostała kolorowanki, odprężyła się, zjadła, pobawiła i odzyskała humor, my tak samo i co? Przechodząc obok Wójcika patrzę Mikołajkowa promocja 50%, wiec kupiłam jej te spodnie za 60zł a kurtki stwierdziłam że przecież jakieś ma...no i myślę że mi nie zmarznie...

ale ukombinowałam...

12 lata 3 miesiąc temu #491470 przez Marta M
Maju w końcu mam te spodnie i tylko za 60zł :)

www.wojcikonline.com/index.php?str=produ...cm96bWlhcnk9JmthdD00

mają ściągacz :)

A kurtkę tą z Reserved co kiedyś pokazywałam i jeszcze ma tą złotą od babci...

i dokupiłam jeszcze czapkę w Smyku :)

12 lata 3 miesiąc temu #491473 przez monika1984lodz
Olcia puculka :*
Kamil jak aradocha :)

Biedna Emi nie mogła zanąć :/

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 3 miesiąc temu #491479 przez gosia2324
OLa jaki fajny piesek :) a jak Kamila Mikolajki w przedszkolu?

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

a u nas bylo tak :P

12 lata 3 miesiąc temu #491483 przez Marta M
Gosiu ile emocji na tych zdjęciach :) Tata widzę był też grzeczny bo nawet go Mikołaj na kolana wziął :blink:

12 lata 3 miesiąc temu #491484 przez monika1984lodz
pierwsze zdjęcie kocham !!!!
I to z Kubą pierwsze z prezentem- Jego mina jest nieziemska :D
I D grzeczny był hihi

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

12 lata 3 miesiąc temu #491487 przez Mała
Kuba faktycznie przejęty, super dzieciaki miały niespodziankę :lol: A D też śpiewał piosenkę :silly: Ta dziewczynka to Tosia? Jak Jogo włoski urosły

Kamil miał teatrzyk, a potem byli na rynku. Taka impreza ogólna była, wszystkie przedszkola przynosiły coś na choinkę. Były Mikołaje, nawet na motorach przyjechały :blink:, tańczyli, śpiewali, malowali twarze, jedli ciasteczka, robili ozdoby choinkowe. Całkiem fajnie było, też byłam z Olą zobaczyć. Byli 1,5 h bo potem dzieci płakały, że zimno i głodne :S

12 lata 3 miesiąc temu #491491 przez angie1713
Witam :)

Ola i Jogo Mikołajka super:)
Kamilek z Tatą jaki szczęśliwy :) My mamy zamiar jechać na basen pierwszy raz z Nadią w przyszły czwartek ciekawe jak zareaguje :)

Mgiełka to super że macie mieszkanko a masz jakieś zdjęcia zeby nam pokazać ?A kiedy się tam wyprowadzacie? :)
Marta super te spodenki :) Podoba mi się też ta kurteczka biała z futerkiem z Wójcika ale biały kolor to musiałąbyś często prać :)

Jeśli chodzi o Mikołajki to Nadię odwiedziło kilka mikołajów od nas dostała klocki drewniane mama kupiła jej książeczkę fishera i bodziaki z tesco
teściowa Piżamki a przyjaciółka legginsy w panterkę i bluzeczkę a najbardziej ucieszyła się z sanek które kupiliśmy jej w biedronce smiała się w głos normalnie taka szczęśliwa bo nasypało u nas śniegu i trochę pojeżdziła :)

Monia a u Ciebbie śnieg jest?

Gosiu zdjęcia super a Jagódka w czapce wygląda super :)

Nadina jeszcze nie śpi ;)

12 lata 3 miesiąc temu #491492 przez katy25
gosia - zdjecia super moj sami tez dostanie te klocki z biedrony:))) mam nadzieje ze fajne bo siostra sie uparła, że mu kupi...

mała - Olcia super

mgiełka- super z tym mieszkankiem:)

dziewczyny jak wstawic tutaj foty? bo ja zwsze mam z fotosika ale nie chce mi sie ich wrzucac...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka