BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 4 tygodni temu #496463 przez Iwonka
I na dodatek jestem glodna i zimno tu jest żałuję że nie zdecydowaliśmy się na chemię w zg tyle samo czasu zajmuje i tam bez nerwów

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 tygodni temu #496500 przez Pyśkaaaa
Witam :)
Jaodkaz Kubciem do zacałowania :kiss: :kiss:
Loluś jaki stęskniony

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 4 tygodni temu #496503 przez Marta M
Witajcie :)

Noc ok, ale krótko spała biorąc pod uwagę że poszła spać po 22ej a wstała o równej 7ej, ale już śpi :)

U nas tak sypie że ohoho :)

12 lata 4 tygodni temu - 12 lata 4 tygodni temu #496515 przez maja1982
Witam,

U nas noc tragiczna :( niby oczy zamknięte ale się wiercił, siadał w łóżeczku, nie płakał poprostu cięzko mu sie oddychało i ten kaszel :(- najlepiej spał na rękach :cheer: :) ale mi ciężko by było zasnąć!uspokoił się trochę ok 2 ( ja dopiero wtedy zasnęłam) żeby obudzić się o po 5 !!

meczy go strasznie ten katar !wiecie jak on bidulek wygląda :( oczy czerwone jak króliczek!ciągle gil pod nosem albo w buzi jak mama nie zdąży ;) :X

dopijam kawę, potem walnę gripex i idę sie położyć póki lolo spi - a zasnął w 3 sekundy!!

ale przymarudziłam z rana :( przepraszam :blush:

a i mamy dolną lewą 4 :)

12 lata 4 tygodni temu - 12 lata 4 tygodni temu #496520 przez Marta M
O rety Maju ale Was trzyma...a najbiedniejszy Loluś, się umęczą dzieciaczki z katarami :( Dobrze że teraz śpi a Ty korzystaj i też się połóż :)

I gratulacje z powodu ząbka :) Mamy bardzo podobne suwaczki zębuszkowe :side:

12 lata 4 tygodni temu #496526 przez maja1982
marta - a ty już sama??

12 lata 4 tygodni temu #496540 przez Marta M
Maju chodzi Ci o Sławka? Tak, poszedł rano na służbę...ale jutro ma wolne i piątek do 15tej bo o 15tej ma lot i znów do północy go pewnie nie będzie..

12 lata 4 tygodni temu - 12 lata 4 tygodni temu #496544 przez Marta M
Jeszcze tylko 3 dni głosowania:

www.promykslonca.pl/at521/index.php?a=in&u=Kasianowysacz

:)

I kuzynka założyła miesiąc temu na fb wydarzenie POMOC MAI i napisała wczoraj, że jeśli ktoś chce się przyłączyć i pomóc może zbierać plasikowe nakrętki i je potem wysłać do Majki, na wózek już uzbierali z tych nakrętek, teraz zbierają na rehabilitację, 1 tona=1000zł

12 lata 4 tygodni temu #496547 przez maja1982
marta - moj nie w wojsku a tez dzisiaj poszedł rano i wróci pewnie jutro jak tak dalej będzie sypać snieg - bo drogi kiepskie :(

ide do lola bo sie biedak dusi tym kaszlem na spaniu :(

12 lata 4 tygodni temu #496567 przez Pyśkaaaa
Marta zaglosowane :)
Maja Ty sie kuruj bo będzie tak jak u mnie w tamtym tyg nie doleczyłam polecialam na dwori mam a w niedz starsznie zmarzłam na koncerice....

a i łączę sie w bolu co do nocy Franek spał z Nami bo juz zbrakło siły aby wstawać i go uspokajać....ja nie wiem co mu jest... nie dość że katar starszny zęby spuchnięte to dopiero się uspokajał jak puścił bączka ech...

12 lata 4 tygodni temu - 12 lata 4 tygodni temu #496570 przez Marta M
Maju co za los :( Chyba żadna z nas nie lubi jak męża nie ma..

Dziękuje za głosy :)

Bidusie nasze :kiss:

Maja już się wyspała więc do roboty :side:

12 lata 4 tygodni temu #496595 przez mgielka22
Witam po ciezkiej nocce :/ i po fryzjerze :lol:

Ewelina nie oplaca mi sie jechac na 3h i wracac nie stac mnei wywalic 300zl na paliwo i zobaczyc kogos kogo widzialam pare dni temu poza tym moja mama pracuje i w wigilie i w swieta niestety lotnisko nei odpoczywa wiec nie mam do kogo jechac i zgadzam sie z Mala za duzo pieniedzy to kosztuje tymbardziej ze zaraz musze wplacic kaucje za mieszkanie 1500zl a ja niestety nei leze na kasie :dry: Jak kogos stac to neich jezdzi ;) poza tym my nei obchodzimy swiat nei spiewamy koled ani takich bzdur nei robimy jemy normalna kolacje i spedzamy ze soba czas o ile jest to mozliwe :) bo to dla nas najwazniejsze...

Dzieciaczki przecudne :lol:

Jagoda Ty kochana jestes udana :D

Zdrowka dla chorowitkow :kiss:a mnei dzis w nocy tak gardlo bolalo ze sline przelykalam ledwo :/

Juz sie nei moge doczekac imprezy dzisiaj w koncu jakies wychodne co prawda bez % bo bede autem ale i tak bede sie dobrze bawic :D

12 lata 4 tygodni temu - 12 lata 4 tygodni temu #496616 przez gosia2324
Noc standard , czyli Kuba u mamy a Jagodka na fotelu Kubcia :dry: spala do 7.00 po czym tygrys pod pache ,smok w buzi i idzie do naszego pokoju i jak nas widzi to mowi Jeeeestttttt :blink: :woohoo: :woohoo: :silly:

Ja dzis o 8.00 zaczelam robic krokiety ze szpinakiem, wyszlo mi ok 15 wiec obiad na 2 dni bedzie :blink:

Mala juz spi, tez cos pokasłuje, dalam jej 2 syropki i zobaczymy....

Marta, zaglosowane, jak co dzien :kiss:

12 lata 4 tygodni temu #496630 przez maja1982
Gosia a jakie syropki dajesz?bo ja nie mam żadnego w domu:( przepisała nam wczoraj jakiś ale jak zacznie mocniej kaszleć ale go chyba wykupie:|

12 lata 4 tygodni temu - 12 lata 4 tygodni temu #496642 przez gosia2324
maja1982 napisał:

Gosia a jakie syropki dajesz?bo ja nie mam żadnego w domu:( przepisała nam wczoraj jakiś ale jak zacznie mocniej kaszleć ale go chyba wykupie:|

Clemastinum i pulneo, a jak zacznie sie odrywac to na noc Azomyr

PULNEO wskazany jest w przypadku leczenia symptomatycznego kaszlu podczas stanów zapalnych dolnych dróg oddechowych.
PULNEO należy do kategorii leków wykazujących właściwości łagodzące stany zapalne oraz działające rozkurczająco na oskrzela.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka