BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 11 miesiąc temu #533293 przez Mała
Kacperku przystojniaku :) Kurcze te nasze dzieci to już nie dzidziusie tylko tacy mali chłopcy i dziewczynki, czemu tak szybko rosną :(

Lili brawo gaduło :)

Słowiczku no to miałaś pobudkę :dry:

Gosia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Emi a co to za bunt ze spaniem?

Ola dziś dostała te leki, jedno niestety steryd i trochę lepiej, już nie ziała i nie sapała.
A dzisiaj z niej nie mogłam. Wczoraj podlewałam kwiaty, a ja patrzę, a gwiazda stoi na fotelu i swoim kubeczkiem podlewa kwiaty na parapecie. A jaka szczęśliwa :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #533295 przez monika1984lodz
Mgiełka zęby to nie sądze bo jeśli coś tio tylko piątki jej zostaly- ona już kilka razy zrobiła akcje bunt i nie śpię w dzień

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 11 miesiąc temu #533301 przez monika1984lodz
Małą to dobrze,że Olci juz lepiej :kiss:
a z naszych dzieci coraz więksi podpatrywacze- Emi podchodzi do mnie i każe mi okulary wycierać w jej buluzeczkę

A dzisiaj to zrobiła tak cudną rzecz ,że aż się zwyłąm :P
M trzymał ją na rękach ja podeszłam do nich i daliśmy sobie z M buziaka a ona wielki uśmiech objęła nas oboję tymi swoimi malusimy łapkami i wtuliłą buzię między nas :blush:

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 11 miesiąc temu #533333 przez Agusia83
Dziewczyny nie obejrzymy sie, a dzieci pojda do przedszkola...a pozniej bedziemy pisac, ze juz chodza do szkoly i jakie stopnie maja :laugh:
Olcia, mala ogrodniczka :laugh: jak troszke podrosnie, bedzie mamie pomagac :laugh:

Monia...to musialo byc cudowne, sama bym sie poplakala :laugh:
i ze dzieciaki juz wiedza jak sie w danej sytuacji zachowac/?

Ja tez jestem dumna z coreczki, ale jesli chodzi o zasypianie..po kapieli dostala flache, zjadla...pobawila sie poduszka i kolderka swoja...ja caly czas siedzialam obok lozeczka, ale nic sie nie odzywalam...az w koncu znalazla dogodna pozycje i zasnela :laugh: 15-20 minut bez placzu :laugh:
oby jeszcze przesypiala cala nocke :laugh:

Monia, mam nadzieje, ze Emi sie odwidzi i bedzie sypiac w dzien...

11 lata 11 miesiąc temu #533353 przez mgielka22
Monia a zmoze to przedwczesny bunt 2 latka??? Hmm a na spacerze Ci nie usnie???

Mala no to wschodzaca gwiazde ogrodnictwa masz w domu :D Lilli to z pilotami maszeruje pp domu a dzis przynoila mi swoja butelke z piciem zebym jej trzymala i poila :P

11 lata 11 miesiąc temu #533360 przez gosia2324
Mgielka , to tylko sie cieszyc ze dziecko je i nie ma z nim problemow, Jagoda zjada wiecej i wieksze porce od Kuby i tez nie wiem gdzie jej sie to miesci :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a gdzie Magda???

11 lata 11 miesiąc temu #533363 przez beti
My już po grocie :) super było, Fifi przeszczęśliwy, bawił się cały czas a mama z tatą odpoczywali :)

11 lata 11 miesiąc temu #533368 przez monika1984lodz
/Mgiełka ciężo by jej było na nogach zasnąć :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #533373 przez gosia2324
monika1984lodz napisał:

/Mgiełka ciężo by jej było na nogach zasnąć :P

11 lata 11 miesiąc temu #533374 przez Mała
Mgiełka Lili woła żebyś ją poiła, a Olcia weszła w etap wszystko sama :)

Gosia no ja nie rozumiem takich rzeczy :cheer:

Agusia
A dopytałam mamę jak to jest z tym ubezpieczeniem dzieci. Dziecko lekarz przyjmie, mimo iż nie jest zgłoszone, bo jest ubezpieczone, ale recepty masz na 100%

Beti to trochę odpoczęliście :)

11 lata 11 miesiąc temu #533379 przez gosia2324

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #533384 przez beti

11 lata 11 miesiąc temu #533386 przez beti
Gosia i tak i nie, na razie o tym nie gadamy a zaczyna już współpracę z kim innym...

Mała o jakim erotyku piszesz?? :silly:

11 lata 11 miesiąc temu #533390 przez angie1713
Ja już po zakupach ale oczywiście nic sobie nie kupiłam tylko Nadii 2 czapeczki :)

Nadula ma gorączkę co prawda teraz juz spadła do 37 ale niedawno było ponad 38c nie wiem co to może być bo nie kaszle i nie ma kataru i tak sie zastanawiam czy to nie od zębów ale nie wiem jakie są temperatury przy zębach a idą jej teraz 3 i 4 ;)

Olunia jaka ogrodniczka mała :)
Agusia fajnie że juz Emi tak fajnie zasypia :)
Monia Nadia tez nieraz nie śpi w dzień ani razu nie wiem od czego to zależy ;)
Beti ale Wam fajnie było w tej grocie :)
Gosia

Lili rozgadana Nadula też ostatnio sie rozgadała wczoraj nauczyłam ją mówić Ciocia i imiona babci czyli Ania i Ela na szczęście łatwe :)

11 lata 11 miesiąc temu #533393 przez slowiczek
20:20 - Natalia śpi, niesamowite :silly: no ale wstała dziś o 7, dla mnie to środek nocy :blink:

Monia, takie momenty są bezcenne :blush:

jakoś tak mi smutno dziś było, i na poprawę humoru zamówiłam sobie torebkę, bedzie jak znalazł na urodziny :blink:

a co do ubezpieczenia to u nas była taka sytuacja, że nigdzie nie bylismy zgłoszeni bo mój tata mieszkal za granica, moja mama byla zarejestrowana w UP i my pod nia ale zawalila i nie odhaczyla sie, nie usprawiedliwila i wtedy ja wywalili i przez 3 mce nie mogla sie zarejestrowac, wiec nas ubezpieczenie obejmowało wlasnie z ustawy, i akurat wtedy moja siostra wymagała operacji, i bylo wszystko ok

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka