BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #380627 przez pati-m
Witam znów :)
Rany jaka pogoda ;) Cały dzien leje, buro i ponuro. Dzieciaki w przedszkolu szalały jak to na zmianę pogody, a ja wyłaziłam z siebie, żeby je non stop czymś zająć. Ale i tak cieszę się, że grzecznie pracowały na zajęciach, bo dziś miałam hospitację :)

Gosia - wow, wow i jeszcze raz wow, a nawet jeszcze jedno wow skoro to 4-ta rocznica :) A to wszystko z powodu tortu :) A moja Jagodzianka synowa jedyna najpiękniejsza olaboga rety cudna :lol: :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Najnowszy tekst mojego malucha z przedszkola:
"Proszę Pani a córeczka owcy to jest owieczka?
Tak, owieczka.
No to braciszek owieczki będzie się nazywał owieczek, a krowy krowieńczyk." :P
I jak tu ich nie kochać :lol:

Acha! Anitka jesteś taka delikatna jak porcelanowa laleczka! :) :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #380629 przez gosia2324
Anitka jestes wykapana mamusia :) :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pati :kiss:

12 lata 6 miesiąc temu #380630 przez pati-m

12 lata 6 miesiąc temu #380633 przez gosia2324

12 lata 6 miesiąc temu #380643 przez maja1982
moje dziecko padło przed 18 ale to drzemka , niech to! ale taki marudny dzisiaj spał może z godzinkę i to ze 3 razy go musiałam uklepać :) ciekawe kiedy pojdzie spać ?? :S

Anitka - podobna a do mamusi :)

gosia - to fajny dzionek mieliście :)

megi - my go zawsze bierzemy do nas rano, tak wiec to u nas nie działa :(

pati - dobry tekst -teraz do m będziemy mówić ty KROWIEŃCZYKU :laugh: :laugh:

marta -

kurcze może ja tez powinnam dać karolkowi jakiś panadol czy cuś - tylko kurcze ja nigdy nie mam pewności ze to zeby i czy go coś boli? czy poprostu jest marudny??co za matka ze mnie ?? :(

a wiecie jakiego mam kochanego m :) kupił mi dzisiaj aparat :):):)
]
o lolek wstał :)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #380664 przez pati-m
maja - co ty piszesz kochana! Najlepszą mamą na świecie jesteś dla Lolka! Ja sama nie zlicze ile razy nie wiedziałam o co chodzi Kacprowi i czemu marudzi. I pewnie jeszcze setki razy tak będzie. Ale nie ma się co przejmować, tylko przetrzymać te nasze marudki kochane. Jeszcze trochę i zaczną pokazywać a potem mówić o co im chodzi, a wtedy będzie łatwiej :)

No to teraz od fotek Lolka się nie wymigasz, bo aparat już masz :)

Dziewczyny! Za dwa tygodnie się widzimy i za dwa tygodnie mam urlop :lol:

12 lata 6 miesiąc temu #380675 przez Mała
Witam.
Dzisiaj lepszy dzień :lol: Byłam z Olą po receptę na mleko i dostałam na jej popękane uszy maść z antybiotykiem i sterydami, zakaz podawania mlecznych rzeczy do roku. Najgorsze,że przybrała przez 1,5 m-ca 80 g :ohmy: :( Pediatra mówiła,że nie schudła to nie ma tragedii, ale musimy ją obserwować, bo te 500g na miesiąc powinna przybierać. Masakra, ale co ja zrobię jak ona max 120 ml mm zjada, obiad, owoce, i od nas skubie, biszkopty, chrupki i ogólnie mam wrażenie że ciągle szczęką rusza :( .

Gosia

Pati a mnie właśnie rozstępy najmniej przeszkadzają,a mam ich miliony :dry:

Monia jak ja cię rozumiem,miałam to przez ostatnie dwa dni.

Marta dobrze będzie :kiss:

Anitka nasza laleczko :)

Pyśkaaa

12 lata 6 miesiąc temu #380677 przez kasia79
Witam kochane dziewczynki i najśliczniejsze dzieci na świecie, wszystkie zdjęcia obejrzałam, ale nie chcę namieszać.

Gosiu wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, piękny torcik i mika Jagódki.

Serdeczne życzenia dla wszystkich solenizantów, którym nie złożyłam życzeń.

Wybaczcie że tak rzadko i na krótko wchodzę i nie wszystko czytam, ale jakoś nie mogę się wyrobić, jak mała spi to albo pranie, gotowanie, wielki ogród do plewienia :(

Moje dziecko pełza po całym domu, ale pupy nie potrafi podnieść, sama siada, kolejnych ząbków na razie nie widać :blink:

Nie pamiętam co miałam jeszcze napisać :huh: :angry:

12 lata 6 miesiąc temu #380678 przez mgielka22
Gosia heh to super to wygladac musialo :lol:

Anitka rzeczywiscie jak laleczka :D

12 lata 6 miesiąc temu #380684 przez kasia79
Mała nie martw się wagą, Ola jest ruchliwa i spala wszystko co zje, Ami też je mleko tylko 2 razy na dobę i nie więcej jak 120-150 ml, taka jej uroda, szczupła po mamusi :)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #380687 przez Mała
kasia79 napisał:

Mała nie martw się wagą, Ola jest ruchliwa i spala wszystko co zje, Ami też je mleko tylko 2 razy na dobę i nie więcej jak 120-150 ml, taka jej uroda, szczupła po mamusi :)

Dziękuję Ci Kasia, ale tą szczupłą po mamusi to mnie rozbawiłaś :lol:
Ruchliwa to jest, nawet jak siedzi to musi podskakiwać :lol:

12 lata 6 miesiąc temu #380692 przez pati-m
Mała - skoro pediatra powiedziała, że nie ma się czym matwić to najważniejsze. Oleńka jest radosna, szczęśliwa i dobrze się rozwija, więc z tego trzeba się cieszyć. Zresztą na fotce w awatarku też chyba coś wsuwa :lol:

A tak wogóle to ile ważą wasze bąble? Mój Kacper to już ok. 12kg :ohmy: Nie powiem dokładnie, bo go sami w domu ważyliśmy.

12 lata 6 miesiąc temu #380693 przez Pyśkaaaa

Mała :*

12 lata 6 miesiąc temu #380695 przez pati-m

12 lata 6 miesiąc temu #380698 przez pati-m
Wiecie co robię? Oprócz pisania z Wami oczywiście :) Porządek w szafkach! Sama z siebie jestem dumna, bo nie lubię tego robić, a średnio raz na miesiąc muszę (chyba jakieś krasnale mi tam zawsze bałagan robią :P )

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka