BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 9 miesiąc temu #601144 przez mgielka22
Hello ja juz padam ze zmeczenia ta praca dzis jeszcze nocka i cala chata do ogarniecia :dry: ale jutro i pojutrze wolne potem doba i 2 nocki pod rzad wiec w sumie 3 noce bede poza domem...ale musze, musze jak chcemy isc na swoje...

Dzieci super takie rozesmiane rozchahahane ;) Lila tez ma bunt na nocnik dzis znow sie obudzila o polnocy z placzem nie wiadomo czemu ale chyba 5 jej ida bo non stop rece w buzi miala a nic sobei podac nie chciala :dry:

Pyskaaa wg mnie powinnas zaczac gotowac Frankowi kuchnie wg 5 przemian to sa przepisy bez zadnej chemi bez glutaminianu sodu i glownie dla alergików trzeba sie scisle trzyamc przepisów tam sie po prostu stosuje zamienniki przypraw itp... w kazdymr azie mojego M kuzyn ma synka ktory od poczatku ma alergie na laktoze itp i tez mial liszaje na twarzy klatce ze juz mu chcieli sterydy ladowac (ma 5mcy) Patrycja sie nei zgodzila i zaczela mu gotowac po 3 dniach wszytsko mu zeszlo i teraz caly czas gotuje, to tez jest kuchnia dla doroslych oczywiscie bardzo smaczne potrawy bo moja ciocia gotuje a Lila sie zajada jak nie wiem naprawde leczy i "detoksykuje organizm" dostalam wlasnie caly segregator nt temat wlacznie z przepisami jesli bys chciala moge skserowac i CI wyslac ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #601177 przez gosia2324
Pyska, ja tam trzymam kciuki za druga polowe :blush: :blink:

A my dzis wychodzimy na obiad, dzieci zostaną z moja mama, musimy wynagrodzić sobie te ciężkie 2 tygodnie :blink:

Adi SUPERAŚNY ! :silly: :woohoo: :woohoo: Uwielbiam u chłopców takie fryzurki :blush: :blink: :kiss: :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu #601179 przez beti
Słowiczku, byłam na poradniku pozytywnego myślenia, nawet ok, ale bez szału...:P myślałam, że bardziej komediowy będzie :P

U mnie już drożdżowe w lodówce, orzeszki usmażone, czekam jak M mleko w proszku dowiezie i będę składać :)
No i zaraz za pizzę się biorę...
A potem sprzątanie :P taki oto wypoczynek mnie czeka :P

Mgiełka a nie masz możliwości zeskanowania?

Lolo, slodziaku!!! A Fifi ma taki sam fryz :P :D

Fifulec śpi :)

11 lata 9 miesiąc temu #601183 przez beti
A u nas znów kłopoty :( M babcia spadła z łóżka i złamała kość udową, w nocy była operowana, myślę, że już chyba chodzić nie będzie :(

A mojej mamy faceta zabrało pogotowie, sąsiadka znalazła go nieprzytomnego w łazience, wypuścili go w nocy do domu, ale obrzęk mózgu się zwiększa i takie akcje się będą powtarzać :(

11 lata 9 miesiąc temu #601197 przez Pyśkaaaa
Beti strasznie mi przykro :*
Adi jaki śmieszek :)

11 lata 9 miesiąc temu #601206 przez Sylwia26081982
Beti współczuje ale głowa do góry.

Ja wczoraj serniczek zrobiłam taki bez sera, na bazie śmietan :) Bardzo łatwy i pyszny..jak któraś ma ochotę to napiszę przepis. Najlepszy jest na drugi, trzeci dzień dlatego zrobiłam już wczoraj mmm pycha.. Albo to ja jestem zwichnięta bo slodkie panuje nade mną:)

Pozdrowionka , ja też wstaje coś ogarnąć, słonkowyszło to aż się chce. B)

11 lata 9 miesiąc temu #601208 przez Agusia83
Dzień dobry.

Beti,ale z Ciebie zorganizowana babka.
Emi zrobiłanam. pobudke o 4 i nie chciala zasnąć. Nad ranem zdrzemnela sie może z pół godzinki.
Może za niedługo pójdzie aaa.

Jak Olcia?

Gosia,ale ładnie Jogo spala.

Ado ma swietna fryzurke i w ogóle przystojniak z niego.

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #601214 przez gosia2324
BETI :((((

Dziewczyny cos Wam pokaże :) Moje dzieci z tego samego okresu :)

maluszki

11 lata 9 miesiąc temu #601217 przez beti
No normalnie klony!!! :ohmy:

Sylwia, ja poproszę :)

11 lata 9 miesiąc temu #601233 przez slowiczek
Gosia, super miałaś pomysł z tymi zdjęciami w tych samych strojach :) Gwareczki do zacałowania :kiss:

Adi jaki fajny chłopak :)

dziś z podawaniem lekarstw poszło dużo lepiej, Natalia się mniej buntuje a i ja nabrałam większej wprawy, uff :)

11 lata 9 miesiąc temu #601236 przez gosia2324
Slowiczku, nie wiele mam takich ubranek ktore zostaly po Kubie :P
Jestem jednak zdania ze dziewczynka nie chodzi w spodniach w czołgi a chlopczyk w różowych :cheer: :dry: :woohoo: :woohoo:
ale kilka rzeczy mam uniwersalnych :silly:

NATI super zdrówka :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu #601251 przez mgielka22
Beti no wlasnie nei mam skanera :dry: bym wam wszytskim wyslala bo naprawde to jest super sprawa i widzicie odkad jestesmy tu w ZG Lila tylko to je u cioci i wujka i nie choruje ostatnio to przeciez byl pierwszy raz jej od 1,5 roku jak zyje wiec naprawde WOW :) spoko cos wymysle zawsze moge zrobic fotki aparatem M i wrzucic na kompa spakowac i Wam wyslac :) Tu sie duzo uzywa kminku, imbiru, kurkumy, tymianku ;) dzis zrobilam purre ziemniaczane mielona i mizerie i to wg 5 przemian i mowie wam pychotka :D

11 lata 9 miesiąc temu #601258 przez beti
Gosia, masz wiadomosc na FB :)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #601295 przez Marta M
Witajcie, nadrobiłam :) Pobudka o 6tej, rano poszliśmy na długi spacer we troje, Maja teraz śpi, ja gotuję, jak się pozbieramy to jedziemy do Krk :)

Ola zdróweczka kochana :kiss: A Ty Nati dzielnie uciekasz przed paskudnymi chorobami :) Cieszę się że lepiej :)

Agusia to dobrze że neurolog Cię zobaczy :)

Jagódka jesteś taką śliczną rusałką :) I Kubuś jaki krasnalek kochany :blush: :blush: A na dzisiejszych zdjęciach musiałam się dobrze wpatrzeć kto jest kto, hihi :)

Maju kanapa ekstra, w końcu czujemy się jak w domu :) Wczoraj spędziliśmy na niej mega miły wieczór, dlatego mnie nie było ;) A do h&m dopiero dziś się wybieram, tak z wieczora :) Także Pyśka oblookam te czapki, jak znajdę to dryndnę do Ciebie ;)

Adi piękniutki :kiss: :woohoo:

Beti :( :(

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #601330 przez maja1982
Witam po poludniu:D

Jagodka i Kubcio :kiss: :kiss: slodziaki:D Gosia to miłego po południa we dwoje;)

Adi ale slodziak:D takie włoski są najwygodniejsze dla malucha:D

Mgielka- a jak w tej 2 giej pracy?

Nati super ze juz lepiej się czujesz:D slowiczek a ty jednak w domku dzisiaj zostałaś?

Ciekawe jak Olcia?

Marta to super ze mieliście miły wieczór na nowej kanapie;) nam dzisiaj ledy montują wierca a lolo zasnal bez problemu;)

Pyska twój K ma chociaz wahania nastrojów,mój to jest na nie całkowicie póki co a ja?sama nie wiem - zobaczymy;)

Ja planuje się wybrać na jakies zakupy po południu!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka