BezpiecznaCiaza112023

Wrzesień 2011 cz. 2

11 lata 7 miesiąc temu #673442 przez magda79
pati-m napisał:

wiadomosci.onet.pl/regionalne/slask/ciez...32182,wiadomosc.html :cheer:

slowiczek - ooooo i do tego nietuczące jak widać po tobie! To tym bardziej zrobię :)

Pyśka - na początku przeczytałam "chałwy z dżemem" o pomyślałam - "oj przesadziłaś", hihihi :P

szok!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #673444 przez Agusia83
haha...odnosnie mego biustu miałam Wam napisać jak to w kościele "bierzcie i jedzcie", ale chyba bardziej pasuje "bierzcie i pakujcie" do swoich cycuszków :silly:
Gdyby to było możiwe obdarowałabym każdą po kolei, która by chciała :silly:

11 lata 7 miesiąc temu #673446 przez mgielka22
Agusia ja wiem o tym dlatego czekam kiedy dostanie porzadnego kopa w d... a poza tym oczywiscie 3 soboty z rzedu jak go T prosi zeby mu pomogl w naglosnieniach to pedzi bo "cos zarobi" rezygnujac w tym czasie tu ze zlecen mysli ze kokosy mu da, jaaasne aleoczywiscie ja cwana sie pozamienialam iz nim jade do Wro, napewno nie zostawie bo cos na bank mu nagadaja...

11 lata 7 miesiąc temu #673448 przez Marta M
Witajcie, jak widzicie staram się wejść jak Maja śpi ;) I narazie się udaje, choć nie jest łatwo, mama dziś poleciała do Norwegii na 10 dni i zostałam z domem na głowie i babcią...

Aguś ja nawiązałam do sytuacji tej lipcówki, bo Maja jak miała 10 dni była dziwnie spokojna, rozpalona, nie chciała nic jeść ani pić, po telefonie do pani doktor powiedziała żeby na nic nie czekać tylko jechać do szpitala i okazało się zakażenie organizmu z podejrzeniem sepsy, ale wyszliśmy z tego, jednak zastrzegli że 12 godzin później by było dla niej za późno...
Monia widzę już wytłumaczyła ;)

Aguś rodzisz też w żeromskim jak Emi? Tak teraz tam jest? Czy płacicie coś za te ulepszenia? ;)

Kacperek, Dawidek zdrówka chłopaki! :kiss:

Aguś pokaźny Twój brzusio :) A Emi jak zwykle piękna :)

Zgadzam się z Pati, wstyd że człowiek nieogarnięty, Monia mamuśka zadbana i piękna :)

Fifi prawdziwy kowboj, kapelusz wiatr porwał :)

Pati tulę :kiss:

Beti to powodzenia dla M żeby pracę dostał.. :kiss: :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu #673453 przez Marta M
A mojej Majce się coś porobiło i nie chce spać w łóżeczku turystycznym...MAMA LULU MAMA LULU, więc tak ją usypiam bo płacze a nie jestem sama bo w pokojach obok brat i siostra, którzy pracują i chcą sie wyspać..więc jej nie przetrzymuje z płaczem i zabieram do siebie, wkłada mi ręce we włosy i mówi MAMUNIU i muszę na nią patrzeć bo jak odwrócę głowę to mi przekrąca i mówi MAMA TAM...kochana moja...

dzisiaj byłyśmy u mojej kuzynki i jej dzieci: 2 i 4 lata i wyobraźcie sobie że jest taka zazdrosna że nawet jak dziecko koło mnie stanęło to podbiegała i odpychała i mówiła MAI MAI...oj co to będzie :silly: :blush:

11 lata 7 miesiąc temu #673454 przez Agusia83
Marta, tak rodzimy w Zeromskim...za nic tam się nie płaci, ani za poród rodzinny ani za znieczulenie, które co prawda do mnie nie dotarło 2 lata temu :silly: A poródwka jest wyremontowana i naprawdę wszystko bardzo ładnie wygląda...sale poporodowe są 2 osobowe :laugh: chyba, że mają nawała pacjentek to wciskają jeszcze jedną...

11 lata 7 miesiąc temu #673455 przez Marta M
Aguś to super, to też tam chcę :woohoo: :woohoo:

11 lata 7 miesiąc temu #673463 przez Pyśkaaaa
Marta M napisał:

A mojej Majce się coś porobiło i nie chce spać w łóżeczku turystycznym...MAMA LULU MAMA LULU, więc tak ją usypiam bo płacze a nie jestem sama bo w pokojach obok brat i siostra, którzy pracują i chcą sie wyspać..więc jej nie przetrzymuje z płaczem i zabieram do siebie, wkłada mi ręce we włosy i mówi MAMUNIU i muszę na nią patrzeć bo jak odwrócę głowę to mi przekrąca i mówi MAMA TAM...kochana moja...

dzisiaj byłyśmy u mojej kuzynki i jej dzieci: 2 i 4 lata i wyobraźcie sobie że jest taka zazdrosna że nawet jak dziecko koło mnie stanęło to podbiegała i odpychała i mówiła MAI MAI...oj co to będzie :silly: :blush:

mam to samo i doskonale Cie rozumiem u nas tak samo K zaśnie w łóżeczku a jak ja jestem musze odleżec swoje a o zazdrośniku nie wspomne :p

11 lata 7 miesiąc temu #673467 przez Agusia83
Naprawdę mi się tam podoba, położne są rewelacyjne...a doktorzy jak doktorzy....różni :silly: myślę, że wszędzie tak jest....sale porodowe są naprawdę spore i wszystko w nich jest, worek sako, piłka, drabinki, a w jedenj wanna...i co mi się podoba, że na sali poporodowej łazienka jest na 2 sale...a nie jak było wcześniej, 2 na cały oddział...

11 lata 7 miesiąc temu #673471 przez iwonaNAVI
Czesc mamuski :)
kiepski dzisiaj dzien..w pracy kongo...dzieci dzisiaj nieznosne ale na szczescie juz w domu jestem

do tego Oliwia w nocy i dzisiaj rano z goraczka co prawda 37 -37,5 ale cos sie dzieje
jak narazie utrzymuje sie przy 37 i nie rosnie...oby nic sie nie wyklulo

Agusia piekny brzusio i jaka sexy mama :) oj kochana chyba jeszcze conajmniej tydzien pochodzisz :)

Moni sliczna fryzurka :)

Beti mamy ta samo kozo-krowe i nikt nie wie co to za zwierze :P tylko nasza ma cetki jakby lamparta i rogi do tego :P haha

Pati jak moj (podobno nie slyszy Oliwi) to ja go budze az do skutku...to tak samo jego dziecko jak i moje...i albo wstaje on jak ma nastepny dzien wolny a jak oboje do pracy to na zmiane niestety

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #673475 przez Agusia83
Ja też staram się budzić D. choć różnie to bywa :silly: mam jednak nadzieje, że przy małym mi pomoże...bo jak ogarnę 2 dzieci w nocy w 2 różnych pokojach?
W ogóle zastanawiam się jak to będzie, gdy mały zacznie w nocy płakać? Czy Emisia będzie się budzic, czy też nie...

Marta i Pyskaa, macie trochę czasu...a u nas za niedługo pojawi się mały człowieczek...a Emilka też taka zazdrosna....i co to będzie?

Dziękuję wszystkim za miłe komplementy.

11 lata 7 miesiąc temu #673481 przez pati-m
A ja kocham jak Kacperek jest taki mamusiowy i wcaaaale mi to nie przeszkadza :blush:
A teraz to już wogóle przyklejony prawie cały czas do mnie i tylko mamusia i mamusia :blush: :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu #673496 przez gosia2324
My po szybkim spacerze bo znow pada :dry:

Dziewczyny dzieci szybko przyzwyczaja sie ze dzidziuś jest ich i nie beda zazdrosne, bynajmniej moj Kuba nie byl nigdy zazdrosny o Jagodę :blink:
Tak jak pisałam siostrzyczka przyniosła wóz strażacki ze szpitala , sama dostała prezent od brata wiec sztama od małego :silly:

u nas tez co troche, mamusiu co robisz?, mamusiu gdzie jestes?, wszystko mamusiu mamusiu :blush:

11 lata 7 miesiąc temu #673540 przez Pyśkaaaa
Pati mi w sumie tez nie ale jak pomyslę że sie pojawi maleństwo i nie bede juz mogła przytulac sie godzinami i rozmawiac wieczorami to mam wrażenie że go skrzywdzę tym.... dlatego ostatnio K zaganiam do wieczornego czytania :)

11 lata 7 miesiąc temu #673646 przez iwonaNAVI
Dziewczyny nie wiem teraz ma 38 temp oprocz tego ze taka bardziej spiaca to nic jej nie jest...wiec skad ta temperatura...jedynie to dzisiaj 3 razy kaszlala ale tak na "mokro" zazwyczaj to najpierw kaszel sie zaczynal u niej od suchego i potem przechodzil w mokry

jak jutro dalej bedzie temp to pojade do lekarza chociaz jak dzwonilam to zapisali mnie na poniedzialek !!!
takze musze sobie planowac chorobe dziecka ech co za kraj
na szczescie nasza pediatra przyjmie nawet po godz ale nie wiadomo ile bedzie sie czekac ;/

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka