BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340711 przez Agusia83
Hejka...wczoraj wieczorem Was podczytalam i musialam isc spac, bo bylam totalnie zmeczona...u T. tak sobie...znow mnie wkurzala, ale tym razem nic sie nie odzywalam...M zalatwial sprawy za mnie :silly: a znow slyszelismy, ze nie powinnismy Emi sadzac na kolanach, chociaz sama sie do tego rwie...i inne glupoty :angry: :angry: Na szczescie w miare szybko sie zwinelismy i pojechalismy do kuzyna M, tam juz na luzie i sympatycznie :laugh:

Jagodko i Kacperku, sto lat, sto lat...oj, chcialabym Was wysciskac...takie starszaczki...baaa....chcialabym wysciskac i Fifiego, Anitke, Natalke, Majeczke, Nuneczke, Damianka, Dawidka, Franusia, Lilianke, Samiego, Juleczke, Dominisia, Loleczka, Wojtusia, Nadusie...i wszystkie dzieciaczki wrzesniowe...Boze, mam nadzieje, ze nikogo nie pominelam..jesli tak...przepraszam.

Slowiczku, mam nadzieje, ze we snie nie bylysmy zolzami :silly:

Nucia..ale z Ciebie demolka :silly: ...jak juz kiedys pisalam..imie zobowiazuje...Emi robi to samo, tylko na lezaczku, bo jeszcze samodzielnie nie siedzi...ale za to wszystkiego musi sprobowac i wytarmosic :blink:

Angie, super, ze wyniki wyszly w porzadku :laugh:

Maju, ale slicznie kicasz...doslownie jak wielkanocny zajaczek :woohoo:
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340733 przez megi2501
Dość późno się witam, ale zawsze :laugh:

JAGÓDKO PRZEPIĘKNA STO LAT I JESZCZE DZIEŃ DŁUŻEJ :kiss:

KACPERKU KOCHANY MOC BUZIAKÓW OD CIOCI MADZI I JULECZKI :kiss:

Kochani, a co nowego wprowadzacie wraz z rozpoczęciem 8 miesiąca :unsure: nadal pół żółtka, co drugi dzień :unsure:

Majeczko kicasz, jak mały króliczek wielkanocny :) Mamuśka, a Ty laseczka jesteś :laugh:

Angie świetnie, że wyniki ok :ohmy:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Emilka nieźle szalejesz, ale ten temperament to po mamusi :P

Mój M już mówiłam, że w domu baaaardzo pomaga. Właśnie na święta sprzątnął sam całą kuchnie, łazienkę, przedpokój i pomył wszędzie okna. Jutro sprząta nasz pokój i ciotki, a ja mam iść na spacerek z małą i się zrelaksować. Ale tak jest od zawsze. Więc w tej kwestii nigdy nie mogę narzekać :blush:
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340735 przez Pyśkaaaa
dzisiaj normalnie jakis motorek w dupie :) wszystko już prawie lśni na jutro zostawię sobie kuchnie, żebym miała co robić a moj wysprzatał ta m gdzie cięzko było dosięgnąc zmienił pościel i bawił siez Frankiem :P

Franek dzissiaj dostał druga butlę więc dwa karmienia odpadły mi już jeszcze trzy i bede mogła jeśc wszystko :D

Jagódka pięknotko nasza :*
Nuna demolka hahaha
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340737 przez gosia2324
slowiczek napisał:

super Majunia :) :kiss: mamusia TEŻ :kiss: B) a co odwracania to możesz na youtubie w ustawieniach filmu odwrócić :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Megi ja zaczelam dawac jogurty na razie raz w tygodniu, a z nowości to np wczoraj moje dziecko jadlo ze mna kanapkę :S kawałek chleba i szynki :) dala sobie rade :blink:

Pati,Mgielka,Magda,Ewelina,Beti jak w pracy????
12 lata 9 miesiąc temu #340741 przez megi2501
Gosiu

Można już dawać chlebek :unsure: Doświadczona mamusia, więc pytam :P
12 lata 9 miesiąc temu #340745 przez Pyśkaaaa
rany... to ja widzę że moje dziecko ograniczone jest w jedzeniu :P on sie zatrzymał na zupkach po 5 msc, owockach, nawet kaszy nie dostaje, i jaja też jeszcze nie jadł... ech... dzis pierwszą rybkę dostał
12 lata 9 miesiąc temu #340746 przez gosia2324
megi2501 napisał:

Gosiu

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340748 przez Agusia83
Gosia,
12 lata 9 miesiąc temu #340749 przez Pyśkaaaa
gosia2324 napisał:

megi2501 napisał:

Gosiu

12 lata 9 miesiąc temu #340751 przez Agusia83
Magda,
12 lata 9 miesiąc temu #340752 przez Pyśkaaaa

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #340760 przez monika1984lodz

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu #340766 przez Pyśkaaaa
Monia co jest?
12 lata 9 miesiąc temu #340769 przez Agusia83
Monia, Emi, czy caloksztalt?
12 lata 9 miesiąc temu #340770 przez Marta M
Ja też trzymam kciuki za Majeczke :) I moja mała za imienniczkę też zaciska piąstki :D

A ja na święta jadę do T na kilka dni, chyba od czwarteku do poniedziałku, od poniedziałku do weekendu do moich rodziców bo mąż na wylocie...to będą moje pierwsze święta z T...:D
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia