- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #359857 przez Marta M
Gosiu moje cykle zawsze były jak w zegarku, co 28 dni, czasem co 29, owulację zawsze wiedziałam kiedy mam, po śluzie, zawsze obfity i książkowo zmieniał swoją konsystencję, bolały mnie też krzyże i jajnik, zazwyczaj jeden. O Maje staraliśmy się 6 miesięcy, po dwóch dniach spóźnienia i wyższych temperatur przypuszczałam ciąże, na trzeci dzień zrobiłam test i były dwie grube, czerwone kreski. Po porodzie dostałam wcześniej okres ale dlatego że byłam łyżeczkowana (ponoć przychodzi najpóźniej do 8 tygodni po zabiegu), więc miałam już około 5 miesiączek po porodzie, regularnych, dodatkowo ze śluzem w dniach środkowych ale nie obfitym. Ten cykl od początku jakiś dziwny, śluzu nie było, dokładnie wiem bo robiłam cytologię w 13dc i dziwiło mnie że jestem sucha jak pieprz. Tydzień po wynikach musiałam zacząc brać lactovaginal i po nim codziennie miałam upławy więc jeśli owulacja się przeszunęła to mogłam jej nie zauważyć. Jeśli się przesunęła, to my współżyliśmy już w końcowej według mnie fazie cyklu, więc mogło coś wyjść i test jeszcze wczoraj nic nie wykazał. A jak nie ciąża to nie wiem czemu tak się spóźnia..ale się wypociłam..
Temat został zablokowany.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 8 miesiąc temu #359866 przez pati-m
Witam i ja
OLEŃKA STO LAT STO LAT
maja - poproszę o zdjęcie łaciatka z awatarka
Jogo i Olcia - gratulacje zdolniachy
Kacpero wstał o 8, pobawił się, zjadł i znów zasnął więc mam jakieś ok. 2h dla siebie. Bo tatulek też jeszcze śpi. Lenię się w łóżku z lapkiem, a potem śmigam na zakupy bo nawet nie mam co na obiad zrobić
Kacpero od tygodnia nono stop nawija tata, tata na wszystkie sposoby świata. S. dumny jak paw. A mama jeszcze nie słyszałam. Męska wdzięczność
OLEŃKA STO LAT STO LAT
maja - poproszę o zdjęcie łaciatka z awatarka
Jogo i Olcia - gratulacje zdolniachy
Kacpero wstał o 8, pobawił się, zjadł i znów zasnął więc mam jakieś ok. 2h dla siebie. Bo tatulek też jeszcze śpi. Lenię się w łóżku z lapkiem, a potem śmigam na zakupy bo nawet nie mam co na obiad zrobić
Kacpero od tygodnia nono stop nawija tata, tata na wszystkie sposoby świata. S. dumny jak paw. A mama jeszcze nie słyszałam. Męska wdzięczność
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #359874 przez angie1713
Witam się kolejna
Kacperku i Olka najlepsze życzonka dla was
My wczoraj byliśmy na działce wróciliśmy wieczorkiem przeczytałam was ale nie miałam już siły odpisać
Wszystkie dzieciaczki śliczne Ola ,Amelka ,Maja mam nadzieję że o którymś nie zapomniałam
U nas leje od wczorajszego wieczoru więc ze spaceru nici
Kacperku ciocia gratuluję słowa tata moja Nadia też od 3 dni woła tata i mój też dumny zapomniałam wam powiedzieć
Ja tez muszę wybrać się na zakupy a tak mi się nie chcę w tą pogodę
Jak czytam że wy wstajecie o 5 to aż mnie ciarki przechodzą ja wstaję z Nadią o 8 i mi ciężko wstać
Kacperku i Olka najlepsze życzonka dla was
My wczoraj byliśmy na działce wróciliśmy wieczorkiem przeczytałam was ale nie miałam już siły odpisać
Wszystkie dzieciaczki śliczne Ola ,Amelka ,Maja mam nadzieję że o którymś nie zapomniałam
U nas leje od wczorajszego wieczoru więc ze spaceru nici
Kacperku ciocia gratuluję słowa tata moja Nadia też od 3 dni woła tata i mój też dumny zapomniałam wam powiedzieć
Ja tez muszę wybrać się na zakupy a tak mi się nie chcę w tą pogodę
Jak czytam że wy wstajecie o 5 to aż mnie ciarki przechodzą ja wstaję z Nadią o 8 i mi ciężko wstać
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #359883 przez angie1713
Gosiu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
AAAaa Nadia usiadła z leżenia teraz 2 razy w łóżeczku robi to tak że podpiera się bokiem na jednej rączce i siada :)Chciała sięgnąć pudełko z chusteczkami
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
AAAaa Nadia usiadła z leżenia teraz 2 razy w łóżeczku robi to tak że podpiera się bokiem na jednej rączce i siada :)Chciała sięgnąć pudełko z chusteczkami
Ostatnio zmieniany: 12 lata 8 miesiąc temu przez angie1713.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 8 miesiąc temu #359907 przez pati-m
slowiczek napisał:
slowiczek mnie też czeka prasowanie, ale póki co to odwlekam
WITAM
my dziś wstałyśmy ok 6:20.... nie wiem co się Natalci porobiło, zawsze spała do 8...
O l e ń k a!!!!!
gratuluję nowych umiejętności siadania i tatowania
no, a ja idę poprasować
slowiczek mnie też czeka prasowanie, ale póki co to odwlekam
Moderatorzy: ilona