BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #269415 przez iwonaNAVI
Nunka jak sie pieknie opiekuje :) Karolek dorownuje Nunce w opiece nad zwierzakiem :)
Basia ja tez podawalam NUTRITON ale u nas na poczatku sprawil ze nie szla kupka zaczelam podawac mniej i stopniowo zwiekszac dawke i ulewanie sie zmniejszylo...wlasnie jutro skonczy mi sie cale opakowanie i nie bede juz kupowac nowego zobaze jak po odstawieniu...mozna tez zagescic mleko kaszka ale nie wiem czy na dluzsza mete o dobre rozwiazanie...u nas jeszcze sie sprawdzilo ze jak po odbiciu lezala w lezaku albo siedziala na kolankach to zdecydowanie mniej tego bylo...sprobuj to napewno nie zaszkodzi
Beti one byly jakis czas temu w biedronce byly tez jakies zolwiki itp cena chyba 49 albo 59 zl linka nie moge znalesc
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #269417 przez iwonaNAVI
Ciasto i pol salatki gotowe a ja spadam :) jutro dokoncze pichcic zapiekanke i posprzatam mieszkanko i baluje :P
13 lata 3 miesiąc temu #269418 przez beti
Monia, chociażbym miała z imprezy w kiblu Wam życzenia napisać to napiszę ;)
Pazury mi schną :)
13 lata 3 miesiąc temu #269419 przez iwonaNAVI
Beti idz juz spac a nie do rana bedziesz sie "pindżyć" :P i tak bedziesz krolowa balu :) wystarczy ze wyjdziesz na parkiet juz sobie ciebie wyobrazam ...w ciazy przed porodem malowala plot ... to na parkiecie break-a bedziesz wywijac <lol>
13 lata 3 miesiąc temu #269420 przez beti
:D tiaaa...odwykłam od tańca :P więc wyjdę i zaliczę breaka, tylko żeby moje kości z tego cało wyszły :P
13 lata 3 miesiąc temu #269421 przez iwonaNAVI
a zapomnialam jeszcze dodac ze napewno bedziesz zajmowac kibel przez godzine nim do kazdej z osobna wyslesz zyczenia :D hahaha :P nie no zarty zartami a tu sylwester sie zbliza czas sie wyspac :P
13 lata 3 miesiąc temu #269422 przez beti
Maja...przegapiłam fotkę :( zeberkowe cudowności :)
13 lata 3 miesiąc temu #269423 przez iwonaNAVI
Kosci jak kosci ale jak twoj fryz bedzie wygladal po breakdance :P chcialabym to zobaczyc :)
13 lata 3 miesiąc temu #269424 przez iwonaNAVI
Dobrej nocki :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #269425 przez iwonaNAVI
Awansowalam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No to budujemy zdania :) teraz juz naprawde ide :)
13 lata 3 miesiąc temu #269427 przez beti
No dobra, śmigam, pazury wyschły :)

Doooobraaaaanooooooc :D
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #269448 przez gosia2324
Pierwsza w ostatnim dniu roku :)
A Wy to wczoraj spac nie mogłyście? :side: To dzis Sylwester a nie wczoraj byl :blink:

Ja tam juz od 6,40 na nogach,o 8.00 juz mialam mieszkanie ogarniete, sasiedzi pewnie sa wniebowzieci ze odkurzacz w sobote juz chodzi, ale po tej akcji co mi w sciane w nocy walili jak Jagodka plakala to wali mi to :P :silly:

FILIPEK BUZIAKI Z OKAZJI 4 MIESIĄCA :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #269449 przez mgielka22
Witam sie pierwsza :D

A u mnie padl rekors Lilka spala od 22 do 8:10 :lol: yeah chociaz ja mam manie budzenia sie pare razy w nocy i patrzenia czy "oddycha"...ehhh jakies zboczenie...:silly:

No to ile nas dzis bedzie na konferencji??? I znow portal sie zapcha jak w czasie ciazy nei mozna bylo otwierac nieraz tyle nas bylo :P Mozna by bylo zrobic na zywo :P na skypie czy gg :P smiesznei by bylo :P

Wiecie cos mi moja zaczyna kaszlec mozecie polecic cos na kaszel i ewentualne pfu pfu przeziebienie???

Beti baw sie dobrze i wytancz za nas wszystkie :D i wiem przed pojsciem na bal napisz do meza kartke ze ma ci zrobic porzadny masaz po balu i neich podpisze potem sie nei wywinie i bedziesz mogla miec rozmasowane kosci :D

Fajny zeberkowy gosc :P

AAA co dazm Lilce do lapki to wezmie i trzyma sobie :lol: jejjjj
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #269450 przez gosia2324
A nie, bo ja bylam pierwsza :silly: :P

Mgielka, Jagoda tez cos kaszle, ale nic jej sie nie dorywa, nie ma kataru :dry: hmmm...
13 lata 3 miesiąc temu #269453 przez mgielka22
No wlasnei ja w nocy slyszalam jak oddycha sie jej ciezko i ze ma troche kataru to jej psiknelam otrivinem...a pokasluje naszczescie rzadko ale jednak...
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia