- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #327624 przez maja1982
iwonka- super brzusio śliczna mamusia:)
słowiczek co nakupowałaś pochwal sie ??
wiecie co moj lolek od 2 dni nie śpi po południu!!ostatnia drzemka na spacerze ok 13-14!!mam nadz. ze to chwilowe - przecież on jest jeszcze malutki i powinien spać!!i potem pada ok 18.30-19!!przed chwilka miał już pobudkę na jedzenie hmm? może sie nie najada???
słowiczek co nakupowałaś pochwal sie ??
wiecie co moj lolek od 2 dni nie śpi po południu!!ostatnia drzemka na spacerze ok 13-14!!mam nadz. ze to chwilowe - przecież on jest jeszcze malutki i powinien spać!!i potem pada ok 18.30-19!!przed chwilka miał już pobudkę na jedzenie hmm? może sie nie najada???
Ostatnio zmieniany: 12 lata 10 miesiąc temu przez maja1982.
Temat został zablokowany.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #327631 przez slowiczek
a do dupy te zakupy byłam może w 3 sklepach, popołudniu wszędzie w cholerę ludzi, kolejki do przymierzalni, bez sensuuuuuuuuuuuuuuuuuu, zdecyowanie na zakupy wolę do południa
kupiłam sobie płaszcz ale kurde nie wiem jak to zrobiłam ale wzięłam zły rozmiar......mierzyłam dwa rozmiary i wzięłam nie ten co trzeba, w domu się dopiero zorientowałam, muszę jechać i wymienić
kupiłam sobie płaszcz ale kurde nie wiem jak to zrobiłam ale wzięłam zły rozmiar......mierzyłam dwa rozmiary i wzięłam nie ten co trzeba, w domu się dopiero zorientowałam, muszę jechać i wymienić
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #327640 przez Pyśkaaaa
jeysem ja chwilke
ale dziś narozrabiałam... wziełam Franka w nosidło łaziłam z nim 2 godz i jeszcze na ramię przeżuciłam torbę poszłam na zakupy spozywcze i w tej samej rece miałam siatę z zakupami i nadwyrężyłam sobie bark fuck! dziecka podnieść nie mogę a jutro sami cały dzień....
ale dziś narozrabiałam... wziełam Franka w nosidło łaziłam z nim 2 godz i jeszcze na ramię przeżuciłam torbę poszłam na zakupy spozywcze i w tej samej rece miałam siatę z zakupami i nadwyrężyłam sobie bark fuck! dziecka podnieść nie mogę a jutro sami cały dzień....
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #327646 przez iwonaNAVI
Slowiczku ech trzeba wymienic
Pyska bidulko tak to jest kobity wszystko naraz biora i chca
Dziewczyny ciekawe co u Myszy...moze ktoras z was ktora bardziej sie z nia trzymala napisze smsa ?? sama bym napisala ale ona odeszla jak mnie jeszcze nie bylo wiec nie bedzie wiedziala kim jestem
Pyska bidulko tak to jest kobity wszystko naraz biora i chca
Dziewczyny ciekawe co u Myszy...moze ktoras z was ktora bardziej sie z nia trzymala napisze smsa ?? sama bym napisala ale ona odeszla jak mnie jeszcze nie bylo wiec nie bedzie wiedziala kim jestem
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #327649 przez pati-m
Jestem
Wróciliśmy po imieninkach i Kacper padł
magda, maja, iwonka - śliczne brzuchalki
Gosia - baaaaaaaaaaaaaardzo mi odpowiada tak bliźniaczy domek z Agusią, Gwarkami i Słowiczkami Zresztą z każdą z Was by mi odpowiadało baby kochane
Wróciliśmy po imieninkach i Kacper padł
magda, maja, iwonka - śliczne brzuchalki
Gosia - baaaaaaaaaaaaaardzo mi odpowiada tak bliźniaczy domek z Agusią, Gwarkami i Słowiczkami Zresztą z każdą z Was by mi odpowiadało baby kochane
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #327677 przez megi2501
Dzień dobry,
Znowu pierwsza Zasługa córki. Ale tylko jedno karmienie o 3.45, a o 5.00 kupa na nocnik
Gosiu mam nadzieję, ze przelew doszedł.
Pati i Beti śniłyście mi się. Chyba już zjazd przeżywam
Miłego dnia i grzecznych maluszków
Znowu pierwsza Zasługa córki. Ale tylko jedno karmienie o 3.45, a o 5.00 kupa na nocnik
Gosiu mam nadzieję, ze przelew doszedł.
Pati i Beti śniłyście mi się. Chyba już zjazd przeżywam
Miłego dnia i grzecznych maluszków
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 10 miesiąc temu #327683 przez magda79
Dzień Dobry druga...
u nas nocka słaba...Majka kaszlała dużo...a Domi spał ładnie
wpadłam się przywitać i mykam robić śniadanko a Domi przewinięty, nakarmiony idzie do łóżeczka pogadać i dospać jak zwykle...mam nadzieję
Słowiczku to wymieniaj płaszczyk i chwal się nim na forum raz dwa...no i życzę żeby dzisiaj łowy były większe
a co do Myszy to ja też mam takie zdanie jak dziewczyny w większości...nic na siłę, co prawda osobiście nie miałam przyjemności klikać z nią jak była na forum ale tak jak piszecie...jakby chciała to by dała radę i tyle
Pyśka no faktycznie narozrabiałaś!!!pięknie! pięknie - ode mnie masz klapsa...poleciał
miłego dzioneczka
u nas nocka słaba...Majka kaszlała dużo...a Domi spał ładnie
wpadłam się przywitać i mykam robić śniadanko a Domi przewinięty, nakarmiony idzie do łóżeczka pogadać i dospać jak zwykle...mam nadzieję
Słowiczku to wymieniaj płaszczyk i chwal się nim na forum raz dwa...no i życzę żeby dzisiaj łowy były większe
a co do Myszy to ja też mam takie zdanie jak dziewczyny w większości...nic na siłę, co prawda osobiście nie miałam przyjemności klikać z nią jak była na forum ale tak jak piszecie...jakby chciała to by dała radę i tyle
Pyśka no faktycznie narozrabiałaś!!!pięknie! pięknie - ode mnie masz klapsa...poleciał
miłego dzioneczka
Moderatorzy: ilona