- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- huśtawka hybrydowa-jaką polecacie?
huśtawka hybrydowa-jaką polecacie?
- milenciamroz
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- milenciamroz
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
- ania_k
- Wylogowany
- gaworzenie
koleżanki chcą mi zrobić prezent i mam sobie wybrać - myslałam o huśtawce takiej od urodzenia bo jedna koleżanka polecała, że dzieciątko z kolkami a fajnie w czymś takim usypia
Ja znalazłam sobie w necie coś takiego jak na zdjęciu - huśtawka Sweetpeace - ma kilka funkcji huśtania i wibracje w tym to huśtanie przypomina naturale ruchy jakby kołysać dziecko na rekach i ma wbudowany odtwarzacz z rożnymi kojącymi melodiami i odgłosami- szumem wód płodowych, biciem serca- czytałam w jakimś temacie tu na forum ze to pomaga jak dzieciaczek ma kolki albo nie umie spać - to prawda?
No i huśtaweczka jest bezpieczna, ma szerokie pasy do zapiecia wiec dzieciątko nie wypadnie i jeszcze zabaweczki i lustereczko
Jakie są wasze opinie o tej hustawce? Warto?
- niusiad25
- Wylogowany
- gaworzenie
- stenka
- Wylogowany
- gaworzenie
aż zajzę chyba do wikipedii , he he
douczyć sie trzeba jak widać
- stenka
- Wylogowany
- gaworzenie
A ja też spytam o rade w sprawie huśtawki
koleżanki chcą mi zrobić prezent i mam sobie wybrać - myslałam o huśtawce takiej od urodzenia bo jedna koleżanka polecała, że dzieciątko z kolkami a fajnie w czymś takim usypia
Ja znalazłam sobie w necie coś takiego jak na zdjęciu - huśtawka Sweetpeace - ma kilka funkcji huśtania i wibracje w tym to huśtanie przypomina naturale ruchy jakby kołysać dziecko na rekach i ma wbudowany odtwarzacz z rożnymi kojącymi melodiami i odgłosami- szumem wód płodowych, biciem serca- czytałam w jakimś temacie tu na forum ze to pomaga jak dzieciaczek ma kolki albo nie umie spać - to prawda?
No i huśtaweczka jest bezpieczna, ma szerokie pasy do zapiecia wiec dzieciątko nie wypadnie i jeszcze zabaweczki i lustereczko
Jakie są wasze opinie o tej hustawce? Warto?
aniu, ja sama nie mam choć żałuję bardzo ale mnie już sie nie opłaci chyba kupować tego cuda
ale moja przyjaciółka ma taka dla swojego maleństwa, ja tam często bywam bo tez mam maluszka i pomagamy sobie w opiece nad nimi - raz ja pilnuje naszych pociech raz ona - takie wygodne rozwiązanie bo każda z nas może coś zrobić przynajmniej
No i właśnie jestem zachwycona , jej synka tam wsadzam do tej huśtaweczki i on potrafi spać godzinami z przerwą na karmienie , a moje maleństwo też sobie ją upodobało bo przy okazji korzysta , naprawdę przyjemnie buja, szybkość regulowana, miłe dla ucha odgłosy, poręczna , naprawdę fajna , jak możesz ją dostać to się nawet nie zastanawiaj
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ania_k
- Wylogowany
- gaworzenie
hybrydowe to wprawione w ruch (jak te kuleczki, które się nie zatrzymują
o, dzięki kochana
czyli takie chyba oszczędne ( tak myslę0 bo nie zużyją za dużo prądu czy baterii- o to chodzi? Jak przeglądałam dla siebie to niw widziałam akurat takich
oj , te nowe technologie- człowiek się gubi
Ale wracając do mojego pytania - to sweetpeace z graco nie będzie hybrydową bo nic takiego tam nie pisało
ale chyba na nią się zdecydują , chyba na pewno Czytałam o niej opinie na innym forum tez i dzięki stenka bo mi tez pomogłaś w podjęciu decyzji
Przekonuje mnie to naturalne bujanie jednak
jak bede miec to napiszę jak się sprawdza:)
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Niki30
- Wylogowany
- gaworzenie
Zapraszam do poczytania