- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Dieta w ciąży
Dieta w ciąży
- Studentka Dietetyki 2018
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
6 lata 10 miesiąc temu #1066652 przez Studentka Dietetyki 2018
Szanowne Panie,
Jestem studentką Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego(kierunek: Dietetyka). Niniejszy kwestionariusz został stworzony w celu zebrania niezbędnych informacji do napisania pracy licencjackiej. Jego celem jest ocena nawyków żywieniowych i aktywności fizycznej kobiet w ciąży. Będę bardzo wdzięczna, jeśli poświęci mi Pani kilka minut na wypełnienie tej ankiety. Badania są anonimowe a wyniki zostaną wykorzystane tylko i wyłącznie do celów naukowych.
goo.gl/forms/tP1vF7WuNIf6YiWA3
Z góry dziękuję,
Patrycja Stępień
Jestem studentką Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego(kierunek: Dietetyka). Niniejszy kwestionariusz został stworzony w celu zebrania niezbędnych informacji do napisania pracy licencjackiej. Jego celem jest ocena nawyków żywieniowych i aktywności fizycznej kobiet w ciąży. Będę bardzo wdzięczna, jeśli poświęci mi Pani kilka minut na wypełnienie tej ankiety. Badania są anonimowe a wyniki zostaną wykorzystane tylko i wyłącznie do celów naukowych.
goo.gl/forms/tP1vF7WuNIf6YiWA3
Z góry dziękuję,
Patrycja Stępień
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mirena
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
6 lata 4 miesiąc temu #1067606 przez mirena
Czy bierzesz też pod uwagę kwestię oleju kokosowego? Czy wiesz jak wpływa pozytywnie na nasz organizm? Ja znalazłam ciekawy artykuł
dlapaznokci.pl/wszechstronne-wlasciwosci...sowego-rafinowanego/ na temat wszechstronnego działania oleju, ale chciałabym sie jeszcze czegoś więcej dowiedzieć od fachowca, jesteś może zainteresowana rozmową?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.