BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)

13 lata 4 miesiąc temu #181365 przez vestusia
O Iva, to fajno, że wózeczek przyszedł :D Czekamy na fotki :D
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #181369 przez Suari
vestusia- też czasami mam takie wrażenie, jakbym popuściła w majty :laugh:
ale czasami w czasie owulacji to miałam duuuuużo śluzu, więc daję radę ;)
siary jescze nie mam, a sutki też są o wieleeee większe i ciemniejsze, podobno zjaśnieją, ale już nie tak jak były wcześniej.

a czy któraś z was ma lub przymierza się do x-landera ? bo przymierzam się do niego i zbieram opinie :)
13 lata 4 miesiąc temu #181371 przez iva 20
o to moj wozio :D
Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu #181372 przez aniaa_
Hej dziewczynki

Ale ruch z samego rana, ja zaraz lece do mojej Pani endo zobaczymy co mi powie.

A sutki też mam ogromne, upławy większe ale jeszcze da sie znieść.
Ostatnio przebierałam sie w sypialni wchodzi mąż i mówi do mnie: : "ale Ty masz duże .... yyy ...yyy wszystko masz duże !!!! " :laugh:

Iva czekamy na zdjęcia :)

Ja uciekam do poźniej
13 lata 4 miesiąc temu #181374 przez vestusia
Iva, fajowy kolorek wózeczka :) A to jest tylko ten z gondolą czy masz do niego fotelik i część spacerową? :)

Suari, Madziaska ma x-landera :) Moim zdaniem opinie wózek ma fajny a jedyną wadę, jaką zauważyłam, to że jest dość ciężki - około 15kg.
13 lata 4 miesiąc temu #181375 przez aniaa_
iva cudny, my swój odbieramy we wrześniu,

A łóżko sie nie zawaliło tej nocy :laugh: :woohoo: :lol:
13 lata 4 miesiąc temu #181380 przez iva 20
Vestusia mam do niego spacerowke poprostu tak mi sie podoba myslalam ze bedzie gorzej wygladal ale to moj mezulek wybral i fajnie bo ma do wozka spacerowke fotelik i do spacerowki sa dwa daszki jeden taki duzy a drugi taki fajny smieszny jak grzybek wyglada na cieple dni albo jak deszcz nie pada :)
13 lata 4 miesiąc temu #181381 przez vestusia
Iva, to cudnie, że i tę część spacerową macie i fotelik :) To w końcu będzie Oliwka czy Vaneska? :)

Aniaa_, całe szczęście, że się nie zarwało. Ale co to będzie, jak którejś nocy będziecie szaleć? :P He, he, he :D
13 lata 4 miesiąc temu #181389 przez Suari
iva- fajną masz bryke :) a jakiej firmy i jaki model masz tego wózka ???? :)

aniaa- a to ci mężuś powiedział :) ja jak ględzę mojemu, że przytyłam to ten zawsze, zresztą często sam mówi, że wcale nie tak dużo i że ręce mam chude i żebra mi wychodzą, chociaż i tak wiem swoje, bo mam lusterko, a on pewnie nie chce mnie dołować :laugh:

tak ostatnio czytałam na temat fotelików i wiem, że musi być naprawdę dobry, bo dość dużo jezdzimy i zastanawiam się, który będzie dobry :huh:
13 lata 4 miesiąc temu #181402 przez iva 20
Vestusia moja mala bedzie Vanessa to imie od samego poczatku chcialam :) wiec wyszlo na moim olivia tez ladne imie ale za duzo by bylo tych dziewuszek !! :P
Suari ten wozek to jest firmy Coneco a model barracuda sie nazywa :)
13 lata 4 miesiąc temu #181440 przez Dorciaition
Dobry Dzień :)

Iva fajny wózek.
My już mamy upatrzony wózeczek też. www.bobowozki.com.pl/product_info.php?pr...38565c9d1cd20c89c870 Oczywiście jeszcze fotelik do niego.
Mojemu mężowi najbardziej podoba się, że można wybrać rodzaj "felg" w kółkach ;) Dziecko ;)

Co do upławów też mam spore. Pytałam ginki, ona mówi, że to normalne, że dobrze. Moje są jakieś emocjonalne. A to prawda, bo jak sie ciesze czy denerwuje mam wiecej. Dziwne to ;)

Suari no Ty chudzinko! Mąż ma na pewno rację, że żebra Tobie widać :)

Aniaa ha ha ale miły Twój mężuś ;)

A ja dziś noc w domku. Ale dobrze, choć zasnąć nie mogłam. Założyłam sobie koszulę w której oddychać nie mogłam ;)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Rano wstaję i myślałam, że jakiś koneic świata, bo ani prądu, ani wody. Więc chciałam isc na zakupy- winda nie działała (ja 9 piętro), bankomat też, więc nici.
Ale już wróciło wszystko do normy na szczęście :)

Vestuśka lekarz na pewno nie będzie miał przeciwskazań, Choć Tobie pewnie nie będzie łatwo tak długo w samochodzie. Ale jak pomyślisz o zakupach z mamcią od razu zrobi się Tobie lepiej ;)

Luśka dzięi za info o tym mleku. Mam nadzieję, że je znajdę. Muszę dzis koniecznie ten blok zrobić ;)

Alanek[*] :(
13 lata 4 miesiąc temu #181443 przez Suari
Dorcia- nie taka chudzinka ze mnie jak myślisz :laugh: ale fakt, że trochę śmiesznie to wygląda jak stoję i żebra mi widać a pod nimi okrągły balonik :) czasami mam wrażenie, że te żebra to mi się zapadły i się zaraz wbiją w jakieś narządy :laugh:

ale smaka robicie na te słodkości :) ale na razie postawiłam sobie szlaban :)
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #181448 przez Dorciaition
Chudzinka jak żebra widać :P

Vestusia zostało nam 86 dni do porodu ;)

A to komplecik, który wczoraj kupiła mi szwagierka

Alanek[*] :(
Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu #181481 przez aniaa_
:) Śliczny ten komplecik Dorcia, i wózek też fajny, mój jakby usłyszał że felgi można wybrać samemu też pewnie taki by chciał ;) mój mąz to takie większe dziecko prawie 30-letnie ;)

Ja po wizycie od Pani endo i okazało sie, że nie potrzebnie sie martwiłam, bo jest wszystko tak jak należy na ten etap ciąży :laugh: troszeczkę dawke leku mi zmniejszyła, ale powiedziała że mam być spokojna bo nic sie nie dzieje, kamień z serca dosłownie :) a wierze jej bo jest u nas najlepszym specjalistą.

Dziewczynki co macie dzisiaj na obiad?? bo ja nie mam pomysłu, a cos pysznego by sie zjadło
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #181487 przez madziaska
Dzien dobry :)
Ja piwa nie lubie ;) Wiec nie brakuje mi go...
Ja tez mam wyciek ;) U mnie to jest wodniste i białawe... Ale przed sotatnia wizyta, troszke mnie tam pieklo i byly gestsze, wiec dostalam globulki... Lekarz mowil ze jak sa serowate (geste) to infekcja...
U nas dzisiaj znowu upal, pewnie tak jak u WAS ;) Nie moge z ta pogoda, jak nie upal to zimnica, co za lato...
A sutki tez wieksze mi sie zrobily i ciemniejsze, siara nadal jest, bo nacisnelam, ale wiecej tam grzebac nie bede, podobno nie wolno wyciskac... ;)
Sauri ja mam x-landera... Ale z 2009 roku... Ogladalam model z tego roku, ale jakos mi nie pasuje. Ten moj ma duze kola i z tylu i z przodu, zalezalo mi na tym, poniewaz mieszkan w gorach i u nas zima naprawde jest ostra, duzo sniegu, wiec z takimi malymi z przodu nie dalabym rady... Vestusia ma racje, ze nie jest za lekki, ale ja go wnosic na gore nie bede, z reszta chyba zadnego nie da sie w calosci zaniesc do mieszkania i to z dzidzia ;) Gondola nie jest taka ciezka wiec z maliszkiem dam rade dotachac na I pietro ;) Jak narazie jestem z niego zadowolona, wieczorkiem dodam zdjecie... Mam gondole, spacerowke i fotelik...
Dorcia super ubranka ;) No to sie dziewczyna postarala ;)
Aniaa super, ze wszytsko ok :) ja mam dzisiaj zurek z kielbaska i jajkiem ;)
Dobra laseczki ide odkurzac ;)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka