- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
MAMUSIE LISTOPAD 2011 - GORĄCO ZAPRASZAM :)
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Mniej Więcej
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 4 miesiąc temu #181369 przez Suari
vestusia- też czasami mam takie wrażenie, jakbym popuściła w majty
ale czasami w czasie owulacji to miałam duuuuużo śluzu, więc daję radę
siary jescze nie mam, a sutki też są o wieleeee większe i ciemniejsze, podobno zjaśnieją, ale już nie tak jak były wcześniej.
a czy któraś z was ma lub przymierza się do x-landera ? bo przymierzam się do niego i zbieram opinie
ale czasami w czasie owulacji to miałam duuuuużo śluzu, więc daję radę
siary jescze nie mam, a sutki też są o wieleeee większe i ciemniejsze, podobno zjaśnieją, ale już nie tak jak były wcześniej.
a czy któraś z was ma lub przymierza się do x-landera ? bo przymierzam się do niego i zbieram opinie
Temat został zablokowany.
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
- Milosc do mojej Nadii rosnie w sile:)
Mniej Więcej
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #181372 przez aniaa_
Hej dziewczynki
Ale ruch z samego rana, ja zaraz lece do mojej Pani endo zobaczymy co mi powie.
A sutki też mam ogromne, upławy większe ale jeszcze da sie znieść.
Ostatnio przebierałam sie w sypialni wchodzi mąż i mówi do mnie: : "ale Ty masz duże .... yyy ...yyy wszystko masz duże !!!! "
Iva czekamy na zdjęcia
Ja uciekam do poźniej
Ale ruch z samego rana, ja zaraz lece do mojej Pani endo zobaczymy co mi powie.
A sutki też mam ogromne, upławy większe ale jeszcze da sie znieść.
Ostatnio przebierałam sie w sypialni wchodzi mąż i mówi do mnie: : "ale Ty masz duże .... yyy ...yyy wszystko masz duże !!!! "
Iva czekamy na zdjęcia
Ja uciekam do poźniej
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #181374 przez vestusia
Iva, fajowy kolorek wózeczka A to jest tylko ten z gondolą czy masz do niego fotelik i część spacerową?
Suari, Madziaska ma x-landera Moim zdaniem opinie wózek ma fajny a jedyną wadę, jaką zauważyłam, to że jest dość ciężki - około 15kg.
Suari, Madziaska ma x-landera Moim zdaniem opinie wózek ma fajny a jedyną wadę, jaką zauważyłam, to że jest dość ciężki - około 15kg.
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #181380 przez iva 20
Vestusia mam do niego spacerowke poprostu tak mi sie podoba myslalam ze bedzie gorzej wygladal ale to moj mezulek wybral i fajnie bo ma do wozka spacerowke fotelik i do spacerowki sa dwa daszki jeden taki duzy a drugi taki fajny smieszny jak grzybek wyglada na cieple dni albo jak deszcz nie pada
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #181389 przez Suari
iva- fajną masz bryke a jakiej firmy i jaki model masz tego wózka ????
aniaa- a to ci mężuś powiedział ja jak ględzę mojemu, że przytyłam to ten zawsze, zresztą często sam mówi, że wcale nie tak dużo i że ręce mam chude i żebra mi wychodzą, chociaż i tak wiem swoje, bo mam lusterko, a on pewnie nie chce mnie dołować
tak ostatnio czytałam na temat fotelików i wiem, że musi być naprawdę dobry, bo dość dużo jezdzimy i zastanawiam się, który będzie dobry
aniaa- a to ci mężuś powiedział ja jak ględzę mojemu, że przytyłam to ten zawsze, zresztą często sam mówi, że wcale nie tak dużo i że ręce mam chude i żebra mi wychodzą, chociaż i tak wiem swoje, bo mam lusterko, a on pewnie nie chce mnie dołować
tak ostatnio czytałam na temat fotelików i wiem, że musi być naprawdę dobry, bo dość dużo jezdzimy i zastanawiam się, który będzie dobry
- iva 20
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #181440 przez Dorciaition
Dobry Dzień
Iva fajny wózek.
My już mamy upatrzony wózeczek też. www.bobowozki.com.pl/product_info.php?pr...38565c9d1cd20c89c870 Oczywiście jeszcze fotelik do niego.
Mojemu mężowi najbardziej podoba się, że można wybrać rodzaj "felg" w kółkach Dziecko
Co do upławów też mam spore. Pytałam ginki, ona mówi, że to normalne, że dobrze. Moje są jakieś emocjonalne. A to prawda, bo jak sie ciesze czy denerwuje mam wiecej. Dziwne to
Suari no Ty chudzinko! Mąż ma na pewno rację, że żebra Tobie widać
Aniaa ha ha ale miły Twój mężuś
A ja dziś noc w domku. Ale dobrze, choć zasnąć nie mogłam. Założyłam sobie koszulę w której oddychać nie mogłam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Rano wstaję i myślałam, że jakiś koneic świata, bo ani prądu, ani wody. Więc chciałam isc na zakupy- winda nie działała (ja 9 piętro), bankomat też, więc nici.
Ale już wróciło wszystko do normy na szczęście
Vestuśka lekarz na pewno nie będzie miał przeciwskazań, Choć Tobie pewnie nie będzie łatwo tak długo w samochodzie. Ale jak pomyślisz o zakupach z mamcią od razu zrobi się Tobie lepiej
Luśka dzięi za info o tym mleku. Mam nadzieję, że je znajdę. Muszę dzis koniecznie ten blok zrobić
Iva fajny wózek.
My już mamy upatrzony wózeczek też. www.bobowozki.com.pl/product_info.php?pr...38565c9d1cd20c89c870 Oczywiście jeszcze fotelik do niego.
Mojemu mężowi najbardziej podoba się, że można wybrać rodzaj "felg" w kółkach Dziecko
Co do upławów też mam spore. Pytałam ginki, ona mówi, że to normalne, że dobrze. Moje są jakieś emocjonalne. A to prawda, bo jak sie ciesze czy denerwuje mam wiecej. Dziwne to
Suari no Ty chudzinko! Mąż ma na pewno rację, że żebra Tobie widać
Aniaa ha ha ale miły Twój mężuś
A ja dziś noc w domku. Ale dobrze, choć zasnąć nie mogłam. Założyłam sobie koszulę w której oddychać nie mogłam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Rano wstaję i myślałam, że jakiś koneic świata, bo ani prądu, ani wody. Więc chciałam isc na zakupy- winda nie działała (ja 9 piętro), bankomat też, więc nici.
Ale już wróciło wszystko do normy na szczęście
Vestuśka lekarz na pewno nie będzie miał przeciwskazań, Choć Tobie pewnie nie będzie łatwo tak długo w samochodzie. Ale jak pomyślisz o zakupach z mamcią od razu zrobi się Tobie lepiej
Luśka dzięi za info o tym mleku. Mam nadzieję, że je znajdę. Muszę dzis koniecznie ten blok zrobić
- Suari
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #181443 przez Suari
Dorcia- nie taka chudzinka ze mnie jak myślisz ale fakt, że trochę śmiesznie to wygląda jak stoję i żebra mi widać a pod nimi okrągły balonik czasami mam wrażenie, że te żebra to mi się zapadły i się zaraz wbiją w jakieś narządy
ale smaka robicie na te słodkości ale na razie postawiłam sobie szlaban
ale smaka robicie na te słodkości ale na razie postawiłam sobie szlaban
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #181448 przez Dorciaition
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez Dorciaition.
- aniaa_
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #181481 przez aniaa_
Śliczny ten komplecik Dorcia, i wózek też fajny, mój jakby usłyszał że felgi można wybrać samemu też pewnie taki by chciał mój mąz to takie większe dziecko prawie 30-letnie
Ja po wizycie od Pani endo i okazało sie, że nie potrzebnie sie martwiłam, bo jest wszystko tak jak należy na ten etap ciąży troszeczkę dawke leku mi zmniejszyła, ale powiedziała że mam być spokojna bo nic sie nie dzieje, kamień z serca dosłownie a wierze jej bo jest u nas najlepszym specjalistą.
Dziewczynki co macie dzisiaj na obiad?? bo ja nie mam pomysłu, a cos pysznego by sie zjadło
Ja po wizycie od Pani endo i okazało sie, że nie potrzebnie sie martwiłam, bo jest wszystko tak jak należy na ten etap ciąży troszeczkę dawke leku mi zmniejszyła, ale powiedziała że mam być spokojna bo nic sie nie dzieje, kamień z serca dosłownie a wierze jej bo jest u nas najlepszym specjalistą.
Dziewczynki co macie dzisiaj na obiad?? bo ja nie mam pomysłu, a cos pysznego by sie zjadło
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #181487 przez madziaska
Dzien dobry
Ja piwa nie lubie Wiec nie brakuje mi go...
Ja tez mam wyciek U mnie to jest wodniste i białawe... Ale przed sotatnia wizyta, troszke mnie tam pieklo i byly gestsze, wiec dostalam globulki... Lekarz mowil ze jak sa serowate (geste) to infekcja...
U nas dzisiaj znowu upal, pewnie tak jak u WAS Nie moge z ta pogoda, jak nie upal to zimnica, co za lato...
A sutki tez wieksze mi sie zrobily i ciemniejsze, siara nadal jest, bo nacisnelam, ale wiecej tam grzebac nie bede, podobno nie wolno wyciskac...
Sauri ja mam x-landera... Ale z 2009 roku... Ogladalam model z tego roku, ale jakos mi nie pasuje. Ten moj ma duze kola i z tylu i z przodu, zalezalo mi na tym, poniewaz mieszkan w gorach i u nas zima naprawde jest ostra, duzo sniegu, wiec z takimi malymi z przodu nie dalabym rady... Vestusia ma racje, ze nie jest za lekki, ale ja go wnosic na gore nie bede, z reszta chyba zadnego nie da sie w calosci zaniesc do mieszkania i to z dzidzia Gondola nie jest taka ciezka wiec z maliszkiem dam rade dotachac na I pietro Jak narazie jestem z niego zadowolona, wieczorkiem dodam zdjecie... Mam gondole, spacerowke i fotelik...
Dorcia super ubranka No to sie dziewczyna postarala
Aniaa super, ze wszytsko ok ja mam dzisiaj zurek z kielbaska i jajkiem
Dobra laseczki ide odkurzac
Ja piwa nie lubie Wiec nie brakuje mi go...
Ja tez mam wyciek U mnie to jest wodniste i białawe... Ale przed sotatnia wizyta, troszke mnie tam pieklo i byly gestsze, wiec dostalam globulki... Lekarz mowil ze jak sa serowate (geste) to infekcja...
U nas dzisiaj znowu upal, pewnie tak jak u WAS Nie moge z ta pogoda, jak nie upal to zimnica, co za lato...
A sutki tez wieksze mi sie zrobily i ciemniejsze, siara nadal jest, bo nacisnelam, ale wiecej tam grzebac nie bede, podobno nie wolno wyciskac...
Sauri ja mam x-landera... Ale z 2009 roku... Ogladalam model z tego roku, ale jakos mi nie pasuje. Ten moj ma duze kola i z tylu i z przodu, zalezalo mi na tym, poniewaz mieszkan w gorach i u nas zima naprawde jest ostra, duzo sniegu, wiec z takimi malymi z przodu nie dalabym rady... Vestusia ma racje, ze nie jest za lekki, ale ja go wnosic na gore nie bede, z reszta chyba zadnego nie da sie w calosci zaniesc do mieszkania i to z dzidzia Gondola nie jest taka ciezka wiec z maliszkiem dam rade dotachac na I pietro Jak narazie jestem z niego zadowolona, wieczorkiem dodam zdjecie... Mam gondole, spacerowke i fotelik...
Dorcia super ubranka No to sie dziewczyna postarala
Aniaa super, ze wszytsko ok ja mam dzisiaj zurek z kielbaska i jajkiem
Dobra laseczki ide odkurzac
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez madziaska.
Moderatorzy: ilona