- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- Mamusie LISTOPAD 2017
Mamusie LISTOPAD 2017
- Gosia1001
- Wylogowany
- gaworzenie
Ja jeszcze nie mam zachcianek - narazie walcze o to, aby cokolwiek w siebie wcisnąć. Mdłosci nie odpuszczają..
Wczoraj robilam bete - lekarz dla pewnosci zalecił zrobic, po tym jak serduszka na 1 wizycie nie bylo slychac. I wynik: 97833
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- PatiZonka1987
- Wylogowany
- gaworzenie
Gosia1001 napisał: Ja wlasnie sie relaksuje starszak na kiermaszu wielkanocnym, maluszek ma drzemke, a mąż na podworku. Lubie weekendy
Ja jeszcze nie mam zachcianek - narazie walcze o to, aby cokolwiek w siebie wcisnąć. Mdłosci nie odpuszczają..
Wczoraj robilam bete - lekarz dla pewnosci zalecił zrobic, po tym jak serduszka na 1 wizycie nie bylo slychac. I wynik: 97833
Gosia pocieszę Cię tym, że ja na mojej 1 wizycie widziałam tylko pęcherzyk ciążowy bo było za wcześnie na więcej. Dopiero na kolejnej było widać małego "bobusia" Nie znam się na normach bety, ale o mdłościach mój doktorek mówił, że to dobry/ dobrze rokujący objaw
- maja001
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
gosia ja na pierwsxej wizycie to nawet pecherzyka nie widzialam.Beta ladna wiec wszystko jest na pewno dobrze
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 19
U nas dzisiaj ładnie słoneczko świeci ale wieje zimny wiatr. Mąż w pracy pewnie do 19. Ja z dzieciakami wybrałam się dzisiaj do tego Rosmana. Fajna promocja jest -20% na mleko i na kosmetyki dla dzieci jest 2+1 a z kartą rossne 2+2. Byliśmy też na placu bo był kiermasz świąteczny. Po oglądaliśmy rękodzieła. Zjedliśmy wate cukrową. Kupiliśmy szyszki i lizaki i już teraz w domku obiad jemy. Pierogi ruskie ale też średnio mi wchodzą...jem po kawałeczku. Potem trochę odpoczne i w mieszkaniu muszę poogarniać
- maja001
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- tatinka23
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
- maja001
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Jak sie dzis czujecie?Mnie jeszcze gardlo troche drapie i leki katar mam ale ogolnie jest ok.Maz pojechal malowac a ja w domu z dziecmi.U mnie pogoda nie za ciekawa pochmurno i na razie zimno
Gosia czy ty dzis masz wizyte?Jak tak to czekamy na wiesci
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
U nas dzisiaj pochmurno. Maż w pracy a ja z dziećmi. Z rana zjedliśmy placki dzemem. Teraz młoda się bawi, Wiktor robi zadania a ja piję kawę. Zaraz idę Werke uspac i robimy z młodym kartki i kolejne ozdoby świąteczne. Nie wiem co na obiad zrobić...
maja no na pewno trochę zamieszania będzie ale jak fajnie będzie wam na większym mieszkaniu Teraz na którym piętrze będziecie ?
Pamiętam ja ja ponad rok temu jak w ciąży z młodą byłam się przeprowadzaliśmy...najgorzej było tyle rzeczy pookładać, ale ja lubię układać szczególnie jak wszystko było nowe wiec fajnie
- maja001
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Mnie znow zaczelo bolec gardlo na maksa,ledwo sline przelykam a bylo juz dobrze.Dzuewczyny czy gin moze obejrzec gardlo i cos przepisac czy musze isc do internisty?
gosia ty dzis bylas na wizycie u gina?
heatherah no napewno wygodniej nam tam bedzie ale ja bede sie cieszyc dopiero jak befe na swoim.Mecza mnie juz te przeprowadzki i brak stabilizscji.
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- maja001
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Ciekawa jestem co u gosi, nic nie pisze?
- Gosia1001
- Wylogowany
- gaworzenie
Niedziela minęła bardzo przyjemnie - bylismy na kiermaszu wielkanocnym, potem lody, spacer i posiadówka z siostrami
Dzieciaki juz spią, a ja w łóżeczku przeglądam internety
- tatinka23
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
Mnie dziś od dłuższego czasu mocno zmulilo że musiałam szybko do łazienki lecieć. Tak to zawsze muli i przestaje a tu taki psikus.
Zauważyłam że muli mnie wieczorem, rano jem i nie odczuwam żeby coś się działo.
- maja001
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
tatinka mnie mdłości łapią teraz tylko czasami, tak gdzieś co drugi dzień, ale jak już to wole chyba jak trochę mnie łapie, lecę do łazienki i już jest ok a nie tak muli i muli