- Otrzymane podziękowania: 8
- /
- /
- /
- /
- Mamusie LISTOPAD 2017
Mamusie LISTOPAD 2017
- tatinka23
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- maja001
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
U mnie puekna pogoda i mogla by juz taka zostac ale podobniez od jutra znow deszcze zimno i tak caly tydzien
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 19
a dzisiaj rano też źle zrobiłam bo długo śniadania nie jadłam. Najpierw mi się nie chciało potem musiałam zająć się córka i tak teraz mi nie dobrze i słabo. Wciskamy w siebie kanapkę i cherbatę ale ciężko idzie...
A w ogóle mam nowy objaw. Odrzuciła mnie od mleka. Nawet jak naleje z nowej butelki to wydaje mi się że jest takie skisniete :o
- Gosia1001
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- tatinka23
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja wczoraj za bardzo kolacji nie jadłam tylko jedną kanapkę rano obudziłam się taka głodna i zaczęło mnie mulic. Ale przegryzam szybko kanapka i było dobrze. Rano nawet mleko zjadłam bałam się trochę bo dawno nie jadłam ale dałam radę.
- maja001
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Dziewczyny ostatnio zastanawiałam sie czy np 7.4 dni to 7 czy 8 tydzień. Według mnie to 8 tydzień sie zaczał, ale nie jestem pewna.???
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- PatiZonka1987
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 1
Gosia1001 napisał: Ja juz po wizycie. Wszystko w jak najlepszym porzadku Serduszko bije. Zarodek juz ma 12,5mm . Z om wychodzi ponad 8 tc, z usg 7t4d. Bardziej wiarygodny bedzie ten 2, bo moje cykle są dłuzsze. Bardzo sie ciesze
Gosia no i super zresztą pamiętam , że masz termin (chyba od lekarza) na 14 listopada a to moja data urodzin dlatego mi się zapamiętało , więc musi być szczęsliwie wszystko
Tatinka23 trzymam kciukasy za jutro , na pewno wszystko będzie ok.
U mnie mulenia, zamulania i nudności ciąg dalszy. Chyba już przywykłam, że jak tylko rano otwieram oczy to czuję jakbym miała żołądek wywalony na lewą stronę dzisiaj rano w pracy tak mi było niedobrze, że myślałam, że skonam. Cały ranek tylko ciężko wzdychałam podobnie jak któras z was pisała, muli zawsze gdy jestem głodna, ale czasem i po dużym posiłku - np po obiedzie wczoraj u teściowej , było pysznie i smacznie ale później przeżywałam katusze i było mi strasznie "cięzko" na żołądku . A herbatką miętową tez zdarza mi się ratować. Muli i muli , ale "przytulania z kibelkiem" póki co nie zanotowałam hehe
A dzisiaj w pracy moja "pseudo- koleżanka" (ta która tak jeździła ze mną autem chętnie) rozwaliła mnie jednym tekstem -sytuacja jest taka, że mamy z mężem pod koniec miesiąca wesele mojej koleżanki z dzieciństwa - ale odmawiamy, trochę ze względu na chorobę teścia (czujemy poprostu że nie wypada, nie jest to dla nasz czas szaleństw) a inny powód jest też taki, że ostatnio troszkę finansowo u nas cienko bo dużo spraw się "zwaliło" na raz itd.
No i pseudo - koleżanka pyta o to wesele a ja jej tłumacze ze odmówilismy, bo m.in. z teściem jeszcze nie do końca jest ok, że czujemy ze nie wypada i może i nie chcemy bla bla bla a ona na to z mega bulwersem: "NO ALE PRZECIEŻ NIE UMARŁ" szczerze to mnie zagięło - no tak skoro nie umarł to trza się bawić do oporu ... nie ma co
- tatinka23
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Niektórzy to mają podejście nie z tej ziemi.
Tak, jutro mam nadzieję że was obdarze dobrymi wiesciami
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
A moja córka dzisiaj zrobiła do mnie sama kilka kroków:D i to kilka razy bo ją wolałam do siebie
- tatinka23
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- maja001
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
PatiZonka ja bym chyba olewala to co kolezanka mowi bo nie ma innego wyjscia przy takim toku myslenia.Co do wesel my tez mamy na poczatku czerwca u mojego kuzyna i raczej tez nie idzemy bo kasy brak.Osyatnio zwalilo nam sie na glowe sporo wydatkow reperacja auta za chwile OC przeglad teraz ta przeprowadzka jeszcze namy komunie w tym czasie a wyplata jedna.
Heathera gratulacje dla coreczki
tatinka rowniez trzymam kciuki.
- tatinka23
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna