BezpiecznaCiaza112023

Grudnióweczki 2013 :)

11 lata 1 miesiąc temu #794875 przez anitka90
WhiteB a co z sałatką? hmmm?? :D

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 1 miesiąc temu #794881 przez piranetka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 1 miesiąc temu #794882 przez piranetka
Dziewczyny, a może by tak faktycznie wymienić się numerami telefonów. Bo jak zaczniemy się rozpakowywać, to jakiś kontakt zawsze będzie. Nie każdy ma neta w tel.
Tak pomyślałam, że może kto zechce udostępnić swój nr to najlepiej będzie wysłać go na naszą pocztę, bo tutaj jednak dużo osób zagląda. Ja jako pierwsza już wysłałam :D

11 lata 1 miesiąc temu #794889 przez anitka90
piranetka nr zapisany. Wysłałam też swój

11 lata 1 miesiąc temu #794890 przez moofka
Pyśka gratulacje!!!

monisia u mnie na szczęście mąż nie protestuje jak pytam czy zrobi mi masaż, czasami jak trochę pojęczę to nawet sam zaproponuje B) w końcu po coś robił notatki na szkole rodzenia to niech teraz praktykuje :) a jak zacznie marudzić to patelnią w łeb i niech zapomni o obiadkach :P

11 lata 1 miesiąc temu #794896 przez Asiula315
Hej dziewczyny.... Długo sie nie odzywalam dlaczego....sama nie wiem...heh jakaś deprecha mnie chyba złapała.... Czytam was na bieżąco dzien w dzien a jakoś brak siły, chęci do napisania...ale postanowiłam sie poprawić... :)
U nas wszystko ok. Byłam dziś u gin moja niunia wazy juz 2900 heh trochę mnie to przeraża trochę duza no ale najważniejsze ze wszystko w porzadku... Poza tym dokuczaja mi strasznie bole pleców i brzucha nie wspomnę juz o zgadze i problemach ze spaniem ale takie juz uroki w ciazy jak czytam to wszystkim nam dokuczaja ale juz nie długo :) hehe.. Co do czkawki moja Lila tez ma ja bardzo czesto.... :laugh: W tym tygodniu byłam juz zameldowac sie w szpitalu... I postanowiłam zacząć pakować pomału torbę niby jeszcze dużo czasu ale nigdy nic nie wiadomo...fajnie bo nie potrzebuje dużo rzeczy zeby zabrać ze sobą.... Interesują mnie tylko podstawowe rzeczy dla mnie tzn. Koszule, ręczniki, klapki i podstawowe artykuły do higieny...i jedynie na wyjście ubranko dla małej :) takze mysle ze moja torba bedzie mała :)
Co do przytulanek... Nie mamy z tym problemu hehe... :)
Domi.... Współczuje... Nawet nie wyobrażam sobie jak musi być ci cieżko... Ale słyszałam ze przy tym szpitalu jest hotel wlasnie dla matek i bliskich... Moze warto tam zapytać... Moze i ceny nie sa zbyt wygurowane... Trzymaj sie !
Pyskaa... Gratulacje !!!!
Dziewczyny zaczęło sie.... A pamietam jeszcze jak sprawdzalam jak dzidzia rozwija sie w 10 tyg. I jak męczyły mnie mdłości hehe ale ten czas szybko leci...!
Trzymajcie sie pozdrawiam ciepło... Obiecuje udzielać sie częściej ;)

11 lata 1 miesiąc temu #794897 przez Asiula315
Chciałam jeszcze zapytać...czy nadajecie drugie imię swoim pociechom....?

11 lata 1 miesiąc temu #794924 przez WhiteBlackberry
Witam sobotnio :)

DoMI* Że tak się wyrażę... nosz kurwa! Chociaż o zgodę mogli zapytać, czy Ci tyle osób nie przeszkadza itd...wiadomo, że to jednak taka intymna sytuacja, a tu coś takiego zrobili... nie do pojęcia :angry:
Mam nadzieję, że z Twoim maluszkiem będzie wszystko dobrze, jest silny i wie, że się o niego martwicie :)
Powodzenia! :kiss:

GOSIA82 Fajnie, że możesz tak szybko wyjść do domku :) U nas trzymają min. 3 dni.

mała82 Moja dzisiaj mi się tak ułożyła przy śniadaniu. Normalnie do talerza nie mogłam się schylić :D

Gosica Hahaha już chyba nic mnie nie zdziwi :D Z Tobą to wszystko możliwe :D

Kristi A w tym roku Jarmark większy! :D Wybierasz się? :D

piranetka Ależ cycuchy wyhodowałaś :D Mi z B urosly na C :( Malusio, oj malusio :(

Winka_ Ja już się nie mogę doczekać aż u nas skończy się remont i wezmę się za porządki :D

moofka Hahaha niezła historia z tym mężem i żoną która została :D

motylek270 O kurcze, ale masz nocki... :(
Fakt, im bliżej porodu tym więcej obaw... mam to samo.

anitka90 Co do biustonoszy, to ja 2 kupiłam. Musze je wyprać :D
A z sałatki zrobiły się ciasteczka :D Haha :D Dzisiaj może zrobie sałatke :D

Asiula315 My dajemy 2 imiona :) Będzie Amelka Zosia :)

11 lata 1 miesiąc temu #794938 przez motylek270
Gratki dla pyski'

Moofka z ta cesarka na zyczenie to mysle ze absurd. Jezeli wyniknie w trakcie to trudno. Ale fakt- meczyc sie kilka godzin i w koncu byc pocietym to straszne.

Tez chetnie wymienie sie z wami numerem telefonu.

Dzisiejsza noc byla juz lepsza ale brzuszek pobolewal. Synio moj wczoraj mial bardzo aktywny dzien. Szaleje przed wyjsciem.

11 lata 1 miesiąc temu #794979 przez DoMI*
dziekuje ze jestescie i piszecie, nie jest mi łatwo rozne opinie sie słyszya decyzje trzeba pojdac.
zastanawiam sie jak jest w Katowicach jesli chodzi o spanie przy dziecku. i czy tam dobrze operuja. probowałam znalesc telefon ale jest tylko sekretariat i ordynator. wiec dzis juz nikt tam nie pracuje.
rodzina niby radzi co zrobic ale to ja musze dzwonic denerwowac siei wysłychiwac tego wszystkiego.
mam czasem dosc rozmowy z rodzina i ich jak to powinno wygladac i co mi sie nalezy..ale rzeczywistosc jak same wiecie niejest taka kolorowa.
jesli byscie chciały to tez bym podała wam moj telefon i wzieła bym jednej z was aby napisac wrazie wu co u mnie ( gdzie piszecie )

Kocham Cię Aniołku [*]
na zawsze w moim sercu

11 lata 1 miesiąc temu #794980 przez monisia100100
Witam z rana

Ale wiadomość mnie zastała, mamy już pierwszą grudnióweczkową mamusię.

Pyśkaaaa gratuluję

Asiula zaglądaj częściej :) My mam dwa imiona dla córci.

moofka chyba trzeba pomyśleć o drastyczniejszych srodkach, typu patelnia :laugh:

Do mnie wczoraj przyjechała mama, niby fajnie ale zobaczymy jak po kilku dniach będzie bo jak jej mówię że mam inne zdanie niż ona na jakiś temat to fochy robi jak dziecko. :dry:

11 lata 1 miesiąc temu #794999 przez Natala
hej dziewczynki :)

WhiteBlackberry tak dresy z New Yorkera :laugh: są bardzo wygodne :)

DoMI* mocno 3mam kciuki, żeby się wszystko ułożyło, musisz być bardzo dzielna...

piranetka ja już mam powoli dochodzę do miseczki F ... :lol: i one jeszcze mają być większe??!! przecież ja nimi zabiję ta swoją kruszynkę... a w obwodzie też mi tak nagle ruszyło i też za ciasne zaczęły się robić...

anitka90 to ja może swojego doktorka z tym odstawieniem źle zrozumiałam, juz sama nie wiem... ale też go odłożę, ewentualnie jak mnie coś boleć będzie to sobie zapodam :) co do staników to ja mam dwa, bo akurat takie "wielopaki" były, tak pewnie jeden bym kupiła, a dokładnie mam taki zestaw www.kappahl.pl/article/stanik_do_karmienia_ , są dość mocno dopasowane, niestety w moim rozmiarze bardzo ciężko cokolwiek dostać...

Pyśkaaa GRATULACJE :D

Asiula315 u nas mała będzie miała drugie imię, po zmarłej babci, szybciej byliśmy zdecydowani na drugie imię niż na pierwsze...

monisia100100

Kącik Marysi powoli ma jakiś zarys :D Jakoś tak nie mogę uwierzyć, że zaraz tam będzie nasza iskierka ;) Materac kupiliśmy wczoraj, wedle Waszych rad GRYKO-pianka -KOKOS, pani zaleciła - Od urodzenia do 6 miesiąca życia dziecko śpi na stronie kokosowej, później można materac odwrócić na stronę gryczaną... zbieramy się do Obi bo nam śrubek do łóżeczka zabrakło, buziaki

11 lata 1 miesiąc temu #795007 przez moofka
Asiula u nas będzie Zośka Helena :) ja mam 2 imiona i mąż też, więc i córcia też dostanie :)

motylek ja nic nie pisałam o cesarce na życzenie :huh:

co do cycków to ja chcę żeby mi zmalały do pierwotnego rozmiaru, bo jak nie to połowa szafy do wymiany :angry:

i jeszcze Wam powiem, że po wczorajszej masakrycznej nocy to dzisiaj spałam jak zabita :lol: sprawiedliwie musi być :)

11 lata 1 miesiąc temu #795021 przez Kristi
Hej brzucholki :laugh:

Na jarmark chętnie bym się wybrała ale raczej już nie zdążęw tygodniu teraz mój P cały czas pracuje w weekendy ma szkołę a ja za tydzień możliwe że już się ,,wypakuję,, :silly:

piranetka Również zapisuję i wysyłam Swój ;)

moofka mówisz że patelnia sposobem na masaż? hmmm... chyba wypróbuję :silly:

Asiula315 Odzywaj się częściej koniecznie ;) My jeszcze pierwszego nie wybraliśmy a co dopiero drugie ;) ale chyba będzie Martynka Maja , albo odwrotnie ;)

Co do cesarki na życzenie to ja nie wiem w sumie co o tym myśleć jak czytałam na początku o porodach to niektóre dziewczyny rezygnują z ciąży bo tak boją się porodu a bardzo by chciały mieć dzieci więc to może jakieś rozwiązanie jest. Ja nie wiem jak bym zdecydowała i nie wiem jak zdecyduję o ile ktoś się mnie zapyta o zgodę (moją siostrę pytali)Ja bym tylko się zgodziła jeśli by było zagrożenie malutkiej to niech robią co chcą a tak będę próbować sama ;)

monisia100100 do mnie mama w czwartek przyjeżdża i już się nie mogę doczekać mamy bardzo dobry kontakt i nie będę już sama w domu siedzieć wiecznie :blink:

Dziewczyny ja oszaleję z tym spaniem :dry: :dry: dzisiaj poszłam spać ok 4 masakra jakaś a wieczorem byłam taka zmęczona że ledwo na oczy patrzyłam już nie wiem co robić. Do tego w nocy miałam skurcze i powiem wam że dość regularne aż się zaczełam cieszyć ale jakoś mało bolesne było więc stwierdziłam że to nie to :silly:

Miłego weekendu :kiss: :kiss:

11 lata 1 miesiąc temu #795032 przez Gosica
Witajcie Kobitki:)

Przede wszystkim Gratulacje Dla Pyśki !

Rozpakowywanie się grudnioweczek zostało oficjalnie rozpoczęte :)

Motylek270 ja nie potępiam tego,jesli ktos nie czuje się na siłach to proszę bardzo.Osobiscie bym raczej nie zaplacila zeby miec cesarkę

Anitka90 mnisi buddyjscy mogli by ten spokoj ode mnie czerpac hehehe :laugh: a ja nie kupilam biustonosza do karmienia bo mi sasiadka rozradzila,mowila ze wiekszosc kobiet w szpitalu miala swoje zwykle i nie bylo problemu

WhiteBlackberry ja to ochotke na przytulanki mam ale jak przyjdzie co do czego to mi sie nie che,wiec chwilowo celibacik,chciaz moj Ł. chetnie by skorzystal :blink: ale jest teraz na wolnym to nie wykluczam jakiejs gimnastyki :lol:

Moofka "patelnią w łeb" hehehehehe :laugh:

Asiulka315 mamy zamiar nadac drugie imie ale nie mozemy sie zdecydowac jakie :)

No to ja numer swoj tez wysylam na poczte :)

Milego dnia

[/url]

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka