- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- piranetka
- Wylogowany
- gaworzenie
- Kuba:) nasze największe szczęście!
Filipek jest naprawdę cudowny
Jejku, ale wam zazdroszczę, ja jeszcze muszę tyle czekać żeby przytulić nasze maleństwo.
Dziewczyny mam do was prośbę, napisałybyście jakie macie wózki? Jednak będziemy kupować nowy. Żeby nie zaśmiecać forum takimi głupotami wysyłajcie na priva
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anitka90
- Wylogowany
- budujemy zdania
Pisze już 3 raz i za każdym razem mi się wszystko kasuje..wrrr
Marta Gratulacje! Piękny maluszek!
Pyśka najważniejsze, ze wszystko ok!
Piranetka ja napisze Ci tutaj - ja mam wózek tako monodi. Mnie już dopada jakaś depresja jak sobie pomyśle, że jeszcze tyle musze czekać na poród w żadne ciuchy się już nie mieszcze... a jak tak dalej pójdzie to będę wyglądać jak piłka ech:(
Asiula u nas będzie Kamil Marek (po tatusiu )
Natala może przed odłożeniem Asparginu zadzwoń do swojego gin i zapytaj, bo co lekarz to inna teoria. A jaką dawkę brałaś? Bo ja 2x2 i odczuwam już odstawienie Asparginu. Skurcze się pojawiły
moofka zazdrościć takiego widoku męzusia mój jak musiał sobie sam koszule wyprasować to się zastanawiał dlaczego się nie może wyprasować jak prasuje już 10 min a zapomniał osiołek włączyć żelazka
Gosia82 u mnie nie chce zadziałać ta aplikacja
KaśO spokojnie, Ty juz na dniach a niektóre z nas jeszcze tyle muszą czekać...
GOsica ciekawe jak ten Twój torbiszon wygląda ja już swój mam od 3 tyg spakowany
- anitka90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- motylek270
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Anitka90 moj synek tez miewa takie dni ze jest bardzo nisforny i szarzuje w brzuchu. Wole jednak ten stan niz oczekiwanie na jakiekolwiek oznaki ruchow.
Piranetka my kupilismy camarello carera- glownie ze wzgledu na duza gondole. Wozek kupowalam w ciemno, nie widzac go na zywo, a w przeciagu ostatniego tygodnia juz 3 takie widzialam na miescie:-) jestem bardzo zadowolona z tego zakupu. Zobaczymy jak bedzie sie sprawdzal, bo wyglada genialnie
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kaś_O
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
Juz sprzątam, przysiady jakieś robię, kręcę biodrami duzo chodzę.. Staram sie nie oszczędzać ale jedyne co to boli mnie ciało i
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
żadnych skurczy raczej nie mam.. Noalnie to było jak u Pyski ostatnio ale ucichlo.. Teraz czekam na powtórzenie akcji.. W sumie sama nie wiem jak będzie i sie denerwuje bo pierwszy poród nie zaczął mi sie tak normalnie i skurcze były mocno wychodzone i jak miałam taka akcje jak w piątek to podano mi oxytocyne wiec.. Jutro mam kontrole u lekarza mam nadzieje ze z serduszkiem ok.. Bardzo chciałam urodzić dzis ale cóż chcieć a moc to jednak nie to samo.. Chciałam 24.11 Maxymilian (nie zastanawialiśmy sie nad 2 ale pewnie będzie jakieś) i 24.01 Cezary Bartłomiej.. Takie dwie ładne daty byłyby dla chłopaków.. I chciałam zeby teściu go zobaczył a jest tylko do wtorku rana..
Gratulacje rozpakowanym :*
- Kristi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja już nie śpię Już mam dość tego nie wyspania
A jak Wam dziewczynki noc minęła?
anitka90 To zdolniacha ten Twój mąż nie włączył żelazka i się zastanawia hehe nieźle Mój to ma zwyczaj robić herbatę nie włączając czajnika i stoi czeka a tu nic
Nasza malutka tak ma co wieczór że jakby chciała przez skórę wyjść. NAm kazali obserwować wszystkie dziwne zachowania małej zwg na tą pępowinę więc zawsze się zastanawiam czy to dobrze czy nie że tak szaleje podobno nie dobrze jest jak się bardzo szybko rusza i nagle przestaje bo to może znaczyć że gdzieś sobie pępowinę przygniata...Ale to w naszym przypadku u Ciebie może po prostu tak mu się zachciało wygibasków
Kaś_O To czekamy na relację z wyzyty i oby to był dzisiaj ,,ten dzień,,
PyśkaaOluś cudny Ale Wam zazdrościmy że macie już Swoje maluszki przy sobie
To mamy już 2 chłopaków czas na jakąś dziewczynkę dla równowagi
- anitka90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- WhiteBlackberry
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja dzisiejszą całą noc przewracałam się z boku na bok i nie mogłam spać... położyłam się o 24 'spać', a zasnęłam dopiero o 5, a na 7 budzik i trzeba wstawać do pracy
Jestem wściekła, niewyspana, plery mnie bolą jakby ktoś mnie bejsbolem poobijał porządnie, na dodatek spadł u nas śnieg.
Wczoraj miałam intensywny dzień... Piekłam rogaliczki, znowu 5 blach mi wyszło, sprzątania cały dzień, jeszcze dziadki mojego przyszli, ale nawet nie mialam czasu z nimi posiedzieć i pogadać bo ciągle ganiałam po domu i coś robiłam. A to rogaliczki, a to zmywarke trzeba załadować i nastawić, a to obiad, a to jeszcze coś innego... i dzisiaj plecy mnie napierdzielają.
Pokój nareszcie pomalowany, panele położone, dzisiaj będziemy składać łóżeczko dla małej, zamawiamy szafe i może jeszcze wniesiemy nasze łoże + komode i szklany stolik.
Nie mam totalnie sił na nic, dlatego nie odpisuje póki co każdej z osobna, bo nie mam sił. Wybaczcie
Na maila posyłam Wam fotki wczorajszego brzuszka i zabaw mojego z małą w brzuszku i pokoik jeszcze bez mebli
No i oczywiście gtarulacje dla nowych mam!
- DoMI*
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja juz niemoge sie doczekac zobaczyc synka
ale i mam stresa przed porodem a wy?
- Gosica
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
i znowu takie dobre wiadomości tu wyczytuję z rana
Marta82 Gratulacje!!!!
Mamuśki śliczne te Wasze bobaski
Asiula315 Kochana nie tylko Ty masz takie myśli.Mnie tez dopadają paskudniki takie ze naprawde wstyd.Ale co tam jak przyjdzie co czego to świata nie będziemy widzec poza naszymi bobaskami
Moofka A widzisz haha ale jak masz przygotowane to spakowanie się to juz mały pikuś
Daisy mnie krocze boli juz od kilku tygodni a na poród się wcale nie zanosi
Piranetka my mamy wózek coletto austin 3
Anitka90 strzele foty to zapodam na maila tego torbiszona
Kristi mi tez noc mineła nie za hoho. Niby spałam ale co chwilę pobudka no i ten ból przy przekręcaniu się
WhiteBlackberry a siadłabyś juz na dupsku kobieto Pokój rewelacja ale...ukradłas mi panele takie same mamy Brzusiu oczywsicie pikny tylko mały taki coś nooo.Śnieg??? o kurde to tylko patrzec jak do innych dotrze
DoMi ja to juz nawet stresa nie mam, tylko patrze zeby juz urodzic bo wymiękam
Ja czekam na kuriera z komodami(2 zamowilam) i jako ze maz ma wolne to od razu go zagonie do skladania i bede sobie ciuszki ukladac a teraz zabieram sie za poszukiwanie prezentow na Mikołajki dla tej mojej wesołej kompani batanków i bratanic
Buziaki
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
ja zaliczyłam 3 pobudki nocne ale ogólnie spałam dobrze, ale bez sensu że przed samymi porodami i wielką zmianą w życiu człowiek nie może przespać całej nocy spokojnie....
Gosica torba już wyschła więc dzisiaj zmienię status z naszykowane na spakowane
Piranetka ja mam wózek Jedo Fyn Classic.
to ja zaraz też poślę jakieś foto na maila dziewczyny się już chłopakami pochwaliły a ja się pochwalę brzuchem
- Iwona23
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Nie ma nic ważniejszego od rodziny i zaufania
Na maila wysłałam foto naszego wózka jest 3 w 1 baby merc i łóżeczka małego
Dziś idę do swojej przychodni zapytać się o wizyty położnej po porodzie i dowiedzieć się o pediatrę dla małego mam nadzieję że pracuję jeszcze doktor która mnie leczyła
A teraz gotuję barszyk czerwony
mnie też łapie przedporodowy strach ale wieże że będzie dobrze mam obawy jak to będzię w domu czy damy sobie radę ale strach ma wielkie oczy więc musi być dobrze
- WhiteBlackberry
- Wylogowany
- budujemy zdania
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258