- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- Iwona23
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Nie ma nic ważniejszego od rodziny i zaufania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mała82
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
paulainka no niestety Polska rządzi się swoimi prawami tu trzeba myśleć samemu o wszystkim.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
motylek270 czekamy na dobre wieści po wizycie
monisia100100 może spróbuj z mężem porozmawiać, powiedz mu czego od niego oczekujesz, czego potrzebujesz. Może to coś da
anitka90 ja niestety znowu niewyspana. W nocy obudziłam się i zasnąć już nie mogłam. A rano pobudka i do laboratorium. Źle się czujesz? Czy przez pogodę wyrka Ci się nie chce opuszczać?
WhiteBlackberry z tego co ja wiem to najpierw kokos
Przed chwilą wróciłam z laboratorium, badałam krew i mocz, jutro wyniki. Jutro tez wizyta i naszej ginki. OD dzisiaj został nam równy miesiąc do terminu porodu wyliczonego z OM. Ciekawe ile już waży ten nasz mały wielkoludek
Widzę, że niedługo zostanę sama w gronie "niespakowanych toreb", ale jakoś cały czas weny do tego nie mam. Już mi mąż zaczyna marudzić, żebym się za to wzięła. Bo się boi, że mu przyjdzie wszystko pakować, a potem będę marudziła, że zapomniał tego czy tamtego I w sumie ma racje oj marudziłabym mu nieźle
- monisia100100
- Wylogowany
- budujemy zdania
White ja mam na kokosie, na pierwsze miesiące, tak mi też doradzono w sklepie
Iwona23 trochę boję się jakiekolwiek leki brać, próbowałam tylko babcine sposoby, typu pasta do zębów aby to wysuszyć jak najszybciej, ale teraz przez ostatnie tyg. to w jednym miejscu pęcherzyki się goją a powstają nowe obok.
Pyśkaaa, Marta odezwijcie się, i opowiedzcie co tam u maluszków
Mała tyle razy próbowałam i tak nic tylko fochami się kończy
- anitka90
- Wylogowany
- budujemy zdania
mała właśnie dziś tak opadłam z sił, jeszcze znów się coś zaczęło sączyć ze mnie. A mały też nie pozwoli odpocząć, bo od 4 rano gimnastykę ma.
WhiteB ja położe małego raczej na gryce
- moofka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 258
White my kładziemy na kokosie, tak mamy napisane na materacu.
mała pakuj torbę, już czas
zastanawiam się czy chce mi się dzisiaj coś robić czy się lenić cały dzień na razie w planach mam tylko przygotowanie obiadu
- Kristi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja nawet dzisiaj pospalam od 1 do prawie 10 z kilkoma przerwami na siku
Ja już mam pierwszy falszywy alarm za sobą wczoraj miałam skurcze ale takie mało bolesne z tym że regularne co 10 min i tak ponad godz. ALe usnelam i przeszło
monisia100100 chętnie Cię wpuścimy w kolejkę możesz teraz ty a później ja zaklepuję
anitka90 u mnie też biało ale mi to nie przeszkadza ja lubię śnieg
WhiteBlackberry dla mnie to nie ma różnicy czy jest śnieg czy nie i tak jeżdżę ja uwielbiam jeździć autem wiec kadza sytuację wykorzystuję
Z materacem nie wiem właśnie miałam wczoraj zapytać położną ale zapomniałam. Jak nie zdążę to zapytam w szpitalu.
Ja dzisiaj robię bigosik jeszczę zdążę zjeść przed porodem bo później to nie wiadomo kiedy takie pyszności będziemy zajadać
Mój suwaczek od jutra jest jednocyfrowy
Pozdrawiam mamuśki
- WhiteBlackberry
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Natala
- Wylogowany
- budujemy zdania
Tez jakoś kiepsko się czuje, ''przezczyscilo'' mnie rano 2 razy, brzuch jakoś boli, mloda tanczy , mam nadzieje , ze to nie generalne czyszczenie przdporodowe... Zjadlam i chyba wracam do wyrka, pogoda za oknem tez do tego nakłania...
White mi pani w sklepie zalcila kokos do pol roku, później gryka, a co do mleka to zawsze możesz ściągnąć i pomrozic, ja juz sobie nawet woreczki do ntego kupilam, zęby moc czasami zaszalec i zjeść cos dobrego czy wypić cos %
Wracam do wyra
- WhiteBlackberry
- Wylogowany
- budujemy zdania
- anitka90
- Wylogowany
- budujemy zdania
WhiteB może z tym odciąganiem pokarmu będzie najlepszy pomysł... ja właśńie miałam robić od października magisterkę, ale jak sobie pomyślałam o sesji i karmieniu to od razu mi ten pomysł wyleciał z głowy
A co do jazdy samochodem to mi już ciężko siedzieć za kierownicą bo brzuszek przeszkadza. Ale jak trzeba to jadę, zima zimą, ale funkcjonować trzeba
- Kristi
- Wylogowany
- budujemy zdania
Też myślę że odciąganie pokarmu będzie dobrym rozwiązaniem
Karbonwidzę że zaglądasz do nas tylko nic nie piszesz co u Was odezwij się \
Natala Możliwe że to oczyszczenie już przed porodem a masz mdlośći albo wymiotujesz bo podobno to też się wiąże z oczyszczeniem?
- WhiteBlackberry
- Wylogowany
- budujemy zdania
- motylek270
- Wylogowany
- rozmowna
Ja należę do tzw. "niedzielnych kierowców"- jak mąż gdzieś zabaluje wówczas ja siadam za kierownicą a on od razu trzeźwieje. Nie ma to jak kobiece metody Tak naprawdę ni jeżdżę tak źle, ale wychodzę z założenia, że po co mi na mieście dodatkowy stres. Wolę mpk.
Anitka ja dziś miałam podobnie jak Ty. Co prawda obudziłam sie o 5, do 6 przekręcałam na łóżku. Potem nastawiłam jajeczka na twardo. O 6.30 zjadłam śniadanie, obejrzałam serial i poszłam spać. No i do 10 zleciało. Zrobiłam już łazanki.
jeta a Ty gdzie się podziewasz?
- anitka90
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja czasami pluje sobie w brode, że zrobiłam prawo jazdy, bo nic, tylko teraz wszyscy mnie wykorzystują. wrrrrr.....
Motylek właśnie tak średnio mi sie podoba karmienie i piersią i butelką
- WhiteBlackberry
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ale u mnie w rodzinie to faceci to zawodowi kierowcy ciągle w trasach byli więc najprawdopodobniej po genach mi to poszło Zamiłowanie itd
anitka90 Kochana, uważaj na siebie Lepiej pomalutku, nic na szybko Ja też taka jestem, że wszystko musze szybko, szybko, bo trzeba, ale dostaje wtedy zjebke od mojego, że mam robić wszystko powoli, żeby mi się w głowie nie zakręciło, albo żeby skurczy nie dostać itd Czasami aż śmiać mi się z niego chce, że tak drży nade mną
Ja dzisiaj też biorę się za ciąg dalszy sprzątania. Ale najpierw w kimono na chociaż 2 godzinki, bo padam na cycki dosłownie