- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- anitka90
- Wylogowany
- budujemy zdania
No i posprzątałam szafeczkę aż się błyszczy mój mały zbój to ciągle się wierci. Nie wiem co mu tam nie pasuje a teraz idę robić muffinki taką mam ochotę, że już się doczekać nie mogę jak się upieką
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- motylek270
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
moofka fryzurka niedawno zmieniana tzn. włosy skracane. Potem pomalowałam na czerwono i na święta będzie ok
Mój mąż też nie będzie brał l4, ale ma 54 dni urlopu do odebrania więc może kilka dni ze mną posiedzi. Pracuje w takiej branży, ze wakacji nigdy nie mamy, zimą przy siarczystych mrozach jest szansa na urlop. Mam więc nadzieję, ze zima będzie mroźna i solidna
- Natala
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kristi szacun ja może i bym sobie je pomalowala ale raczej juz z całymi paluchami obcięcie pazorow to dla mnie nielada wyczyn...
Mala82 z tym śniegiem mam tak samo, niech popada dla klimatu i spada teraz mieszkamy w centrum, ale cale życie na wsi, gdzie zawsze rano musialam się zastanawiać czy wyjde/ wyjade czy ktoś odsniezyl, czy mocno zasypalo...
Motylek ale brzusznek to masz naprawdę nisko, a o ile dobrze pamiętam to mamy terminy podobne... Mój jeszcze dość wysoko ale gdzieś czytalam,mz nie każdej opada.. Ja swojej młodej cały czas tlumacze, ze od niedzieli może wychodzić, bo listopad słaby miesiąc i ma wytrzymać a najlepiej jak by wyskoczyla 1-12 , pewnie i tak zrobi po swojemu
Mój mezus niestety tez ma taka prace, ze wolnego mieć nie może, bo i tak wydzwaniac do niego będą kierowcy, wiec jak będzie miał 2-3 dni to będzie wszystko... I tak cały czas na telefonie, zwariowac czasami można ... My tez po KTG, zapis dobry , młoda oczywiście by zgrzeszyla gdyby grzeczna była, wiec czasami tętno skakalo jej do 190, a te pasy tylko podskakiwaly z tymi czujkami.. Wasze tez potrafią się ruszać przez 2-3 h cały czas? Mały skunks chyba spać nie lubi...
- Kristi
- Wylogowany
- budujemy zdania
Niby ta sama skuteczność ale te płatne niby lepsze są wiadomo dlaczego bo płatne
- mała82
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 6
- GOSIA82
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kristi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kristi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- paulainka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
Jak mysliscie, duzy??
Przepraszam, ze odpisuje ogolnie ale nie mam czasu an sily sie skupic a pojedynczych odpisach... Czuje sie juz jak wielki balon, ktory ledwo co sie przemieszcza a z tego co zaobserwowalam to Malemu sie jeszcze nie spieszy z wyjsciem
- anitka90
- Wylogowany
- budujemy zdania
No to wesoło z tymi szczepionkami. No ale cóż...
Kurcze tak zaczęłyście pisać o pakowaniu "torbiszonów" , że sama zaczęłam sprawdzać czy wszystko mam. Okazało się, że połowa rzeczy nie spakowana...
Motylek a Twój brzusio już strasznie niziutko
- paulainka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
o reszte nie musze sie martwic, wszystko jest na miejscu i tak powinno byc, ze Matka sie nie martwi o jakies podpaski,podklady itp tylko wszystko jej szpital zapewnia!
- motylek270
- Wylogowany
- rozmowna
Mam nadzieję, ze jutro na wizycie lekarz mi powie, ze jakieś rozwarcie tam już widać i niebawem poród.
Natala to prawda, nie każdy brzuch sie obniża. Może akurat Twój będzie normalnie do końca wyglądał. Mamy zbliżony termin. Mi też się marzy najbliższy week na poród.
- monisia100100
- Wylogowany
- budujemy zdania
Raz jeszcze gratuluję naszym grudnióweczkowym mamusiom. Maluszki są po prostu sliczne. Pyśkaaaa, Marta82
Jakoś mam dziś zły dzień, może przez tą pogode trochę, ale przede wszystkim wkurzam się jak muszę sie o coś prosić aby M zrobił w domu i jest to olewane. Cięzko mi z różnymi rzeczami poradzić sobie samej, tym bardziej jak jest to coś ciężkiego do przenoszenia, to już w ogóle. No a dziś cudowne olśnienie, że u siebie w domu zrobic cos to bee, bo po co, bo się jest zmęczonym ,ale jak rodzinka poprosi to trzeba lecieć. Nie odzywam się, jak M chodzi po pracy na siłownie , ma czas dla siebie ale tez trzeba się czasem ogarnąć, i pomyśleć nie tylko o sobie. Ja siedzę już jak na szpilkach, bo termin się zbliża do tego tez potrzebuję trochę uwagi i zainteresowania, ale jakoś czuję że moje potrzeby są nie ważne. Musiałam sie pożalić bo już czasem nie wiem jak sobie z tym radzić
Torba już też właśnie skończyłam pakować do końca, dołożyłam kapcie, i chętnie wybiorę się do szpitala rodzić.
Wysłałam na maila swój nr kontaktowy.
iwona23 jak sobie radzisz z opryszczką w ciąży, bo ja też mam co chwile ten problem
Kaś_O wyobrażam sobie co czujesz, bo ja świruję też coraz bardziej. Ciekawe czy w środę dostanę skier. do szpitala. U Ciebie gin już mówił ile w razie w po terminie czekacie na wywołanie?
Piranetka ja mam x-lander x-move
anitka90
, to ja się piszę jako pierwsza, może przepuścicie mnie w kolejceno chłopaków to mamy przystojnych, teraz czekamy na kobietki!
a brzusio piękny!
WhiteBlackberry ale się przestraszyłam jak przeczytałam o tym upadku, dobrze że juz wszystko wróciło do normy, pilnuj się teraz.
Kristi ja pościel i ogólnie całe łóżeczko i kołyskę właśnie kilka min. temu skończyłam szykować, wszystko juz dopięte na ostatni guzik. Chciałąm aby to zrobiono jak będę miała wychodzic ze szpitala , ale jak dziś mnie złość naszła to zrobiłam wszystko sama od razu. Można się prosić miesiącami o wszystko, i podejrzewam że i tak robiłabym wszystko sama po powrocie ze szpitala
moofka malutka ta twoja torba mi się wydaje
winka jeżeli to nie objaw typowo ciążowy, to chociaż na wzgląd że to już zaawansowana ciąża powinni Cię przepuścić w kolejce, szok
Przepraszam z góry dziewczynom którym nie odpisałam bo zaległości zrobiłam sobie spore.
Już pierwsza a mnie cały czas złość roznosi , idę jeszcze coś zrobić, może się zmęczę i zasnę jakoś.
Dobranoc
- anitka90
- Wylogowany
- budujemy zdania
U mnie dalej biało, myślałam, że już to stopnieje, ale chyba nie ma na co prędko liczyć.
monisia tak to już jest z tymi chłopaki, można się prosić, ale nie ma to jak się samemu zrobi. Mój M właśnie wykręca szafkę, ale oczywiście upyskować się musi, że wymyślam. To my kobietki musimy dać sobie ze wszystkim rade.
Jak tam u Was? wyspane? ja zjadłam i siedze dalej w łóżeczku i chyba dziś nie wstaję
- WhiteBlackberry
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja kolejna noc nie przespana... Mój ze szwagrem skręcili wczoraj łóżeczko, a ja wzięłam się za mycie okien i drzwi, bo upierdzielone było wszystko niemiłosiernie tynkiem i farbą. Co ja się uszorowałam. Masakra. Do 23:30 mi to zeszło, poszłam się kąpać i spać, ale nie wyspałam sie cholernie, jeszcze w nocy jakoś dziwnie jeden jedyny skurcz dostałam i to bolesny. Jak mnie złapało tak chyba z minute trzymał.
Śnieg u mnie sypie, wszędzie biało, coraz bardziej boje się jeździć sama autem jak pada śnieg... no bo brzuszek, ślisko itd. A Wy jeździcie autem same?
Zamówiliśmy wczoraj szafe, mają przedzwonić kiedy będzie do odebrania. Już nie mogę się doczekać aż wszystko będzie jak należy, wezmę się w ten weekend za pranie ciuszków dla malutkiej i będziemy mogli spokojnie na nią czekać
To jak w końcu z tym materacem? Na której stronie najpierw dziecko ma spać?
Na gryce czy na kokosie?
My ustawiliśmy gryką ale nie wiem czy dobrze.
Zmykam pisać zamówienia