- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Seks po porodzie
Seks po porodzie
- Martynka__89
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥Mateuszek 6.10.2010 r ♥Daria 19.02.2016 r.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- mysia-sia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- codziennie uczymy się czegoś nowego:)
- DariaEm
- Wylogowany
- gadatliwa
Moze to zabrzmi oskarzajaco ale szokuje mnie to co piszesz. Jestescie malzenstwem, nawet jesli Twoj maz nie jest zbyt wydajny w obowiazkach domowych to nie pomyslalas ze tak sie moze dziac przez to ze zamykasz mu drzwi do sypialni? Faceci to nie jest skomplikowany gatunek, po nich bardzo latwo jest poznac co jest nie tak.Na dzieci nie narzekam tylko na tego co je zrobił. Chce mieć sex, niech zasłuży.
- Bagira
- Wylogowany
- gaworzenie
- Matka , nie wariatka.
Powiem tak, znam swojego męża na wylot tak jak on mnie dlatego nie mam zamiaru tracić resztki sił na wbijanie do jego głowy dlaczego nie mam ochoty. Nie jestem święta męczennica i poświęcać się nie będę. Chcę mieć sex niech zasłuży. Nie tyra na budowie po 12 godzin tylko siedzi cały czas w domu , więc ma dość czasu na obowiązki domowe. Ja mam swoja prace, jego prace i jeszcze mam zapierniczać ze ścierka - nie ma mowy !!! chce mieć nagrodę w postaci sexu niech udowodni ze zasługuję. Na szczęście nie jestem typem kobiety która poświęci siebie tylko po to żeby facet był szczęśliwy , o nie !Bagira napisał:
Moze to zabrzmi oskarzajaco ale szokuje mnie to co piszesz. Jestescie malzenstwem, nawet jesli Twoj maz nie jest zbyt wydajny w obowiazkach domowych to nie pomyslalas ze tak sie moze dziac przez to ze zamykasz mu drzwi do sypialni? Faceci to nie jest skomplikowany gatunek, po nich bardzo latwo jest poznac co jest nie tak.Na dzieci nie narzekam tylko na tego co je zrobił. Chce mieć sex, niech zasłuży.
Każda niech wychowuje swojego faceta po swojemu.
- DariaEm
- Wylogowany
- gadatliwa
Rozumiem, w takim razie zwracam honor. Niestety niektorym panom wydaje sie ze to oni wychowuja swoje kobiety a nie na odwrot. Ja mam to szczescie, pomimo tego ze moj maz tyra po 10godz dziennie, jest zawsze chetny do pomocy, zwlaszcza teraz gdy ja nie moge nic praktycznie zrobic kolo siebie.DariaEm napisał:
Powiem tak, znam swojego męża na wylot tak jak on mnie dlatego nie mam zamiaru tracić resztki sił na wbijanie do jego głowy dlaczego nie mam ochoty. Nie jestem święta męczennica i poświęcać się nie będę. Chcę mieć sex niech zasłuży. Nie tyra na budowie po 12 godzin tylko siedzi cały czas w domu , więc ma dość czasu na obowiązki domowe. Ja mam swoja prace, jego prace i jeszcze mam zapierniczać ze ścierka - nie ma mowy !!! chce mieć nagrodę w postaci sexu niech udowodni ze zasługuję. Na szczęście nie jestem typem kobiety która poświęci siebie tylko po to żeby facet był szczęśliwy , o nie !Bagira napisał:
Każda niech wychowuje swojego faceta po swojemu.
- Bagira
- Wylogowany
- gaworzenie
- Matka , nie wariatka.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- Bagira
- Wylogowany
- gaworzenie
- Matka , nie wariatka.
- martela89
- Gość
Przez 6 tyg jest za granicą,a 2 tyg w domu ale w tym czasie nie leży i nie odpoczywa tylko robi wszystko w domu co trzeba
I zawsze taki był i pewnie taki już zostanie,dla tego z nim jestem, kocham go i mam ochotę na sex
- raczek10
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rodzinka w komplecie :P
Chce mieć sex, niech zasłuży.
JA MYŚLE że to mija się z celem .Takie traktować swoją połówkę
Może on też tak myśli o tobie i dla tego ci nie pomaga , moze też myśli że jak chcesz pomocy ,to na nią zaslóż .
To robi się błędne kolo i ja bym na twoim miejscu trochę popuscila bo w końcu facet nie wytrzyma i puści cie kantem .
Sorki jak cie to wkurzyło , ale to jest tylko moje zdanie .
/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]
s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371
- martela89
- Gość
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Bagira
- Wylogowany
- gaworzenie
- Matka , nie wariatka.
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Akurat odniosłam się do ogółu.