BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 2 miesiąc temu #549045 przez aniajulia2
O ja ale noc!! Monia gratulacje duża dziewczynka!!! Zdrowka!!!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #549046 przez katarinka1
Kasia nasze terminy podobne i tak odległe jeszcze. Ja to mam czasem takie myśli, że wszystkie urodzą, a ja jedna będę się jeszcze kulać z brzuchem :huh: A z drugiej strony dziewczyny wcześniej zaczęły to i pora na nie, każdy po kolei :P
Na forum niebawem będzie luźniej, bo najbardziej aktywne będą te jeszcze w dwupakach, a mamusie będą miały zajęcie przy kruszynkach. Fajnie... :)
Kasiu, a jak tam wizyta piątkowa u teściowej? Jak sobie radzicie z tą sytuacją ?

Sylwia wyniki będę miała jutro to dam znać, dzięki za pamięć :)

My wczoraj dostaliśmy piękne prezenty od mojej koleżanki. W ogóle się nie spodziewałam, a ona przywiozła dla Ani stelaż pod wanienkę, podgrzewacz do butelek, nianię elektroniczną, nosidełko (takie na siebie) i całą torbę zabawek - grzechotki i inne kolorowe, grające itp. po swoim synku. Niektóre jeszcze wcale nie odpakowane. Także bardzo miłe tak coś dostać nieoczekiwanie.

12 lata 2 miesiąc temu #549048 przez anoda89
Alina, Pliszka, Monia GRATULUJE :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #549050 przez katarinka1
Monia Gratulacje :kiss: :kiss: :kiss:
Co za noc, co za poranek :lol: :lol: :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #549052 przez katarinka1
Słuchajcie, one wszystkie trzy urodziły w bardzo zbliżonym czasie - po 2 w nocy. Ale niesamowite :laugh: Jeszcze chwila i dostaniemy wiadomość od Vini, że Zuzia już przy mamusi...

12 lata 2 miesiąc temu #549054 przez Paulaaa
Alinka, Pliszka, Monia gratuluję!!!!!!! :kiss: :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #549056 przez ufolka
hej
ja z marcówek, wczoraj weszłam patrzę a tu się rozkręca heehe no to zaglądam dziś i niespodzianka :ohmy:
Gratuluję wszystkim nowym mamusiom :) oby tak dalej :silly:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #549057 przez kasia123m
Monia Gratulujemy :laugh: wiedzialam ze Monia w nocy urodzila...bylam pewna...super...czekamy na fotki

Katarinka wiem ze jeszcze nie nasz czas.jeszcze conajamniej 3dni zeby 37tyg bylo skonczone.zreszta w srode mam lek z synem bo musze jeszcze jeden papier zaltwic pod szkole.i chcialabym sama te papiery poskladac wiec z tydz...hehe...
U tesciowej ok.jakby nic sie nie stalo.ale zadzwonila do mnie w sob o 11 i mowi ze w komisie jest swoim ze w glowie jej wiruje wiec pytam co jadla.a ona ze wypila siemie lniane,zielona herbatke,sok z buraka szklane,jakies cud ziolka zjadla malenka kromeczke i byla pelna o 9rano.a teraz jest 11 i ma grapefriuta.wiec ja do niej ze jakie m a weglowodany na teraz?nic...grapefriuta...wiec ja do M dzwonie i mowie jedz jej kup drozdowke,bulke co chce.pojechal niechciala.a obiad zjedza o 14 jak tesc po nia przyjedzie.i mowi ze od poczatku stycznia schudla ponad 5kg.no masakra.miesa nie je,tego nie je tamtego nie je.M zadzwonil do tescia ze ona sie glodzi.ze dieta ja nieuzdrowi a ona sie zaglodzi zeby jej nagadal.dietetyczke mi kolezanka ma polecic to dam jej numer.maaam nadzieje ze pojdzie.

12 lata 2 miesiąc temu #549062 przez bananamana
Alina, Pliszka, Monia wielkie gratulacje :):) cudnie że maleństwa macie juz przy sobie :)

Powiem wam dziewczyny że cos z ta 2 w nocy bylo na rzeczy ja sie obudzilam jakas taka niespokojna a mala tak szalala w brzuchu, wchodze rano na forum a tu prosze... :)
Jeszcze raz wielkie gratulacje :)

Teraz czekamy na info od Vini :)

12 lata 2 miesiąc temu #549063 przez Martyna
Monia gratulacje! ! !

Jest druga dziewczynka! A może jest już więcej? :) :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #549073 przez andzia_zg
Alina Monia Pliszka wielkie gratulacje !!!!!!!!!!!! : :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #549074 przez katarinka1
Kasiu to nieciekawie, że ona ma takie podejście. W ten sposób, to nie dość, że osłabia sobie organizm to jeszcze Wam przysparza trosk. Kurcze, sama nie wiem co bym robiła w takiej sytuacji (oby takiej nigdy nie było), ale wola walki, chęć pokonania choroby to bardzo wiele. A i Tobie tyle się zwaliło na głowę. I to chyba od dłuższego czasu, prawda? Bo poisałaś kiedyś, że pierwsze problemy z Kacperkiem to jak miał 2 latka. No i choproba i śmierć Twojej mamy, ta ciąża taka trudna i teraz to... :(
Przytulam Cię mocno i nie poddawaj się. Jestem pewna, że jak Tosia się urodzi to wszystko Ci wynagrodzi. No i może zmotywuje teściową do walki o siebie. Oby... :)

Lecę teraz do rodziców na obiadek, bo mój mężuś pojechał do swoich i wróci dopiero ok. 16-tej. Ciekawe jakie jeszcze dziś czekają na nas newsy :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #549076 przez gabilee
princess wlasnie niby dluzej , ale nic nie wiadomo , czekam na rozwoj sytuacji :)
i co z twoim cisnieniem? ustabilizowalo sie ?

sylwia super wiesci z wizyty :D co do wynikow to dostalam nystatyne , bo mam zapalenie w pochwie , a poza tym musze powtorzyc mocz

natalka gratuluje zaliczen dzielna babka z ciebie :)

alinka sliczny brzusio,GRATULACJE KOCHANA OGROMNE

dominia gratulacje , ciesze sie , ze juz zdane co chcialas :D

iceflovers witaj :D a jak sie czujesz na koncowce ciazy? a ten hydroxyzyn to na plucka dla dzieciaczka? a synus czy corcia?

pliszka TOBIE TEZ GRATULACJE SZOK WIELKIE GRATULACJE

MONIA GRATULACJE !!

JA CZUJE SIE JUZ DUZO LEPIEJ POZOSTAŁ TYLKO KATAR , ALE DO TEGO TO JUZ SIE PRZYZWYCZAILAM , BO ZATOKI CHYBA MAM OD ZAWSZE !

MILEGO DNIA MAMUSKI :d

12 lata 2 miesiąc temu #549085 przez dominia
Monia Kochana gratuluję Iguni !! :kiss: :kiss:
Mam nadzieję, że wraz z porodem odeszła od Ciebie ta wstrętna cukrzyca :)

Tyle dzieciaczków dzisiaj się Nam urodziło, że aż trudno uwierzyć :) ja się aż z tego wszystkiego popłakałam :blush:

Już jestem w domku !! Dziękuję dziewczynki za wsparcie ! jestem bardzo szczęśliwa, że ten zjazd był tak pozytywny :)

Powiedzcie mi czym są spowodowane zielone wody ?? bo mnie zastanawia przypadek Pliszki :)

12 lata 2 miesiąc temu #549087 przez bananamana
Dominia dziecko zrobilo pierwsza smułke jeszcze w lonie matki taki moze byc powod :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka