- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
ale występuje płacz nieutulony. Monia ja bym chyba jechała do lekarza!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Michasia starsi ludzie to uparci gorzej niż osły dzisiaj jak byłam u babci mówię do Niej, że czasem warto iść do lekarza ... a ona do mnie a nooo warto a najlepsze jest to, że Mila ma przychodnie 200 m od domu !!!!
Piękne zdjęcia ciekawe macie to hobby dobrze, że Ani było ciepło ale widzę, że ciężko było cały dzień na powietrzu, jednak pasuje czasem jakieś pomieszczenie murowane ale najważniejsze, że sobie poradziliście
Paula u mnie Ig też jest dzisiaj maruda straszna ..
Aniajulia piękna rodzinka Igunia cudna
Anodka wierzę, że już w tym roku będziesz pielęgnować swojego brzusia z fasoleczką w środku
Gabilee ja cyce to mam masakryczne myślę nad laserowym usuwaniem rozstępów tylko jeszcze nie patrzyłam ile to kosztuje .. a co do rozmiaru, mam teraz mniejsze C a karmię .. później pewnie wrócę do A, mi to mnie przeszkadza, że wrócę do takiego rozmiaru, teraz z C się męczę wydają mi się jak wielkie balony .. fuj
Madlen sprawdź tsh .. zrób badania, myślę, że to przez to tak się czujesz jak baba w czasie menopauzy, przy złym hormonie też jest problem z wagą Ty w ciąży miałaś nadczynność ??
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Sylwia - dzięki
Dominia - tak, służba zdrowia jest chora
Anoda - bocian to dobry znak
Aniajulia - to się biedna trochę wycierpiałaś, dobrze że masz teraz Igunię
Drzyzgunia - oby się udało z pracą
Monia - biedna Iga, daj znać co u niej
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Niedziele spedzilismy razem i nawet Radek przyznal ,ze jego znajomi zachowali sie jak swinie ale na poczatku staral sie usprawiedliwiac Anke (zone W) ,ze nie zapraszala mnie bo i tak bym nie przyjechala bo pic nie moge i musze zajac sie malym. Szok! W ten dzien mialam wyjatkowego dola a te smsy od tych znajomych wywoalaly u mnie wybuch....na Radka nie moge narzekac . Lepszego faceta nie znalazlabym na swiecie. Zawsze gotuje (w miare mozliwosci ), on sprzata w domu, robi zakupy i w ciagu dnia jak jest w domu to zajmuje sie Hubciem prawie caly czas (kapie go zawsze i to on myje pupke pod kranem jak zrobi kupke)i dlatego tez w weekend daje mu pospac....ale wtedy mialam tak parszywy nastroj ,ze na nim glownie sie odbilo....jedno co mnie najbardziej wkurwia w nim i co sie zmienilo od przyjazdu tutaj to ten brak zrozumienia dla mnie . Nie rozumie ,ze samotnosc mi doskwiera i te jego glupie teksty ,ze to moja wina ,ze nie mam zanjomych tutaj bo nie chce dzwonic do zon jego kolegow,ktore tez sa w podobnej sytuacji bo siedza z dziecmi calymi dniami. Monia swietny tekst z tym telefonem zaufania masz racje, dokladnie Ma szczescie,ze nie poszedl wtedy wieczor do tych znajomych bo chyba udusilabym go golymi rekami!!! poszlismy wczoraj na spacer i g dalismy chyba 2 godziny o naszej sytuacji i o tym wszystkim....ech ciezko jest ale cale szczescie ,ze mamy siebie i musimy jakos przetrwac. A ja dziekuje,ze mam was dziewczyny bo nie wiem komu wyzalilabym sie w srodku nocy
Hubert dalej budzi sie w nocy co godzine co dwie....nie wiem...ale to chyba ten najdluzszy skok rozojowy chyba mamy 17 tydzien a jest napisane ,ze do 19-tego moze tak byc...juz mam dosc. Ale za to gaduli jak najety i zaczal gruchac, prewraca sie na boczki i na brzuszek i sam podnosi glowke lezac na pleckach dajac mi znac ,zebym go podniosla do siadu
Jeszcze was nie nadrobilam do konca bede stopniowo odpisywac
Michasia widzialam zdjecia. Sa bajkowe jak z innego swiata! i Namioty robia wrazenie Ania taka cudna jak ksiezniczka pewnie juz tam rycerz dla niej rosnie wyghladacie niesamowicie , na prawde!
Monia rodzinka super Kinia ladna i Igunia moja przesliczna
Dominia zaraz jeszcze doczytam dalszy ciag...chcialam tylko napisac ,ze wspolczuje ci bardzo. Twoja babcia pewnie ma guzka reumatoidalnego oby to bylo to a nie cos gorszego. Trzymam kciuki i zycze zdrowia twojej babci
Maracana moj R tez jest takim dobrym chlopem . Jest wyjatkowy ...nigdy takiego faceta nie spotkalam i dlatego jestesmy juz 10 lat razem....ale jest przepracowany i zmeczenie daje nam obojgu znac a ci znajomi wywolali burze miedzy nami....do tego skok rozwojowy Hubcia i konflikt gotowy.Dobrze,ze pogadalismy .... jestesmy tu sami i mozemy liczyc tylko na siebie a R jest przemeczony i fizycznie bo pracuje po 11 godzin dziennie lacznie z weekendami i psychicznie bo cala odpowiedzialnosc finansowa spoczywa na nim. Pierwszy raz jestesmy w takiej sytuacji i ja go dobrze rozumiem ale najbardziej martwi mnie to ,ze on nie stara sie zrozumiec,ze ja tez mam problemy innego rodzaju ale rownie wazne. A ja do tego wszystkiego mam francowaty charakter
Monia jej....oby Iguni szybko przeszlo ! ucaluj ja ode mnie napisz jak Igunia sie czuje
Princess no czasem nic nie pomaga ...tylko terapia wstrzasowa dziala najlepiej na tych chlopow. Ja mialam podobnie z poprzednim mezem..jak Bartek sie urodzil to wogole sie nim nie zajmowal a nie pracowal ciezko i wiekszosc czasu spedzal w domu ale przed komputerem. Sygnalizowalam,ze nie jest ok ,ze mi sie to nie podoba....az w koncu sie rozwiodlam. WTedy zrozumial ale juz bylo za pozno. Jak z Adasiem? Co postanowiliscie? Wybieracie sie do kolejnego lekarza? ucaluj dzielnego mezczyzne ode mnie
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ola wszystkiego najlepszego z okazji 3 miesiecy!!! Lidzia przesliczna buziaki od cioci
Aniajulia ale mialas przejscia
Madlen to ile juz zrzucilas? silownia super. Ja tez wole takie silownie tylko dla kobiet ...nienawidze takich arbuzow (Johny Bravo )co siedza calymi dniami na silowni ...udaja ,ze cwicza, wpieprzaja sterydy i przychodza slinic sie na widok lasek
Ja dzisiaj ide na silownie
Anoda fajnie,ze sie odezwalas trzymam kciuki za was i kibicuje bardzo mocno a bocki to faktycznie dobry znak
Satine ja juz wczoraj wsadzilam Hubka do spacerowki i mial pierwszy spacer na siedzaco ale wieje wiatr strasznie i trzeba cieplej ubierac te nasze maluszki
Gabilee no ja niestety cycki mam jak sliwki zasuszone za duzo skory i niestety nie sciagnela mi sie po pierwszym dziecku. Ale biust mi urosl o 3 rozmiary.
Aganobla ja mam to samo..Hubus przy cycku non stop od tygodnia...mam nadzieje,ze to skok i ze niedlugo to sie zmieni
Wczoraj bylismy w kosciele w SF i zapisalismy sie do parafii . To pierwszy krok ,zeby zrobic chrzciny. Teraz musimy odczekac 30 dni ...znalezc przykladnych wiernych na chrzestnych i mozemy chrzcic Hubcia. Ale potrzebujemy wiecej czasu. Co do chrzestnego sie zgodzilismy ale chrzestnej jeszcze nie mamy....a R uwaza,ze za wczesnie,zeby wybierac Kryche . Ona mu cos nie odpowiada. A on ma nosa do ludzi.
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Michasia dobrze,ze wrzucilas tego linka. No widzisz...a wszedzie na forach przeciwnikow szczepien pisza ,ze to krzyk mozgu. Dobrze,ze to wrzucilas...troche sie uspokoilam.
Ale nasze maluszki juz duze....a tak niedawno siedzialy w brzuszkach. Nie moge w to uwierzyc,ze czas tak szybko plynie.
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie mam pojęcia co to było, krzyk a raczej wrzask rozpaczy, który trwał blisko 3 godziny...nic nie pomagało. Nosiliśmy, tuliliśmy, piersi nie chciała...tylko płacz. Nóżka to chyba nie była bo ani obrzęku, ani zaczerwienienia...jak miała momenty, że płacz w łkanie przechodził to najmniejsza zmiana pozycji wywoływała ogromny krzyk. I skończyło się nagle! Po prostu uspokoiła się, uśmiechnęła, dałam jej cyca i znowu mam swoje cudowne dziecko.
Jakiegoś pecha mamy z tymi szczepieniami
Zobaczymy jaka nocka będzie...
A jeszcze przy kąpaniu przez przypadek prosto na oczko kapnęła mi piana i znowu płacz...oko całe czerwone ehhh ile ona dziś łez wylała...
Jadzia bardzo się cieszę, że z R już dobrze A skoro Krycha mu nie pasuje to poczekaj. Ja też ufam swojemu pierwszemu wrażeniu i zazwyczaj się nie mylę, coś w tym musi być
Kasia miałyśmy tylko Hib, polio odroczone przynajmniej na rok.
Satine piękna Maryśka
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja na tesciowa nie moge wogole narzekac , chyba dostalam w prezencie z moim M.
piekna szkrabka
monia trzymam kciuki , aby Iga dobrze zniosla szczepienie zdolna z niej dziewczynka juz stopki do buzki a ja dzis tez ledwo do domu zdazylam wejsc a jak pieknie rosnie twoje szczescie , Leon ma 71 cm mierzylam go w niedziele
LEon z kolei dzis nie zrobil kupki , pierwszy raz sie to nam zdazylo ciekawe co jutro bedzie
satine przej...ne masz z ta tesciowa
drzyzgunia zdrowka
co do pracy to tak jak madlen wspomniala
madlen trzeba bylo zrobic sobie nocne harce z M. na balkonie jak tak goraco u was bylo ^^
zawsze urozmaicenie pozycia malzenskiego
wkladki nie wiem wlasnie chce isc na konsultacje , bo nie moge patrzec na moje piersi
monia alez mi jej zal bidulka
michasia ale sie usmialam z dyplomu ^^
dominia laser to teez dosyc kosztowne
satine ale zadowolona Marysia
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ufam w tym wzgledzie R...zawsze ma nosa do ludzi tak jak ty i nigdy sie nie myli. Ja z kolei na odwrot
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa