- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- drzyzgunia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas byli wczoraj moi rodzice i praktycznie cały czas spacerowaliśmy, bo pogoda bajeczna.
Wszystkie fotki oglądam po kilka razy buziaki dla wszystkich wczorajszych i dzisiejszych 3 miesięczniaków
Paulaa widziałam bloga, podziwiam Cię bardzo, córcie masz przeurocze i Ty widać nie tracisz pogody ducha. Super że grill się udał. Buziaki dla 3-miesięcznej Amelci
Aniajula fajnie że piszesz cudną masz rodzinkę również gratuluje ukończenia 3 miesiąca.
Princess oby lekarze mądrze postąpili w przypadku Adasia
Jadziu wiedz że zawsze masz nas i możesz nam się wygadać, choć wiadomo to nie to samo co osobisty kontakt z jakąś bliską zaufaną osobą. Miejmy nadzieje że R zrozumie swój błąd i sytuacja się zmieni.
Resztę doczytam później, bo Bartek daje mi dziś popalić i do tego zbiera się na mega burzę..
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dominia zdrówka dla babci, wiadomo co to? A Tobie życzę żeby to jednak nie zwiastuny @
Monia piękna ta Twoja trójeczka
Madlen ja mam na wózek moskitierę, ale myślę żeby zainwestować w te elektryczne odstraszacze do kontaktu.
Michasia bajkowe te zdjęcia, jak z innej epoki i Aneczka miała widzę towarzystwo
Anoda odzywaj się do nas częściej, z niecierpliwością czekamy na wieści o dwóch kreseczkach życzę Ci założenia wątku "lutówki 2014" chyba bym się popłakała ze wzruszenia
Marlena dobrze, że tata będzie już u siebie, wiadomo musi sie oszczędzać, ale dom to nie szpital.
Monia trzymam kciuki za to by Igunia dobrze zniosła szczepienie.
Pliszka a kiedy ten koncert Beyonce?
Drzyzgunia mam taką samą sytuację jak Ty z umową - kończy mi się 30 września i następna powinna być na czas nieokreślony, za miesiąc jadę do pracy dowiem się jak będzie wyglądała moja sytuacja, czy mi przedłużą umowę, czy nie..
Monia też się śmiałam z tego duchowni i urlop macierzyński
Paulaa haha, czytam Twojego posta i jakbym miała to samo
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Ja dzisiaj juz padam na pysk chociaz nocka nie byla taka zla, Igul wstal o 3:30 i gdzies nad ranem troszke sobie pocycal i spalismy do kilka minut przed 8
Moja mama z ciocia i babcia przesiedzialy 5 godzin na ip !!!!!! Pojebana sluzba zdrowia :/ zrobili przeswietlenie .. Wyciagneli 1,5 strzykawki plynu z tego kolana bo okazalo sie, ze ta gula pękła i syf sie rozlal .. ma noge w szynie, dostala leki przeciwzakrzepowe i preciwzapalne w brzuch .. Jakies przeciwbolowe i lezy w lozku .. Baba ktora cale zycie robi w polu i ma gospodarke, chociaz na dzien dzisiejszy same kury i pole .. Martwie sie o nia, sikac chodzi skaczac ze stolkiem :/ chcielismy balkonik jej pozyczyc i nie chce, wujek ma kule jej podrzucic ..
Ortopede ciotka przy znajomosciach zalatwila na za tydzien .. Normalnie to jest chore ..
Jadzia odezwij sie, jak sie czujesz ? :*
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Chętnie bym do was częściej zaglądała ale nie mam o czym pisać
aaaaaaaaaa kochane bocki na mnie czekają Co i raz widzę bociana a to w gnieździe, na łące nawet kopulujące widziałam Pierwszy raz to 3 sobie leciały i śmiałam się że chyba trojaczki się szykują
- aniajulia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
Usunięto mi jajnik i jajowod bo miałam torbiela zakreconego między jelitami i przez 5 dni pobytu w szpitalu z ogromnym bólem nie wiedzieli co mi jest i zdecydowali się mnie otworzyć i okazało się ze za długo czekali i zrobił się stan zapalny oraz ze jest ciążą pozamaciczna. Owszem ciężko było z ta ciążą. 4 lata starań zakończonych poronieniem i dopiero Igusia. Odezwę się później.
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Mój M. też pomaga ale zawsze można więcej A co ważne mogę wyjść np. na zakupy spokojne czy siłownię. Ale tesknię za Adim. Chyba prędko nie wyjdę na imprezę, a może powinnam się odkazić..
Drzyzgunia nie każdy pracodawca jest antyrodzinny. Oby przedłużyli Ci umowę i obyś była spokojna.
Sylwia też chyba kupię tego antykomara do kontaktu.
Duchowni na zasiłek macierzyński
Co za dzień uderzenia gorąca zawroty głowy megaapetyt..menopauza!
Anoda prędzej czy później bociany Cię dopadną
Aniajulia to się wycierpiałaś szok Na szczęście jest Igusia.
- drzyzgunia
- Wylogowany
- budujemy zdania
aniajulia wycierpiałaś się od groma ale całe starania został ci wynagrodzone i o jest najpiękniejszy prezent wart co???
dominia nasza służbo zdrowia...żonę kuzyna mojego S odesłali ze szpitala mimo, że jej wody odeszły ale zbadali i niby nie odeszło ich na tyle aby zaszkodziło dziecku...poj*ane to wszystkoooo czeka się na konsultacie po miesiace lata ale co tam mamy czasssssss...ja do gina pierwszy raz po porodzie idę dopiero w czerwcuuu booo terminu nie ma
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
madlen Leon lezy juz tylko w spacerowce w gondoli nie chce , lezy lekko wyzej niz w gondoli , o wyglada to tak jakbys klina wlozyla do wozka w mojej spcacerowce
madlen tak o spirali , bede zakladac pierwszy raz w zyciu , ale narazie bezhormonow , bo chce laserowe usuwanie owlosienia a tam nie mozna hormonow, a potem zaloze ta mirene podobno rewela , ale moga wystapic skurcze i wgl musialabys ulotke przeczytac w necie , zobaczymy jak bede sie czula z ta tansza to wtedy zdecyduje czy chce ta hormonalna
a kilogramy szybko zrzucisz widze ze zaparta jestes , ale niestety te ostatnie najgorzej schodza ;/
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
michasia przecudne fotki jak Anulka swietnie wyglada a o tobie juz nie wspomne cudo zazdroszcze hobby, pasji
aniajulia to nie wiem nie znam sie znam tylko te dwie co mi gin polecil
reszte nadrobie potem
- drzyzgunia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Iga od ponad godziny płacze, a właściwie wyje jakby z bólu Łezki jej ciurkiem lecą po policzkach. Podałam paracetamol i czekamy...teraz m ją nosi. Jesoo tak mi jej żal...
bidulkaaaa....a może boli ją miejsce po wkłuciu???
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My po badaniu. Oczka zdrowe Więcej konsultacji nie trzeba.
A co do spacerówki to też nie długo się chyba pokuszę. Teraz w głębokim jej i tak oparcie podnoszę bo się rwie do góry i drze
Później wstawię wam foty jak sobie dama "siedzi" w wózku.
Madlen Ty używasz Bebilonu??
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Drzyzgunia mój mówi to samo co Twój.....
Gabilee no to czas powoli się przesiąść do spacerówy.
Mi w ciąży piersi nie urosły aż tyle, a po ciąży są chyba jak przed.
Rozmiar sportowy..
A ile kosztują takie wkładki? Pewnie strasznie drogie..?
Satine tak używamy Bebilon 1
fajnie, że Maryś zdrowa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
oj doczytalam..zaszczepili...co dostala?Polio i hib?..bedzie dobrzr...az sie zdenerwowalam
www.czytelniamedyczna.pl/2156,poszczepie...giczne-u-dzieci.html
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
A jak nie przedłużą, to pójdę na rok na kuronia - dostanę więcej niż te 60%, bo niedużo zarabiam i będę mogła szukać pracy w zawodzie lub w ogóle jakiejś lepszej.
Madlen fajnie masz z siłownią. Z krzesłem nieźle...policjantka włamuje się do czyjegoś ogródka...no ładnie:)
Anoda jesteś coraz bliżej tego światełka i jestem pewna, że już niedługo tunel się skończy:)
Annajulia to miałaś niezłe przeżycie, dobrze, że udało się z Igunią. Pewnie dużo się nacierpiałaś nie tylko fizycznie.
drzyzgunia niestety faceci tak mają , że byle gówno zrobią i już na pochwały czekają. Ja mojego wtedy zawsze tak nadzwyczaj adoruje, mówię jaki to on wspaniały, że tylko on tak potrafi i co ja bym bez niego zrobiła i na końcu pytam, czy chce za to dyplom:)
Monia ojej...oby jej szybko przeszło i nic jej nie było. Biedna...tak długo płacze.