- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadzia to idziesz na to usg?napisz potem jak Hubercik..ile wazy...jaki juz duzy i prosimy o foty:)))
Martyna co to za wozek o krorym piszesz?wklejajcie wasze wozki...wybrane modele...bo ja nadal nie wiem jaki wozek bym chciala...ogladalam ostatnio esiro vector pro i gtx....i espiro vector pro byl ciasniejszy i mial bude zamykana tak rahitycznie...a gtx byl wiekszy...3 kg ciezszy...gorszy kolorystycxnie...choc wizualnie vector pro w sklepie wygladal zgrabniej...ale mniejszy i lzejszy.wiec nadal nic nie wiem...hehhe
kurtki zimowej jeszcze niemierzylam...powoli sie przestaje miescic w plaszcz jesienny,...a tu jakis snieg zapowiadaja we wszystkich swietych...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Martyna
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
Mam pytanie do tych z Was, które miały juz obciążenie glukozą 75g. Jaka jest norma po 1 i po 2h? Wizyte mam w czwartek i chciałabym wiedzieć czy moje wyniki są ok.
kasia123m allegro.pl/komeko-s-line-nowosc-w-promoc...nie-i2703408713.html tu masz np różowy bo wiem, że Ty szukasz w różu lub filoecie
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Ja używałam slowmag. Potem magnezin 500 mg lekarz mowił, jak mu go pokazałam żeby tak 2-3 dziennie brac,ale lepszy byłby jakiś z B6. Teraz biore magnez chela mama B6 555mg. Aptekarka kazała brać 1xdziennie. Chyba mało...
A Ty jaka dawkę bierzesz?
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wczoraj nie udało mi się wylicytować kurtek na allegro
- niika
- Wylogowany
- pierwsze słowa
jadziatopol jeśli możesz to idź na usg, będziesz spokojniejsza przed wylotem może poszukaj innego gin co robi usg 3d skoro twój ma kiepski sprzęt? ja też byłam u innego niż ten, do którego chodzę, 50 km ode mnie i jestem naprawdę mega zadowolona
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasia ide na to usg. Uspokoje sie nieco mam nadzieje...zobacze mojego kochanego Hubusia
- Martyna
- Wylogowany
- rozmowna
Ja musze mieć koniecznie wózek ze skętnymi przednimi kołami bo jak widzę jak kobiety się męczą bez skrętnyvh kółek to aż mi ich szkoda. Musi być zwrotny bo będę jeździła trochę komunikacją bo nie wszędzie opłaca się u nas samochodem.
Ja biorę magnez MAGVIT B6 2 razy dziennie, kosztuje 12 zł za 50 tabletek
jadziatopol dziękuję, ja miałam po 2h 124 więc sie zmieściłam, zobaczymy co w czwartek lekarz powie
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Ja tez nieśmiało wkraczam w 6 Choć myślę, że wcześniej się rozpakuje niż 1.03 No ale gin się uparł, by wyznaczać termin z 5 t.c.
Magvit nie słyszałam. Jest trochę tego magnezu na rynku..
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Niika śliczny synuś nie mogę się doczekać mojej wizyty z 3d
Jadzia to nie jest egoizm z Twojej strony bo jak wyjedziesz to nie będziesz miała tak często usg więc idź i uspokój sumienie I to nie będzie nie fer w stosunku do twojego gina bo masz przecież prawo do konsultacji z innym mnie moja ginka sama pytała czy nie chce na lepszym sprzęcie sobie zrobić połówkowego
Marlena mnie też właśnie często tak boli z prawej strony i nie wiem co to może być w 5 tc byłam przez to na pogotowiu bolało mnie przez kilka godzin ale nikt nie wiedział co to może być miałam przy tym powiększone leukocyty i CRP i myśleli że to może wyrostek ale po zastrzykach przeszło i taki długi ból już nie wrócił ale często mnie pobolewa
A wczoraj moja mała szalała jak nigdy zawsze daje znać o sobie kilka razy wieczorem i rano a wczoraj szalała cały dzień aż mi się łezka zakręciła, uwielbiam to uczucie. Ale jest na tyle cwana że jak kładę rękę na brzuchu to przestaje się ruszać
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziewczyny ja kupilam MagneB6 i biore 2 razy dziennie...a podobno przed i po locie bede musiala brac po 8 tabl!
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Satine, rzeczywiście duża Twoja Marysia i dobrze, niech zdrowo rośnie
A mnie dziś głowa boli jak pies, tylko po prawej stronie, do tego oczywiście wysoki puls i nieskie ciśnienie: 100/50
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Martyna
- Wylogowany
- rozmowna
Sylwka ja tez uwielbiam jak mnie Mały kopie, rewelacyjne uczucie
Princess dziekuję za uwagę, sprawdzę to ale nie wydaje mi się aby był aż tak lekki, naprawdę solidnie wygląda, ale sprawdzę