- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Rodzimy w marcu 2011
Rodzimy w marcu 2011
- pulpecja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- od 19.03.2011 r. jesteśmy w Trójkę :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
boniuszka pikne zdjęcie...ale Ty wiesz,że mi się podobasz
jak czytałam o cieście oli to coś mi się przypomniało pamiętacie mojego BANANOWCA
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lenka :*22.01.11:*
karotka
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
boniuszka pikne zdjęcie...ale Ty wiesz,że mi się podobasz
jak czytałam o cieście oli to coś mi się przypomniało pamiętacie mojego BANANOWCA
hej Pulpecia
ja nie znam historii bananowej
- pulpecja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- od 19.03.2011 r. jesteśmy w Trójkę :)
a z bananowcem to był niezły ubaw...sylwirka dała mi przepis, jego główna część opiera się na galaretkach...za cholerkę nie chciały mi stężeć, ale jak już ciacho było w tortownicy i ślicznie wyglądało to postanowiłam ukroić kawałek - no i ściągnęłam obwód tortownicy iiiii....całe ciasto spłynęło, efekt był taki, że wszystkie babki prawie sikały ze mnie, jak wkleiłam im zdjęcie półpłynnego ciasta w misce
- justysiak83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nareszcie razem :)
Ja dzisiaj cały dzień ciężko pracowałam na budowei(mimo że święto), wywalaliśmy gruz, potem zamiatałam i już możemy kłaść elektrykę
Później was nadrobie bo teraz idę myć Domisia.
Ale się ciesze że nadal JESTEŚMY RAZEM
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeśli chodzi o prace,to póxniej wrzuciłam na luz i powiedziałam sobie,że szkoda zdrowia .I nawet jak cos skopałam (bo wiadomo tez jestem człowiekiem) to szłam do przełożonej i mówiłam "skopałam", "dałam ciała" i jak mi sie uda to naprawię-przynajmniej spróbuje.Ona sie wkurzała,ale jestesmy tylko ludźmi przeciez.
.
Justynka,to masz dziś mięsnie,że hohohoh .Całuski dla Domisia .
Pewnie,że razem-razem raźniej
- boniucha
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- FRANUŚ!!! 25.03.2011
Boniucha nawet nie pytaj .. wątek marcówki i z tego co wiem sierpniowki nie istieja ;/
opowiadaj co tak dlugo cie nie bylo?
Hej Kotki
dopiero mam chwilkę...M. usypia Frania - biedulek cały dzień marudny i tarł dziąsełka...wczoraj też ciężka nocka ząbki pewnie u góry idą - nie wiem, bo nie daje się dotknąć
kurcze przez ten głupi error nie wiem co u Was, bo wyłączyłam w święta subskrypcję, żeby nie mieć 1000 wiadomości i masz tu wszystko skasowane
ech...święta fajnie z rodzinką - babcie i dziadkowie szaleli na punkcie Franka mój M. był gwiazdorem i zrobił furorę
Sylwester u mojego brata z jego znajomymi - posiadówka = obżarstwo alkohol = karaoke Franio u moich rodziców obudził się po 23 i nie spał do 2
a na gwiazdkę oczywiście nie mieliśmy sobie nic kupować to M. mi sprawił: kupon na MASAŻ RELAKSACYJNY I ZABIEG NA TWARZ w gabinecie kosmetologii byłam dzień przed Sylwkiem i było bossssko
a teraz mimo moich postanowień noworocznych wcinam przepyszne świeżo upieczone muffinki z nutellą - za to kupuję sobie rowerek treningowy mojewypieki.blox.pl/2009/10/Babeczki-z-nutella.html
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moje dziecko padło o 18 i jeszcze śpi nie wiem o której wstanie
to októrej zaśnie na noc szalony Kubuś
a w kwestii pomocy to też tylko sami na siebie liczymy
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ifka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
ja jak musze zadzwonie po moja mame a tek to nie mam nikogo wiecej bo wszyscy sie boja oskara bo jest za maly a jak chce cos od mamy to z dziennym uprzedzeniem A finansowo moge liczyc na prababcie oskarka czasami sie nam upiecze i nei musimy oddawac . Czasami tak sie zastanawiam jak bym sobie poradzila finansowo gdyby nie ktos inny , np jak bym nie miala od kogo pozyczyc , nie iwem czy bym dala rade bo nei jestem tego nauczona pewnie bym miala ciezkono i Kuba wstał, ja liczę tylko na siebie i pomoc P.
Moje dzicko siedzi w lozeczku i marudzi chyba musze isc go uspac , nocki mamy juz lepsze bo zabki wyszly ale szykuja sie nastapne
- sylwira1721
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój Skarbeczek Najsłodszy Tobiś <3
- justysiak83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nareszcie razem :)
Widzę że nie tylko u mnie jest teraz niefajnie i tym bardziej nie moga nam usunąć forum bo nikt mnie tak nie zrozumie jak WY.