BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

13 lata 2 miesiąc temu #299079 przez sylka
Kubie się spodobały nie ściąga ich, śmiga na spokojnie, nic się nie podwija czy ściaga jak to czasem w zwykłych bywało

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu #299080 przez karotka18
Kuba zrobił mi sam kroczek 1 :D

13 lata 2 miesiąc temu #299083 przez mely10
hej witam moje gaduly :) :)
co ja tu widze,czytam i czytam a Sylwirce na obgadywania wzielo :ohmy: :ohmy: oj nieladnie nieladnie :ohmy: :ohmy: :blink: :blink: no masz racje na facebook wejde czasami i wyjde :) i nie mam czasu do was zagladac,bo to nie da rady na chwile,musze poczytac co rzescie napislay zeby dolaczyc sie do rozmowy,a Nelka jak widzi ze komp wlaczony to katastrofa,leci w sekunde do mnie drze sie i zamyka i otwiera mi laptopa.pozostaje mi tylko pisanie jak ona spi,a w tym czasie chce ogar :) nac chalupe,i tak wkolko.jak jeszcze lezala tylko to ja sobie pislam luzacko,a tera :) z ani ja ani maz nie mozemy wlaczyc kompa na jej oczach :ohmy: :ohmy: :) :)
Sylka ma racje co do tego ze Nelka uczy mame pylawac bo ja nie umiem :lol: :lol: :blink: :silly:
Nelka jeszcze sie nie pusci zeby sama pojsc,ale meblami i kanapami chodzi znakomicie :lol: :silly:
Karotks grsatulacje pierwszego kroczka :lol: zapisz koniecznie w kalendarzu :) ja zapisuje kazde wydarzenie :)
nie bylam z nelka wczoraj na basenie bo mi kaszle i smarka,juz caly tydzien taka,kiedy jej to wkoncu przejdzie,jak wyciagam friede to krzyk wielki juz na sa jej widok :ohmy: wasze tez tak nie lubia tego???przeciez t onie boli :S
mam nadzieje ze wszyscy zdrowi :)
Sylka jeszzce 10 dni i Kuba bedzie mial roczek :lol: :lol: :lol: wow jak fajnie :lol: :lol:
moja mamcia przyjezdza 10 marca na miesiac :lol: jupi,juz sie cieszymy :lol: a tato dojedzie na swieta bo pracuje :(
no nic sie rozpisalam,dzisiaj lece wiczorem z kumpela na drinka :) :) jak macie czas to zapraszam w cafe museum na 21 :lol: :lol:
buziolki dla wszystkich :kiss: :kiss:

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #299084 przez sylka
Karotka gratulacje dla Kubusia :D

Maly zaglądaj czasem i dawaj znać co u Nelki :D
Oj, masz rację już niedługo roczek :D

edit.
Kuba zaczął dziś wspinać się nie tylko na fotel i pufy ale i na wersalkę. Takim to sposobem meje dziecko wchodzi już wszędzie. Wchodzi na kanapę i staje na niej :huh: :S

13 lata 2 miesiąc temu #299125 przez karotka18
no to kochana masz w dosłownym słowa tego znaczeniu kaskadera toć to zawału idzie dostać, ja jak zobaczyłam Kubę w akcji pierwszego kroczka samodzielnie to myślałam ze oszaleje nie wiedzie działam czy rzucać obiadem bo miałam talerz w reku i lecieć na ratunek czy czekać na bieg wydarzeń. Na szczęście obeszło się bez upadku :) i zamortyzował się na rączkach do czworaków a cieszył się, jak by się szaleju najadł :). Ogólnie mówiąc Kuba wie ja mi podnieść ciśnienie :)

13 lata 2 miesiąc temu #299145 przez sylka
Bo Kubuśki tak mają :P :D Żebyś wiedziała Karotka, jak pierwszy raz go zobaczyłam to mało zawału nie dostałam. Kuba niekiedy tak głośno upada na czworaka że ja to bym już miała poobijane kolana a on nic wstanie i dalej szusuje przed siebie.

13 lata 2 miesiąc temu #299149 przez justysiak83
Hej. A ja dzisiaj pisze na tablecie,M. wziął z pracy, fajna sprawa :) my jestesmy u moich rodzicow i sobie biesiadujemy, Karotka gratuluje kroczka, Sylka no to masz teraz co robic z Kubusiem :) ja też za Dominikiem latam jak głupia bo nie usiedzi w jednym miejscu.

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #299152 przez olka
ale tu cisza weekendowa :blink: a ja Wam pokażę kilka fotek Jasia, bo zrzuciłam dziś z aparatu :) fotki sprzed miesiąca no i najnowsze :) a więc zaczynam fotorelację :lol: :lol: :blink:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548
Załączniki:

13 lata 2 miesiąc temu #299156 przez justysiak83
Olcia Domiś też uwielbia odkurzacz, Nie da mi wręcz posprzątac, ciągle za kabel ciągnie i na odkurzacz włazi, a Jasio superowy, taki juz poważny facet :laugh:

13 lata 2 miesiąc temu #299160 przez olka
hej Justysiaczku :kiss: :kiss: dzięki za komplementy :woohoo:
biesiadujesz? a co tam pijesz ciekawego?? ;) ;)

13 lata 2 miesiąc temu #299161 przez karotka18
sylka napisał:

Bo Kubuśki tak mają :P :D Żebyś wiedziała Karotka, jak pierwszy raz go zobaczyłam to mało zawału nie dostałam. Kuba niekiedy tak głośno upada na czworaka że ja to bym już miała poobijane kolana a on nic wstanie i dalej szusuje przed siebie.

rozumiem cie dosłownie co przechodziłaś i przechodzisz ja tez mam wrażenie ze przez tą moją rozrabiakę czuje jak siwieję

13 lata 2 miesiąc temu #299164 przez olka
a Karocia, właśnie GRATKI dla Kubulka :kiss: :woohoo:

13 lata 2 miesiąc temu #299165 przez justysiak83
Olka nic takiego ciekawego, wódke z colą :blink: a Jasio raczkuje? Bo jak sie kiedyś pytałam to jeszcze nie?

13 lata 2 miesiąc temu #299173 przez sylka
Jasio cud, miód i orzeszki :)

13 lata 2 miesiąc temu #299176 przez justysiak83
Ehh ja też musze zrobic fotorelacje, ale to może jutro :blink: a teraz zmykam do rodzinki.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka