BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

12 lata 10 miesiąc temu #317234 przez mankowa
a ile placisz?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #317235 przez Monix
WOW Sylka, to moja mama płaci samego czynszu 360 zł za 34 m w kamienicy a gdzie tu opłaty i jeszcze węgiel bo ma piec kaflowy, dopiero w przyszłym roku zakładają tam centralne :S :S

12 lata 10 miesiąc temu #317236 przez megi23
Ja sie klade bo telefon mi padnie zaraz calkiem a na kablu jak jestem to wariuje :S

Spokojnej nocki laseczki do jutra

12 lata 10 miesiąc temu #317238 przez mankowa
dobrej nocki

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317240 przez Monix
Pa Pa Megi Miłych snów :kiss:

olka tak mnie zachęciłaś tym swoim PLAY-em, że zerwałam umowę z T-mobile :) Okazało się, że umowa nie konczy mi sie w maju tego roku tak jak myślałam, a dopiero w przyszłym, bo podpisana była na 36 miesięcy :dry: Zapłaciłam karę (i tak mniejszą niż suma wszystkich moich przyszłych rachunków :) ) i teraz jestem wolna. Przenoszę nr do play i po sprawie. Oferta jest duuuuużo korzystniejsza :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317271 przez sylka
mankowa napisał:

a ile placisz?

za nieruchomość ok 13 zł- stały a za grunt 43 zł (naliczany corocznie wg stawek) Opłacane na cały rok. Z tym, że mam spokojna głowę bo jakby spółdzielnia splajtowała to komornik nie zajmie mi mieszkania. Mimo że ktoś ma własnościowe mieszkanie to nie gwarantuje że jest jego właścicielem w razie postępowania egzekucyjnego wierzycieli wobec spóldzielni. (Właścicielem nieruchomośći w świetle prawa jest właściciel gruntu na którym jest ona posadowiona) Dopiero wykupiony grunt i utworzona odrębna własność lokalu mieszkalnego powoduje że komornik nie położy łapy na moim mieszkaniu. Może komuś przyda się ta informacja.

Temp. spadła do 37,4 st. C.

12 lata 10 miesiąc temu #317344 przez pulpecja
ooo chociaż raz jestem pierwsza :) ale to dlatego, że już siedzę w pracy i po raz kolejny mam lenia i śpię na stojąco :( pogoda straszna, siąpi deszcz, szaro-buro bleee :(
Kasia źle spała w nocy :( ma troszkę zatkany nosek i coś pokasłuje...nigdy tego nie robiła i ciut się martwimy, żeby coś się z tego nie rozwinęło :(

nikita filmik superaśny, tylko rzeczywiście coś napisy za szybko ustawiłaś.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

ja zamówiłam duuużo rzeczy do zrobienia albumiku, podobnego do tego co bombelek :) tylko ciekawe kiedy zacznę go tworzyć...chyba w drugiej ciąży hahahahaha :lol: :woohoo:

sylka i jak dzisiaj Kubuś ??

12 lata 10 miesiąc temu #317367 przez ifka
cześć dziewczynki :) :kiss:

Najwazniejsze pytanie, Sylka jak Kubuś? :kiss:

Ja jestem na etapie robienia Lence fotoalbumów (fotozeszyty) :) .Mam juz ostatnie 3- mce i pracuję nad czerwcem, lipcem i sierpniem :) .Mielismy wywołac zdjęcia,ale pomyslałam,że jakk iedys sobie obejrzy cos takiego będzie jej milej :) (podpisy zdjęć, kolorowe obrazki itd.) :woohoo: .Jak skończę to na str. media expert wysyłam :)

[/url]

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317402 przez sylka
Dziś od ok 5.00 znów 38,5 teraz nie ma gorączki ale dopiero wstaliśmy z łóżka. Całą noc kaszlał takim w odgłosie mokrym kaszlem. O 16.00 idziemy do lekarza. Kuba spokojny jak nigdy gdzie go postawię tam dosłownie stoi :dry: jak nie on bez energii :S

12 lata 10 miesiąc temu #317446 przez arturek
hej dziewczyny:)
co u was?
Sylka Kubuś chory??z tego co wyczytałam to nawet bardzo:( buziaczki dla niego od Zuzanny:)
nie było mnie ze 2 tygodnie - ale to kiedys wam opowiem,bo dłuższa historia...
a chcia łam jeszcze zapytać Oli czy tez Monix o PLAY`a bo rachunki to mnie normalnie dobijaja z Orange:(

12 lata 10 miesiąc temu #317452 przez megi23
Hej laski uu biedny Kubus zdrowka :kiss: a ja dzis pospalam do 9:30 maly wstal przed 7 z tatusie,m do pracy ale dalam go do lozeczka jak na zlosc zrogbil kupala wiec wstalam przebrqalam i jakos sie uturlal po mnie i spal spalby dluzej ale mi sie do wc chcialo :-)

12 lata 10 miesiąc temu #317459 przez Monix
Kubuś biedaku nasz. Zdrówka dla Ciebie :kiss: Ja pamiętam jak N. byla chora i miała gorączkę to też była taka spokojniutka i osowiała. Jak nie ona ;)

arturek no ja też płaciłam chore rachunki :S Były bardzo duże, a w sumie mało atrakcyjna oferta. Olka pisała, że płaci praktycznie połowe mojego rachunku i ma bodajże 670 min darmowych i do playa za darmo. Nie pamiętam dokładnie. Olka na pewno napisze dokładniej. Ja w przyszłym tyg wybieram się do playa żeby zapoznać sie z ich ofertą :)

12 lata 10 miesiąc temu #317460 przez nikita
pulpecja napisał:

nikita filmik superaśny, tylko rzeczywiście coś napisy za szybko ustawiłaś.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

he he tajemnica :silly: :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #317464 przez Monix
nikita piękne masz imię :) Moja Nadia miała być Anitą (moje marzenie) niestety zostałam przegłosowana można powiedzieć :( :dry:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #317472 przez nikita
och Monix dziękuje :lol:
a co jest najlepsze ze jak będę miała córkę to będzie Nadia :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy: :lol: :lol: :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka