BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #315651 przez ifka
dżem dżem Melcia :laugh:
Jakis czarny leży obok mnie,ale dziwnie przypomina mi mój :unsure: :S :laugh: .Ale jesli nie stanowi to dla Ciebie róznicy,to Ci pożyczę :lol: :woohoo: :silly: :kiss:
PROSZĘ:

[/url]
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 miesiąc temu #315672 przez olka
witam! :kiss:
ja w pracy siedzę i też się rozchorowałam :( nos zakatarzony a dziś mamy w szkole konsultacje dla rodziców i siedzę do godz. 17 :angry:
no nic, miłego dzionka życzę Wam kobietki :kiss: :kiss:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

13 lata 1 miesiąc temu #315674 przez ifka
olka napisał:

witam! :kiss:
ja w pracy siedzę i też się rozchorowałam :( nos zakatarzony a dziś mamy w szkole konsultacje dla rodziców i siedzę do godz. 17 :angry:
no nic, miłego dzionka życzę Wam kobietki :kiss: :kiss:

Oluś zdrówka :kiss: i miłego :) :kiss:

[/url]

13 lata 1 miesiąc temu #315689 przez karotka18
mamy wywrotkę he he jest mega wielka :) później wlepię zdjęcie

13 lata 1 miesiąc temu #315767 przez megi23
hej laski
Nelcia wszystkiego naj i Oskarek tez duzo zdrowka usmiechu i pociech z rodzicow :kiss:

my juz po wizycie doktorek uwielbia tymcia zbadal szybko wyszedl do wc zobacyzl nas i juz mu sie odechcialo weszlismy ez kolejki a jedna baba myslalam ze zabije mnie wzrokiem i tekst " teraz pani wchodzi z tym dzieckiem mowie tak " :P :lol: ta i co jeszcze dziecko z ospa ma czekac ..za to druga starsza chciala mi miejsca zrobic na krzesle ja mowie ze postoje maly opatulony kocykiem oczka bylo trylko widac osluchal powiedzial plucka czyste pytal czy wybral zastrzyki mowie wszystkie profilaktycznie kazal encorton i ventolin miec ja mowie niech lezy to jesc nie chce :silly:

13 lata 1 miesiąc temu #315943 przez sylka
Kurcze pogoda dziś do bani. + 5 st. C ale wieje i pada cały dzień. Mogłoby nie padać to bym śmignęła na spacerek :P

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #315991 przez ifka
Sylka u nas podobnie.Wyszłysmy na 30 min. :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url]
Załączniki:

13 lata 1 miesiąc temu #316063 przez karotka18
Sylka i Ifka mam pytanie odnośnie rowerka jakie on ma koła ? mam na mysli tu z czego mogą byc robione i czy są hałasując ?

13 lata 1 miesiąc temu #316081 przez ifka
karotka18 napisał:

Sylka i Ifka mam pytanie odnośnie rowerka jakie on ma koła ? mam na mysli tu z czego mogą byc robione i czy są hałasując ?

Karotka, kółka sa plastikowe, przednie ma przez środek przyklejony cienki pasek gumy dla wyciszenia,ale jakoś większego rezultatu tego zabiegu nie odczuwam :blink: .Czy hałasują? niestety trochę tak :blink: .Ale jakoś nie nastawiałam się na cichą pracę kółek, więc mi to nie przeszkadza :) :blink: .Takie moje odczucia, nie wiem jak Sylki :silly: .

[/url]

13 lata 1 miesiąc temu #316084 przez sylka
KArotka kółka są plastikowe a przednie ma taki wąski pasek gumowy wygłuszjący. Hałasu strasznego nie ma wiadomo deko bedzie bo to nie opona. Ja mam dywany to cich jest jak najade na parkiet tyci słychć. Ifka ma chyba same panele to co do hałasu zpewne dokładniej ci odpisze :)

13 lata 1 miesiąc temu #316089 przez karotka18
Dzięki za poradę :)

A tak w ogóle myślałyście o czymś takim by założyć konta oszczędnościowe swoim maluchom?

13 lata 1 miesiąc temu #316103 przez sylka
My w inny sposób inwestujemy pieniądze które Kuba dostaje.

13 lata 1 miesiąc temu #316104 przez megi23
Hej laski u nas dzien marudy pewnie przez zeby bo nie da mi zajrzec w koncu zaspal ale jak zobaczyl ze mnie nie ma w pokoju wrzask przyszlam dalam na lkozko to ciut mial otwarte oczka i trzymal mnie za bluzke zebym nie poszla i tak chcac niechcac leze sobie a on spi

Hehe ja dzis wyszlam i widzialam jak cieplo tyle co do auta i spowrotem ehh do 11 mazca jestem uziemiona z malym....

A apropo kont oszczednosciowych my mamy ksiazeczke oszczednosciowa dla malego i tam jak dostaje pieniazki to odkladamy :-)

13 lata 1 miesiąc temu #316137 przez sylka
Ja inwestuję w wymiany walut. Kupuje po dobrym kursie i jak podskakuje to wymieniam na PLN na żadnej lokacie czy koncie oszczędnościowym nie zarobię w rok tyle co tak oscylując z kursami. Bezpieczne bo sama sprawdzam kiedy wymienić na walute a kiedy na PLN.

13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #316209 przez justyna84
Dziekujemy dziewczyny za zyczonka :laugh: Roczek robimy dopiero 3 Marca bo jestesmy w Niemcach :laugh: pogoda jest supeerowa tylko tak dalej . Oskar marudzi spadam :laugh: ;) . Na roczek mamy 5 zabek :laugh: M pojechal zobaczyc nowe autko mam nadzieje ze sie mu spodoba bo oszalec z nim mozna ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka