BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

13 lata 1 dzień temu #279829 przez mely10
ach zapomnialam,od dwoch tyg moje dziecko nie pije mleka,nie chce i koniec,co ja sie na walczylam :ohmy: :( ale nie bede zmuszac jej i wlewac na sile,nie to nie :) a za to jakie kupki mi teraz fajne robi,to to mleko jej przeszkadzalo :ohmy:
do pozniej musze ogarnac mieszkanko,znajoma pozniej wpada :S

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 dzień temu - 13 lata 1 dzień temu #279838 przez mely10
Załączniki:

13 lata 23 godzin temu - 13 lata 23 godzin temu #280084 przez megi23
witaj mely tesknilysmy i Nelcia tez :kiss:
ja wam pokaze co wczoraj maly wyprawial on juz naokolo lozeczka chodzi .. niedawno padl dopiero nie dal sie za chiny uspac tylko wolal stac w lozeczku ... :S
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

13 lata 23 godzin temu - 13 lata 23 godzin temu #280086 przez sylwira1721
bombel779 napisał:

Sylwira Ty jak często strzyżesz Tobika??

co 2,3 miesiace :) jak juz uwidze ze grzywka siega brwi :) teraz tez bede musiala wziąsc nożyce w dłon i zrobic ciach ciach :P:P

u nas noc tragiczna Tobiasz o 12 w nocy wstal z goraczką , dałam mu ten nurofen i w mig przeszlo i do teraz goraczki nie ma :P

Melka wkoncu jestes!!
a moja synowa jaka piekna- jak zwykle :kiss:

ide syneczka uspac :lol:

13 lata 23 godzin temu - 13 lata 23 godzin temu #280093 przez megi23
tutj go zlapalam jak stal ale nie umiem dac zey bylo normalnie...

no to by bylo tyle drzemki :huh:

13 lata 23 godzin temu #280118 przez sylka
Mely wreszcie :) Nelka :kiss:

Tymek fajnie pozyje na stojaka :D

13 lata 22 godzin temu #280139 przez bombel779
sylwira1721 napisał:

co 2,3 miesiace :) jak juz uwidze ze grzywka siega brwi :) teraz tez bede musiala wziąsc nożyce w dłon i zrobic ciach ciach :P:P

łłooołł to Jasiowi faktycznie błyskawicznie rosną włosy bo ja go strzygę przynajmniej raz w miesiącu :ohmy:

Witajcie Mely i Nely ;)

Aniołek wrzesień 2013 [*]

13 lata 22 godzin temu #280178 przez justysiak83
Czeeeeeśśśśćććććć!!!!
Matko ale dawno mnie nie było. Ferie mi się własnei zaczęly, dokładnie pół godziny temu :lol: :lol: :lol: ale to był ciężki tydzień. Od jutra będę pisać non-stop przez 2 tygodnie :lol: :lol: Postaram się was nadrobić ale mam 20 stron :angry:
Idę coś zjeść i będę wieczorkiem.

13 lata 21 godzin temu #280198 przez justysiak83
mankowa napisał:

sluchajcie jak myslicie co ladnie brzmi w kosciele, flet, skrzypce a moze trabka, bo tak szukam szukam w internecie muzykow do oprawy ceremonii i troszke znalazlam i teraz sama nie wiem flet chyba brzmi troche smutno...

U mnie babka grała Ave Maria na trąbce, pieeeekny efekt, ja płakałam jak bóbr :lol:

13 lata 21 godzin temu #280204 przez mankowa
justysiak83 napisał:

mankowa napisał:

sluchajcie jak myslicie co ladnie brzmi w kosciele, flet, skrzypce a moze trabka, bo tak szukam szukam w internecie muzykow do oprawy ceremonii i troszke znalazlam i teraz sama nie wiem flet chyba brzmi troche smutno...

U mnie babka grała Ave Maria na trąbce, pieeeekny efekt, ja płakałam jak bóbr :lol:

widzisz nie moge sie jakos zdecydowac , czekam na odpowiedzi kwartetow smyczkowych , dueto w, trio ja nie wiem czy sa tak zapracowani , czy moze dostaja tysiace emaili ze nie maja czasu odpisac, no wiem prosciej byloby zadzwonic tylko ze wiekszosc podaje komorki a na komorki to za wiele nie zalatwie dzwoniac z usa. Mam oferte z trabka z dojazdem gosc chce 500 zl za 4 utwory, uwazam ze to duzo kasy za 4 utwory(300zl + 200 zl za dojazd) no to poczekam jak sie nikt nie odezwie to podzwonie i bede decydowac, bo to malo czasu zostalo.

13 lata 21 godzin temu #280207 przez mankowa
czy myjecie swoim dzieciaczko zeby? bo ja jakos nie ale tak czuje ze powinnam bo czasami taki oddech nie swiezy ma :)) ale jaka szczoteczke trzeba wybrac, nie mam zielonego pojecia.

13 lata 21 godzin temu #280208 przez sylka
Ja myję odkąd pojawił się pierwszy ząbek. Uzywamy teraz szczoteczki takiej dla dzieci z miekkim włosiem.

13 lata 21 godzin temu #280209 przez bombel779
mankowa napisał:

czy myjecie swoim dzieciaczko zeby? bo ja jakos nie ale tak czuje ze powinnam bo czasami taki oddech nie swiezy ma :)) ale jaka szczoteczke trzeba wybrac, nie mam zielonego pojecia.

Ja myję zawsze rano i wieczorem,jak zdążę nim Jasiek zaśnie. Ostatnio żeby tego unikać szczotkuję zęby jak Jasiek siedzi w wannie ;)

Aniołek wrzesień 2013 [*]

13 lata 21 godzin temu #280212 przez mankowa
ale dodajecie paste do zebow czy tak na sucho?

13 lata 21 godzin temu #280214 przez justyna84
bombel779 napisał:

mankowa napisał:

Ja myję zawsze rano i wieczorem,jak zdążę nim Jasiek zaśnie. Ostatnio żeby tego unikać szczotkuję zęby jak Jasiek siedzi w wannie ;)

bombel przez chwile pomyslalam ze piszesz o swoich zebalach :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka