BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 2 tygodni temu #802995 przez creatura
Suzi napisał:

creMoniu, pojutrze :lol: :blink: :silly:

:silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 tygodni temu #803005 przez agat
Na dzikim wschodzie również Ksawerego nie zaobserwowałam (tak się ten orkan nazywa :P .
Pospacerowawszy wzięłam się za obiad, a młody za czyszczenie podłogi w kuchni :P Później obiadek, you can dance w moim wykonaniu, oszukiwanie, że daję mu jedzonko ze swojego talerza i kilka kawałków mięska i trochę warzywek poszło :) (niech się pediatra sama pofatyguje i spróbuje mu całą porcję jedzonka wcisnąć jak taka mądra :P ).
A żółtko sprytnie przemycam w porannej kaszce :P

Coś miałam rzec i zapomniałam.

11 lata 2 tygodni temu #803102 przez Azja
u nas wieje ale jeszcze nie 130 jak zapowiadają :silly:

Jasiek spi, ale moze byc dzis ciezka noc bo cos marudził przed snem, a przyjrzałam sie tej dwojce na dole i moze sie w koncu namysli i wyjdzie :P

M po pracy został z Mlodym a ja skoczyłam do lumpka, kupiłam małemu stroj mikołaja, za całe 6 zł jak tylko wypiore bedziemy mierzyc juz sie nie moge doczekac jak Dżon bedzie wygladał :)

kurde dobrze ze piszecie o tym zółtku ja cały czas zapominam, jak jest po obiedzie to mi sie przypomina, musze jutro pamietac

11 lata 2 tygodni temu #803130 przez creatura
Azja,a jak morfologia wyszła?
Leoś wstał z drugiej drzemki o 18, to spać pójdziemy dziś póóóźźźźnooooo :dry:

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #803135 przez Azja
Creo jeszcze wyników nie odebrałam, jutro pojde, bo dzis moich wszystkich wyników nie było, a jutro mamy rehabilitacje to przy okazji wwszystko załatwimy, napisze jak cos bedzie wiadomo choc wizyte u lekarza mamy dopiero we wtorek, ale moze sama cos doczytam :silly:

to sobie Leoś pospał :silly:

11 lata 2 tygodni temu #803148 przez creatura
Pooglądajcie koniecznie:

11 lata 2 tygodni temu #803185 przez ilonah
Creaturka - 100% prawdy ta kobieta mówi, uśmiałam się tak, że o mało się kanapką nie zadławiłam :)

Dziękujemy za buziaki. Rzeczywiście kiedy minęło te 8 miesięcy?
Powiem Wam, że mam poczucie, że żyje w matrixie odkąd wróciłam do pracy. Do tej pory przed urodzeniem Emilki była praca i czas wolny, później po urodzeniu Emisi był czas tylko na zajmowanie się nią a teraz nie mogę jeszcze połączyć tego, że jest praca i Emisia po pracy :blink:

11 lata 2 tygodni temu #803188 przez Magdalena9t
Tomeczek zasnął, jestem z niego bardzo dumna,zjadł dziś prawie cały słoiczek obiadku , i przed kąpielą kaszkę z łyżeczki ,oby to był dobry początek :blink:

Azja super pochwal się małym mikołajkiem :) jak ja bym chciała się wybrać do lumpka :blink:
jutro będę "na mieście" dokładnie u lekarza to może coś się ogarnie :)

11 lata 2 tygodni temu #803207 przez Azja
uff uporałam sie ze sterta prasowania, która mnie wkurzała za kazdym razem jak koło niej przechodziłam :P

Creo ale ten filmik prawdziwy :)

Magda gratulacje dla Tomeczka smakosza, :)

Ilonka z kazdym dniem napewno bedzie lepiej w pracy i po pracy :)

powiem Wam ze dzis mnie Jasiek wymeczył, ja nie wiem skad on ma tyle energii, ja juz dawno bym padła, a on kicu i kicu przy tej pufie, normalnie wulkan energii B)

a tu link do filmiku, o kotkach które kochaja dzieci,
tonsofcats.com/cats-love-babies-compilation/

11 lata 2 tygodni temu #803218 przez agat
Gdyby mój kot tak Adasia kochał, to byłoby super :) Na razie to Adaś kota kocha miłością wielką acz nieodwzajemnioną, choć obserwuję ocieplenie stosunków, kot czasami młodego łapką zadziornie zaczepi :)

Creo oglądałam ten filmik już jakiś czas temu. Fakt, prawdziwy, ale mnie jakoś ta kobiecina drażni, choć nie potrafię określić dlaczego.

Adaś ładnie zasnął, w ogóle w dzień dziś 3 razy po godzinie spał, więc ładnie.

Madziu gratuluję udanego obiadku, trzymam kciuki, by to był początek lepszych czasów :)

11 lata 2 tygodni temu #803230 przez Magdalena9t
Pobudkę na cycusia zaliczyliśmy :)
Oglądałam filmik,z jednej strony śmieszny ale z drugiej, nie ze wszystkim się zgadzam :silly:

u nas wieje B)

11 lata 2 tygodni temu #803235 przez Dave
Heloł,

standard ostatnio meldunek wieczorny i może kliknę potem. Teraz chcę klepnąć resztę prezentów i mieć z głowy. A i jeszcze muszę spakować Mikołajkowe gifty:)

Aniołek - tak maleńki i tak ważny!

11 lata 2 tygodni temu #803252 przez Azja
sniezyca dotarła na wschód, sypie jak cholera ;)

Agat nasza kocica tez niestety nie kocha Jaska taka miłościa, ale ostatnio nawet sie o Młodego łasiła wiec jest szansa na ocieplenie stosunków :)

u nas tez drzemki dzienne sie wyregulowały i wydłuzyły co mnie cieszy z 30 minutowych, mamy godzinne a nawet 1,5 godzinne az sie przyzwyczaic nie moge do takich luksusów :)

Dave Ty pracusiu, Ty to masz chyba tyle energii co moj Dzon cały czas na obrotach :silly:

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #803257 przez creatura
Agat, ta babka jest z kabaretu SZUM. Jej filmiki są kontrą do wystylizowanych, polukrowanych blogów parentingowych - bez otoczki i "charakteryzacji" w przenośni i dosłownie. :silly:

U mnie już się gości Ksawery - szyyyyszyyyyszyyyyszyyyszyyyyszyyyyy :S

Dobranoc.

11 lata 2 tygodni temu #803262 przez monia89
Witam u nas sypie :/ Prezent podłożony ciekawe jak będzie reakcja :side: :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka