BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 2 tygodni temu #802585 przez agat
Suzi, ksywa Nietoperek zobowiązuje :) Mam nadzieję, ze gacuś już śpi :)

Ilonka w jakimś laboratorium pracuje, ale nie wiem w jakim :P

Co do posiłków to ciężko powiedzieć, bo z rana się napije trochę cycusia, ale czy to pełnowarościowy posiłek czy tylko zaspokojenie pragnienia to nie wiem. Kaszka na pewno jest posiłkiem, bo zjada calą porcje trzęsąc łapkami. Zupki za posiłek pełnowartościowy na razie nie traktuję, bo malo zjada. Ok 16 pije 210 ml mm, ok 18.30 jakiś deserek (albo bobofrut albo owoc+jaglanka), po 20 butla. Czyli jakby liczyć zupę i cycusia to 6 wychodzi...

Creo to czekam na info dotyczące śnieżnego pojazdu ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 2 tygodni temu #802587 przez Suzi
Uuuufff, śpi Nietoperek, ale trochę to trwało :P

Aaaa, Ilonka w laboratorium, ale jakim? Moze kryminalistyczno pirotechnicznym? :silly:
A tak w ogole to rozwala mnie jak ludzie mowia "laboLatorium" :P :silly: :blink:
Mam kolezankę, wykształcona osoba-doktor nauk..., i pracowala wlasnie w laboratorium i nagminnie od niej LABOLATORIUM słyszałam :S
Poza tym PROBNOZA pogody :P ....i SENATORIUM....( czy to cos związane z senatem? :silly: :lol: :silly: )

A inna kolezanka tym razem z pracy, żeby było pikantniej POLONISTKA, o rodzicach mających pretensje jak mowi?.......ze są PRETENSJONALNI :cheer: :S :silly: a o kimś kto ignoruje.......? Oczywiscie - IGNORANT :P :silly: :lol:
No ręce i nogi sie uginają.... :huh:

A zauważyłyście że szalejący w mediach ( meNdiach ) i w reklamach Mikołaj przestał być ŚWIĘTY??? :cheer: :dry:

11 lata 2 tygodni temu #802607 przez Azja
witam

pobudka 5.20 :cheer: ale dzis sie nie dałam i zrobiłam kaszke i ululałam mojego gagatka, jeszcze spi ale ja juz nie usnełam, wstanie to lecimy na morfologie obydwoje :S

Suzi Mikuś "nocny marek" a jasiek "ranny ptaszek" nie wiem co lepsze :P

Creo super ze Leoś dzielnie zniósł szczepienie :)

kawy mi sie chce, ale musze czekac az z LABOLATORIUM wrócimy :silly:

11 lata 2 tygodni temu #802618 przez ilonah
Ojojoj ale tu dyskusje :) tak w laboratorium pracuje, normalnym żadnym kryminalistycznym ale w szpitalu wojewódzkim. Ale tu mam kontakt z krwią i nie tylko :silly: więc można coś przez przypadek złapać. Ja jestem już w pracy. Za nami jak na złość ciężka nocka. Emilka często budziła się z płaczem, myślę że to od tych ząbków albo z powodu tego, że zostaje z nianią bez mamy. Mężuś w nocy wyjeżdzał do Łodzi, więc nie wstawał do małej tylko ja a teraz ledwo na oczy widzę. No nic biorę się za moje papierki.

Miłego dnia :)

11 lata 2 tygodni temu #802637 przez agat
Oj za nami też ciężka noc. Młody budził się często postękując lub popłakując. Smok i włączenie pozytywki pomagało, ale i tak się nie wyspałam. Rano też nie wstał z uśmiechem jak zawsze tylko ze skrzywioną miną i zły humor towarzyszy mu cały czas. Zabawki go denerwują, jak coś mu się nie udaje to od razu pisk... A dopiero 8.30.. :ohmy: :ohmy:

11 lata 2 tygodni temu #802642 przez monia89
Witam :)
u nas na pocieszenie Agat jest tak od 4 dni :/ i nie wiem czy to przez przeziębienie czy zęby.... I musimy dziś alebo jutro iść do lekarza bo nic nie przechodzi Antosiowi.
Ilonka Super że udał Ci się powrót do pracy.
Dave ja na spontana poszłam wczoraj do fryzjera :) ALe dlaczego opowiem wieczorem :P
I dalej nie pamiętam co miałam pisać...

11 lata 2 tygodni temu #802656 przez creatura
Dzień dobry :)

U nas noc taka jak i u Was, czyli albo też zęby - lekarz nawet wspominał, że się dziąsła szykują, ale że raczej nie na dniach, tylko bardziej tygodniach; albo ten orkan tak działa na nasze maluszki.

Suzi, ja jeszcze dodam do tych przykładów absolutny hit czyli "bynajmniej" w znaczeniu "przynajmniej" i maj fejwryt : "schabowy z kurczaka" :lol:

11 lata 2 tygodni temu #802688 przez Azja
my juz po pobiernaiu krwi zarówno Jasiek jak i mama byli dzielni :lol: zaiczylismy krótki spacerek przy okazji a teraz mamy drzemke :) a ja pije kawusie która mi sie tak od rana chciało :)

Jasikowi nie do konca wrociła ochota na jezdzenie wózkiem, wydaje mi sie ze przez ten kombinezon i to opatulanie nie chce siedziec, wiec w drodze powrotnej jechal pol drogi kleczac na kolanach, chyba w cyrku bedzie pracował :P

zrobiismy zakupy po drodze dzis bede gotowała mlodemu zupke (nastepne podejscie) moze tym bardziej mu posmakuje, :)

jak piszecie ze nocki takie kiepskie to chyba juz wole obudzic sie 5.20 a reszte nocy spokojnie przespac :S

11 lata 2 tygodni temu #802689 przez kaikai
Dzien dobry

noc tak jak myslalam masakra, a od rana bieganie za malym bo wszedzie wchodzi np kocjec psa jest super, taty gitara i ten kwiatek. P mi wkur@!?~_& z samego rana, caly cas dyktuje- wez go tu wez go tam,uwazaj wchodzi, zaraz sie uderzy itp ja latam jak wariatka i asekuruje a ten palcem nie kiwnie tylko rozkazuje, bo do pracy idzie i juz malego na rece nie wezmie bo sie pobrudzi a ja moge byc brudna, rozczochrana i w pizamie bo nawet nic zrobic nie moge. Dupek!

11 lata 2 tygodni temu #802694 przez agat
Noooo bynajmniej/przynajmniej rządzi :P

Mnie jeszcze dobija, jak czytam, że kupiłam swoim dziecią... :ohmy:

Adamo zjadł kaszę i położyłąm go do łóżeczka. Raz już zajrzałam i siedział na czworaka :P Zobaczymy co będzie teraz :P

11 lata 2 tygodni temu #802697 przez kaikai
Buziaczki dla ksiezniczki Emilki :) :) :)

11 lata 2 tygodni temu - 11 lata 2 tygodni temu #802698 przez Azja
Kaikai witaj w klubie, ja to ganianie mam od tygodnia tylko u nas najlepsze do ogladania i przy okazji wywalanie sa kocie miski :)

Buziaczki dla Ksieżniczki Emilki 8 miesięcy ależ zleciało :) :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 2 tygodni temu #802701 przez kaikai
Azja moj to dopiero zaczyna wychodzic z pokoju, wczesniej go nie interesowalo co jest za drzwiami, a ze za drzwiami jest kojec psa no to tam wchodzi. Juz przenioslam w inne miejsce, ale pewnie i tam go znajdzie kwestia czasu.

11 lata 2 tygodni temu #802708 przez agat
Buziaczki dla Emilki :* :* :* :*

Adasia też bardzo kocie miski interesują, muszę je chować. No i jak tylko wychodzę z pokoju to zawsze pełza za mną :P

11 lata 2 tygodni temu #802709 przez monia89
Emilko nasza Księżniczko łap buziole od nas!

Mój Tosik dziś wspiął się po bujaku prawie do pozycji stania i jak walną to szok! chyba nie za szybko to powtórzy :/ No i po dzisiejszym wyczynie łóżeczko sprowadzimy do parteru.
A i my musimy się pochwalić że Antoś od 2 dni kąpie się w "dorosłej" wannie. Zabawy jest co nie miara :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka