BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 4 miesiąc temu #792170 przez Olka!
i ja i ja i ja chę na fb :-)
Ola Baczyńska

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #792183 przez Olga60
Olka ile waży teraz Twoja córcia?

11 lata 4 miesiąc temu #792185 przez Daarikaa
Olga Klaudia szczeniaczka uwielbia jak tylko pies zaczyna spiewac to miska jej sie cieszy :) widac ze sprawia jej to radosc i juz powoli sama wciska serduszko :)

11 lata 4 miesiąc temu #792190 przez anek
Witamy sie!

Vika Toska genialna jest i tez bardzo lubimy oglądac Jej wygibasy:)

Nocka do 4 w porządku , pozniej juz wiercenie w łózeczku i o 7 pobudka.
Byłysmy juz na 1,5 godzinnym spacerze/drzemka.pogoda świetna.słoneczko, zero wiaterku.

Olga moja tez drobinka.miesiac temu wazyła 6,5kg.przez 2 msc przybrała tylko700.myslalm ze mało ale doktorka mowiła ze w sam raz.
Moj synek(waga ur podobna jak Leny)wazył w 6msc o 1,5kg wiecej od Niej a mniej od niej jadł.taka jest ich uroda.dbają o linie:)

Tyssiak Kubula słodziak!

zaległe zyczonka dla Julenki!100 całusków od Nas.

spotkałam na spacerze kolezanke(instruktorke pływania) i od stycznia ruszaja lekcje dla niemowlaków na basenie.mowiłam zeby nas zapisała.

11 lata 4 miesiąc temu #792200 przez anek
aaa i zobaczyłam dopiero Nataszke...ślicznota!

11 lata 4 miesiąc temu #792215 przez Olka!
Olga nie wiem dokładnie bo jakoś miesiąc nie była ważona:-(idę ją zważyć dopiero za tydzień!!Ważona na takiej wadze łazienkowej wyszło 6200 mało troszku !!!

11 lata 4 miesiąc temu #792226 przez Azja
Gabi dzieki za przepisy :)

11 lata 4 miesiąc temu #792266 przez ewela86
hejka!
niuńka śpi więc mogę coś skrobnąć :) dzisiaj nocka masakryczna ale zdążyłam się przyzwyczaić. o 4 do 8 meksyk dopiero potem do 9.30 1,5 h spokojnego snu...

ale fajnie powspominać czasy z brzuszkami :) pięknie wszyskie wyglądałyście a brzuszki rzeczywiście pokaźne!

ja też zamierzam kupić małej szczeniaczka uczniaczka ale w wersji dla dziewczynek

alex nie martw się - zabki przyjda w swoim czasie. a jeśli chodzi o powrót do pracy to złożyłam wniosek o pierwsze 8 tygodni rodzicielskiego do 15 stycznia ale jeszcze się zastanawiam czy wrócę czy jeszcze przedłużę :P a Ty kiedy planujesz?

a oto Dianka jakieś 2 tygodnie temu:
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #792271 przez demoniqe
dzień dobry kochane!!

ja zauważyłam że jak Kuba przeturla się w nocy na brzuch to śpi bez przerwy od 19:30 do 5-6 rano i potem jak zje to do 7-8. A jak śpi na pleckach to budzi się na jedzenie o 3 i potem śpi do 6-7 :)

dalej jest ubezwłasnowolniony w woombie :) więc jak już leży na brzuchu to nie ma szans żeby sam się przeturlał na plecki i dobrze mu się tak śpi :)

ja kupiłam małemu wczoraj na allegro na święta magiczną kostkę i kulę :) pieska już mamy i Kuba bardzo go lubi :) ostatnio jednak furorę robi amochodzik do którego wrzuca sie klocki w kształcie zwierzaczków.

11 lata 4 miesiąc temu #792278 przez tysiiiak
Ewela Dianka boska :kiss: :kiss: :kiss: Ona się strasznie zmienia :) Co zdjęcie to już inaczej wygląda :) Duża pannica już :) Śliczne oczka ma :blush: :) No i chrupki rządzą :)
Mam nadzieję, że nocki się poprawią szybciutko :) Przecież zawsze łądnie spała z dwoma pobudkami więc może jak wykiełkuje jakiś ząbek to się poprawi ;)

Demoniqe I Kubuś nie protestuje, że rękami nie może ruszać? Mój Kubula to by chyba szału dostał :P

11 lata 4 miesiąc temu #792291 przez pauluska
U nas noc spoko ale wczoraj moje dziecko "zbzikowało" wstała o 6.30 tzn ja ją zbudziłam żeby pobrać mocz o 7.30 na badania i w ogóle usnąć nie mogła dopiero po 13 padła spała do 15.30 a na noc już zmęczona wykąpaliśmy ją i jeden wielki płacz był kładąc do łóżeczka ale odkładałam i usnęła przed 20 a dzisiaj już wróciło do normy czyli pobudka po 7 drzemka o 8.30 i teraz po 13 może uśnie. Coś ostatnio mało na dwór wychodzimy muszę to zmienić.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #792300 przez Sevilla
demoniqe u mnie wporządku, szczerze mówiąc szybciej wróciłam do formy niż po cc (haha parktyka czyni mistrza :silly: :lol: :lol: ) No i po szpitalu straciłam kolejne 3kg :) Za ćwiczenia biorę się za jakieś 4 tygodnie, by się nie nadwyrężać :) swoją drogą już się nie mogę doczekać hihihi

Ja niestety jestem u mamy i zdjęć z brzuszkiem nie mam. Jedyne które znalazłam w telefonie to te
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #792305 przez Sevilla
I to najbardziej przeze mnie kochane i wyczekane, chyba żadna z nas nie jest w stanie zapomnieć tej radości, kiedy pierwszy raz zobaczyła malucha na USG :) Wtedy jeszcze mnie nie było z Wami
Załączniki:

11 lata 4 miesiąc temu #792325 przez KarinaM
Dziewczyny musicie podawać miejscowość gdzie mieszkacie bo wyniki wyszukiwań na FB jest dużo.

Igorek

Irina

11 lata 4 miesiąc temu #792331 przez tysiiiak
Sevi MAksio super ludek w brzuszku :laugh: Dla mnie pierwsze usg jak było już widać fasolke było boskie ale chyba bardziej się wzruszyłam na połówkowym :blush: Wtedy już Kubuś był chłopcem, puszczał bańki buźka, machał do mnie i to sie takie realne stało :) ahh wzruszyłam się :blush: :blush: :blush:
Tylko się ne forsuj z ćwiczeniami bo to jednak nacięcie na nacieciu ledwo wygojonym ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka