BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

10 lata 9 miesiąc temu #861710 przez Daarikaa
Paulsuka witajcie ponownie wsrod nas :) wooow 260 zl za pizze no to ona chyba posypana zlotem byla :D:D
Zapodaj jakies fotki :)

Kiniaczek a ja myslalam ze Klaudia ma duzo zabawek ;) Hugo jest do schrupania!!!

Vika ale kusisz tym deserkiem :)

Lania czesc! Kope miesiecy Cie nie bylo. Opowiadaj co u Was? pokaz nam swoje "szczescie" :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 9 miesiąc temu #861717 przez anek
Witam!

Kiniaczek Hugo bossski!! Niezłu arsenał zabawkowy.
U nas jest moze z 10 zabawek i z 10 ksiązeczek.obecnie na etapie ksiązeczki.

Zgadzam sie z Suzi.body z tesco bardzo dobra jakosc.Nie maja guzików/zatrzasków koło szyjki ale nie rozciagaja sie jak np.smykowe.

Vika kusisz ciachem, oj kusisz :P

Kurcze Szymal dalej goraczkuje.Dwa dni goraczkowal powyzej 39 pozniej jeden dzien przerwy i od wczoraj dalej gorączka do 38.Poza tym tylko katar.Jakies dziadostwo.Miałam isc dzisiaj do lekarza ale nie mam z kim Leny zostawic.Jutro rano M. bedzie to polece.Martwi mnie ta gorączka.

10 lata 9 miesiąc temu #861723 przez Kiniaczek
anek może to słynna 3-dniówka....

10 lata 9 miesiąc temu #861727 przez sylkaax
Uff ile postow :-P My od miesiąca mamy nocki dziwne idzie spac o 22 budzi się na mleko o 4 i o 6 juz nie spi
:-( W ogole rozpieszczony jest bo jak nie dostanie czego chce to wygina się i uwaga jak lezy to mnie kopie...Muszę jednak wprowadzic rygor hihi My danonki czasem dajemy. Dzisiaj myslalam ze zawalu dostane na stoliku nocnym mamy skarbonke jest juz dosc cięzka i Adrianek byl w lozeczku i tak się wychylil i bum skarbonka zbita nie wiem jak on to zrobil, hałas wielki a ja przestraszona bo bylam w łazience i juz myślalam o najgorszym ze cos spadlo na niego...

Vika ale narobilas mi ochoty na ciacho :-P A z tą pralką hahaha ze są tacy ludzie co w to wierzą hihi

Kiniaczek Hugo przystoniak a zabawek to dawno tyle nie widzialam.Chyba wpadniemy w odwiedziny bo daleko nie mamy ;-)

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #861728 przez anek
Lania witaj! kooope lat,co u Ciebie?jak maluszek?

Alex ja tez bym poczekała z tesciorem.trzymam kciuki :)

aleksia moja Lena za rączki tez chodzi na paluszkach a jak jest przy meblach to stawia cała stope.

Pauluska nie ma jak w domku.jakies foty?

Anabella jak tam??

Pisalyscie w czym maluchy spią.U nas Lenucha spi w pajacyku+kołderka, okno rozszczelnione, ok 19st.Czasami sie rozkopuje i musze nakrywac.

Agat jak Adaś zareagował na Wasz widok po nocce z dziadkami? Ja pracuje na noce i jak przychodze rano do domu (Lena zazwyczaj juz nie spi), to prawie piszczy na moj widok.fajne uczucie:)

sorki ze tak nie pokoleji ale tyle postów ze nie sposób wszytsko naraz zapamietac :woohoo:

10 lata 9 miesiąc temu #861730 przez paninka87
Anek teraz te wirusy są straszne... gdyby nie to że Blanka miała robione badania w szpitalu w których leukocyty wynosiły 500 i na rentgenie coś wyszło nigdy bym nie powiedziała że miała zapalenie płuc!!!! Zaczęło sie od kaszlu, po tygodniu gorączka:
1 dnia 37,7 zbite na noc
2 dzień od rana bez gorączki po południu 39,7 i mega dreszcze. Objawów innych brak, kaszel wyleczony!!!!
W szpitalu osłuchowo czysta!!!!
Dopiero z wypisu się dowiedziałam o zapaleniu płuc ;)

10 lata 9 miesiąc temu #861734 przez Sevilla
Vika kusisz, a ja tu dietę zaczęłam stosować od dnia dzisiejszego :) W maju się skuszę i poproszę o przepis :)

Demoniqe dziękuje jeszcze raz za pomoc z CV. Dopiero dziś odpaliłam pocztę :)

A u nas jak w grudniu wybiły się jedynki, tak jedynki dolne tylko mamy :)

Zdjęcia przecudne tych naszych dzieciaczków :)

10 lata 9 miesiąc temu #861739 przez pauluska
Fotki wrzucę jak zrzucę na laptopa. Ogólnie pogoda średnia się nam trafiła ale trochę zobaczyliśmy. A co do cen dla Norwegów to ceny normalne ale jak Polak się tam wybierze to ja dziękuje :cheer: No tylko Norwegowie przy biedzie zarabiają 40 zł za godzinę co u nas niektórzy tyle mają dniówki na dziecko do 18 roku życia dostają kilkaset zł niezależnie od dochodów ale i tak wolę naszą Polskę :D

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #861742 przez anek
Paninka no wlasnie teraz te choróbska przechodza prawie bezobjawowo.Ja to jestem panikara i juz mam wizje sepsy i innych dziadostw a moj maz na luzaka"nic mu nie bedzie",do szału mnie to doprowadza!
Przeraza mnie ta gorączka prawie 5 dzien.

Kiniaczku no własnie na poczatku tak myslałam ale kurde za długo to juz trwa :(

Sevilla u nas tez tylko dolne jedyneczki.Gorne w natarciu juz od miesiąca :P

10 lata 9 miesiąc temu #861745 przez Kiniaczek
anek orry nie doczytałam że gorączkuje Szymek od 5 dni i wyskoczylam z 3-dniowka jak głupek :P

sylkazapraszam serdecznie :woohoo: :woohoo:

10 lata 9 miesiąc temu #861747 przez KarinaM
Buziole dla Kacperka od cioci i Irinki.

Pauluska nie dziwię się że w domu najlepiej. Ja też najlepiej czuję się u siebie.

Irinka nadal ma katar więc jutro pójdę z Nią do lekarza. Mam tylko nadzieję że dostanę się do naszej pani doktor.

Alex masz Ty nerwy. Ja to bym nie wytrzymała do niedzieli.

Igorek

Irina

10 lata 9 miesiąc temu #861750 przez Kiniaczek
Chwila nieuwagi a moje dziecko już zdążyło ściągnąć sobie spodnie i skarpetki a co najlepsze ukradł mi ciastko ze stołu :ohmy: :lol: :lol: :lol: :kiss:

10 lata 9 miesiąc temu - 10 lata 9 miesiąc temu #861763 przez vika
Moje dziecko przybiera kilkanaście poz w ciągu nocy....serio....nie ma siły by spała pod koldrą :lol:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

10 lata 9 miesiąc temu #861778 przez anek
hahaha Vika Toska niezła agentka!na tym drugim zdj taka dłuuuuugasna!

Moja wlasnie łazi(raczkuje), piszaczy i sie cieszy:)

Demonigue ja tez mam xlandera i ten sam problem co Ty.jeszcze mnie wkurza sposób opuszczania oparcia.

10 lata 9 miesiąc temu #861824 przez tysiiiak
Vika z tej pralki się uśmiałam :lol:
Tosieńka jak zawsze wymiata :D

Pauluska Witamy w Polszy spowrotem :) Fajnie, że wyjazd się udał ale w domu to w domu :) Czekamy na fotorelację! :) Wózek chyba czarny ;)

Danonków nie daję. Zazwyczaj daję serek zbiedry Tutti waniliowy albo maćkowy serek homogenizowany bądź zwykły jogurt natualny z banankiem :) a dziś jadł ze mną jogurt naturalny z płatkami owsianymi i otrębami :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka