- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Kiniaczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Paninka ta kostka akurat z firmy Eichhorn ale ta którą podeslałaś jest bardzo podobna. Z Eichhorna mamy też
allegro.pl/g85-eichhorn-samochodowy-tor-...915-i4086470282.html
i allegro.pl/j101-eichhorn-zabawka-edukacy...lek-i4060059349.html
Zabawki drewniane genialna sprawa Chcialam żeby Hugo wiekszośc takich miał ale familia miała w pompie moje plany

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Olga60
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 13

Zuza chodzi na całych nogach, ale kiedyś też tylko na palcach. Mój siostrzeniec ma 2 lata i nadal zdarza mu się chodzić na palcach więc w tym wieku już wysłali go na jakieś ćwiczenia.
Vika ale ciacho

Dziewczyny ja po prostu pamiętam jak Joasia zrobiła chyba za wcześnie test wyszedł pozytywny a potem okres dostała (chyba dobrze pamiętam). Zresztą mąż poprosił mnie żeby poczekać do niedzieli bo on akurat będzie rano w domu i chce przy tym być

- Olga60
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
No kiniaczek, aaaaale raj, normalnie sklep Toys'R ' Us

vika, jak możesz, my tu katujemy sie dietami a Ty nas katujesz TAKIMI WIDOKAMI

tweety, jaką parasolkę kupiłaś? A jaki mialas wozek glęboki co teraz juz na ADasia czeka?
olga, no i u nas kanle, szuflady, puste butelki, drzwi do "klapania" nimi, klapa do kibelka do spuszczania jej z hukiem,kapcie do ssania i oblizywania, nieustająco psia miska i tym podobne "zabawki" to taj Mikusiowy

tysiak, Szymonek Madzi w dodatku miał te same "parametry" przy urodzeniu co Miki

Ktos pytał o bodziaki tescowe,nie pamietam kto

Co do wyrobow jogurtowo-serkowych to ja sobie jeszcze Rolmlecz cenię, ale od Danona trzymam sie z daleka.....

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
No kiniaczek, aaaaale raj, normalnie sklep Toys'R ' Us

vika, jak możesz, my tu katujemy sie dietami a Ty nas katujesz TAKIMI WIDOKAMI

tweety, jaką parasolkę kupiłaś? A jaki mialas wozek glęboki co teraz juz na ADasia czeka?
olga, no i u nas kanle, szuflady, puste butelki, drzwi do "klapania" nimi, klapa do kibelka do spuszczania jej z hukiem,kapcie do ssania i oblizywania, nieustająco psia miska i tym podobne "zabawki" to taj Mikusiowy

tysiak, Szymonek Madzi w dodatku miał te same "parametry" przy urodzeniu co Miki

Ktos pytał o bodziaki tescowe,nie pamietam kto

Co do wyrobow jogurtowo-serkowych to ja sobie jeszcze Rolmlecz cenię, ale od Danona trzymam sie z daleka.....

- Olga60
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- sisina
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
łóżeczko ale zamowilam
te hantelki z allegro
podeślijcie jakiś
przepis na placuszki
chce Fabianowi zrobic
a nie wiem jakie
- Kiniaczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wszelkie kable, zmywarka, pralka piloty myszki od kompa itp to istny plac zabaw poza jego pokojem

- Olga60
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- vika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Tosia 19,05,2013 Kinia 31,12,2001
- Otrzymane podziękowania: 7

Czy bezpieczne jest pranie razem męskiej i damskiej bielizny? Otóż mam problem. Moim problemem jest obawa przed łącznym praniem (np. w jednej misce, czy tez pralce) bielizny męskiej i damskiej. Boję się, że obecne na męskich slipkach plemniki mogłyby się połączyć w trakcie prania z jajeczkami obecnymi na majteczkach kobiety, która powiedzmy przechodzi owulację. Mógłby się wówczas zupełnie nieoczekiwanie wytworzyć zarodek, który przykleiłby się na majteczki kobiety i ona by je włożyła , po czym zarodek wchłonąłby się do jej wnętrza. Lub inna wersja wydarzeń: plemnik nieoczekiwanie przeniosłby się na majteczki kobiece i po wysuszeniu ożył wędrując potem do jej wnętrza. Co o tym sądzicie? Wg mnie ryzyko jest.
FORUM WSPIERA, RADZI, UCZY, WYCHOWUJE:
***ależ możliwe, potem dziecko rozwila sie w pralce a po 9 miesiacach wyjmujesz
***To teraz już wiem czemu w instrukcji mojej pralki piszą, żeby przed uruchomieniem sprawdzić, czy w środku nie ma dzieci
***proponuje założyć prezerwatywe na pralke i do zasobnika nasypać globulek...\
***tylko uważaj gdzie potem to pranie wieszasz. jak będzie wisiało w przeciągu, to te odwirowane plemniki mogą podczas porywu wiatru dostać się do twojego ucha, a potem do macicy i ciąża murowana
***przed włożeniem do pralki proponuje dobrze wytrzepać....bielizne i przegonić plemnictwo tam gdzie pieprz.....znaczy pieprzenie rosnie
***plemnictwo maskuje sie jak dobrze wyszkolony oddział ninja- wtapia sie w otoczenie... nie mamy szans
***najpierw domestos, potem wygotować, wywirować i na 3 zdrowaski do pieca
[podesłał(a?) murvini - dzięki

- creatura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Miałam kiedyś marzenie-teraz śpi na moich rękach:]
- Otrzymane podziękowania: 6

Leoś też nienawidzi kołderek, w dzień podczas drzemki toleruje kocyk, ale w nocy zawsze się rozkopuje, choć śpi z nami w łóżku.
Minia, ospa??? Kurka, wcześnie, jak Gabi ja zniosła? U nas w sypialni też 17-18 stopni w nocy, a w mrozy kiedyś spadło do 15, ale to był już hardcore. Mamy tam dwa grzejniki, a ledwo chodzi tylko jeden, inaczej Leoś zaraz ma zapchany nosek.
Karina, śliczne dzieciaczki, do wycałowania.
Sisina, gratki dla Fabianka

Ja z nabiałem czekam do ukonczenia roku, próbowałam podać twarożkowy słoiczek, ale spotkało się to z mega pluciem

Alex, kiedyś na all kupiłam 7-pak bodziaków z Primarka, wzory ładne, ale w Tesco mają lepszą gatunkowa bawełnę, nie rozciaga się tak po praniu. Oby @ nie przylazła i trzymam kciu za test

Vika, genialne to ciasto <ślini się>
Umarłam po tym tekście o pralce

Kiniaczek, jaki pokój zabaw na wypasie

- pauluska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Było super zupełnie inne realia tam, ale w domu najlepiej. Co mnie zszokowało to pary homoseksualne to tam normalka widzieliśmy parę dwóch gejów z CÓRECZKĄ to było tak obrzydliwe :/ Ceny spożywcze też szok za pizze i dwa piwa zapłaciliśmy 260 zł

Przyszedł płaszczyk i kurtka rozm 92 i powiem Wam że Iga w tym nie tonie

Pisałyście o krzesełkach mnie nerwica brała z moim dlatego się go pozbyłam. Mamy Ikeowskie i to strzał w 10 pod prysznic i czyste w 5 sekund Iga zresztą je nawet bardziej lubi, ale jak kupowałam to nie siedziała jeszcze sztywno to nawet go pod uwagę nie brałam a teraz nie wyobrażam sobie życia bez niego

Dzisiaj zamawiam wózek i dalej się zastanawiam jaki kolor czarny czy beżowy ?
- demoniqe
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2
Ja gamoń smarowałam Kubie żelem cały czas drugą dwójkę na górze bo już ją prawie widać, a wczoraj wyszła mu górna jedynka

Czyli mamy już dolne jedynki, dwie górne dwójki i jedną jedyneczkę

Kuba tak 100% sam nie chodzi, ale puszcza się jak się zapomina i kilka kroczków robi sam i to szybko.
Alex kup sobie na allegro ludzie sprzedają po 50 szt testów ciążowych razem z owulacyjnymi. Sa takie paseczkowe jak wskaźniki PH, ale są bardzo dobre i bardzo tanie. Ja robiłam testy prawie codziennie jak myslałam, że jestem w ciązy

czy w tym wózku oparcie można podciągnąć na 90 stopni?
www.babydesign.eu/travel/wozki-babydesign
ja mam X-landera i to jedyny minus spacerówki, że się nie da i kocyk musze małemu pod plecki wsadzać.
- Kiniaczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-